O parte dintre dumneavoastra stiu deja intentiile Staff-ului acestui siteu, de a devenii o comunitate romaneasca virtuala mare si demna de acest statut.
Pentru cei ce nu stiu inca, va pot spune ca avem resurse financiare suficiente pt a putea sa ne indeplinim orice dorinta de acest fel si nu ne vom oprii sa le punem la dispozitie pt ca aceasta comunitate sa fie demna de numele pe care il poarta.
In acelasi timp vreau sa va informez ca acest siteu este provizoriu pina ce vom putea da drumul la cel mare care este inca in lucru si la care va trebui sa ne dam cu parerea cu totii, deoarece va fi siteul
VOSTRU.
In acest scop am sa va rog din timp in timp sa votati pt un anumit stil de siteu sau de forum, sa putem vedea gusturile voastre pt a putea creea noul site in concordanta cu dorintele fiecaruia si in acelasi timp sa imi sugerati daca aveti si alte propuneri care ar putea imbunatatii stylul acestui siteu.
Am sa va rog in continuare sa votati pt inceput un styl de forum printre cele existente deja la adresa noastra de aici :
http://dirobenelu.ifastnet.com/phpBB/index.php
(care observati ca este un alt hosting decat cel folosit acum)
unde forumul este functional, preia ideea forumului
DIROBENELU, va puteti inscrie ca de obicei pt cei ce doresc sa faca un test si sa vada exact cum sunt stylurile de care va aminteam si apoi sa voteze pe cel care-i place cel mai mult.
Dupa ce vati inscris in
Profilul vostru aveti la rubrica
Bord Style posibilitatea de a alege mai multe styluri, dupa cum vedeti in imaginea de mai jos si apoi de la butonul de jos
SubmitBord style:
Pt cei ce nu doresc sa se inscrie acolo pt a vedea cum sunt aceste styluri diferite le anexez in imagini mai jos:
aluminoid (preferatul meu, dar nu l-am configurat din oficiu, pt a nu va influenta parerea):
artemis lite:
josidogdotcom:
subSilver:
Merci de colaborare si astept parerile voastre.