DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...

In jos 
+4
AL-RAISA
OT
Admin
de snoo
8 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin
Numarul mesajelor : 19
Varsta : 68
Reputatie : 0
Puncte : 5428
Data de inscriere : 04/02/2010

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Empty
MesajSubiect: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 1:05 pm

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_eek salut diaspora!!!!!!!!!!
bine ca v-am gasit,pote ma lamureste si pe mine cineva ..
ce drepturi am ca cetatean roman ,casatorita de un an cu un olandez ,in cazul in care divortez ,sau sotul decedeaza....
nu stiu unde sa ma informez despre aceste lucruri iar cat despre o consultare cu un avocat,costa , iar eu stau pe banii sotului si 250euro{pensie} drepturile mele din tara pt persone cu handicap{sechele poliomielita}acesta si fiind motivul pt care nu pot lucra,,,,
mentionez ca am si copilul minor{15 ani }cu mine,care urmeaza scoala internationala pt invatarea limbii olandeze....
cu multumiri anticipate ...
astept raspuns..... probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:45 pm

bun venit !
As putea sa-ti raspund si eu in termeni mai generali, dar astept ca fetele din Olanda sa-ti raspunda ca ele stiu mai bine situatia acolo.
Sus In jos
http://www.belgianul.com
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:52 pm

Admin a scris:
bun venit !
As putea sa-ti raspund si eu in termeni mai generali, dar astept ca fetele din Olanda sa-ti raspunda ca ele stiu mai bine situatia acolo.

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Lol merci ADIM,,,,astept,,, probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_lol
Sus In jos
OT
Bleu
Bleu

feminin
Numarul mesajelor : 11
Puncte : 6204
Data de inscriere : 10/12/2007

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 10:57 pm

de snoo a scris:
probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_eek salut diaspora!!!!!!!!!!
bine ca v-am gasit,pote ma lamureste si pe mine cineva ..
ce drepturi am ca cetatean roman ,casatorita de un an cu un olandez ,in cazul in care divortez ,sau sotul decedeaza....
nu stiu unde sa ma informez despre aceste lucruri iar cat despre o consultare cu un avocat,costa , iar eu stau pe banii sotului si 250euro{pensie} drepturile mele din tara pt persone cu handicap{sechele poliomielita}acesta si fiind motivul pt care nu pot lucra,,,,
mentionez ca am si copilul minor{15 ani }cu mine,care urmeaza scoala internationala pt invatarea limbii olandeze....
cu multumiri anticipate ...
astept raspuns..... probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile
Daca nu ai cetateniei nu prea ai drepturi, pentru ca permisul de sedere nu e pe timp nelimitat din cate stiu eu. Isi poate face un testament(dar asta doar in caz de deces este util) ce este atacabil in caz ca are copii din alta casatorie. In caz de divort e si mai rau mai ales daca nu poti munci. In concluzie esti cam la cheremul lui.
Sus In jos
AL-RAISA
Senior
Senior
AL-RAISA

feminin
Numarul mesajelor : 260
Varsta : 50
Reputatie : 3
Puncte : 5971
Data de inscriere : 30/05/2009

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 11:23 pm

nu-s maritata cu olandez ( nici nu mi-as dori), AM INTREBAT PE CINEVA SI MI-A SPUS CA nu beneficiati de nimic. Ar fi unele chestii f marunte dar daca nu puteti munci, nu va folosesc.

eu va doresc mult succes si un calduros bine ati venit!
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:39 am

AL-RAISA a scris:
nu-s maritata cu olandez ( nici nu mi-as dori), AM INTREBAT PE CINEVA SI MI-A SPUS CA nu beneficiati de nimic. Ar fi unele chestii f marunte dar daca nu puteti munci, nu va folosesc.

eu va doresc mult succes si un calduros bine ati venit!

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_sad multumesc AL-RAISA,ai fost draguta ca mi-ai raspuns,,da ia zimi,de ce nu te-ai marita cu un olandez?sa vad daca suntem pe acceasi unda,ca nici eu nu as mai faceo a doua oara,,hihihi,,, probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_lol
cat despre bine cam venit ,ce sa-ti spun ,am cam dat de dracu probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_twisted ma simt ca un animal cu cipul in ureche probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_redface
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:04 am

In primul rand, bine ai venit pe site, de snoo!
Raspunsurile date pana acum sunt corecte, din pacate nu ai drepturi daca divortezi.
Daca ai fi avut trei ani de la casatorie, se schimba situatia, dar dupa un an, nu primesti nimic.
Nici cu certificatul medical din Romania nu poti face nimic, dar poate ca este bine sa te duci si la un doctor aici, sa te ia in evidenta!
Testamentul insa trebuie facut, in caz de deces este important, dar si acesta se poate ataca, daca el a avut copii.
Imi pare rau ca nu-ti pot da o veste buna!
Te inteleg, este greu, foarte multe romance trec prin aceeasi situatie!
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:24 am

sanziana a scris:
Raspunsurile date pana acum sunt corecte, din pacate nu ai drepturi daca divortezi.
Daca ai fi avut trei ani de la casatorie, se schimba situatia, dar dupa un an, nu primesti nimic.
Nici cu certificatul medical din Romania nu poti face nimic, dar poate ca este bine sa te duci si la un doctor aici, sa te ia in evidenta!
Testamentul insa trebuie facut, in caz de deces este important, dar si acesta se poate ataca, daca el a avut copii.

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_cheers dak u wel SANZIANA probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile da, m-am cam lamurit cum sta situatia asa ca nu am decat vorba noastra romaneasca"taci si inghite",,,,da ia spunemi daca sotul decedeaza nici asigurarea lui de viata nu mi se cuvine? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_question
despre mine ce sa-ti spun ,nu ma prea simt in largul meu pe aici,,am senzatia ca sunt un animal cu cipul in ureche,,,,bine ca stiu sa-mi impoziteze si cei 250 euro ce mii trimite mama din tara,si faptul ca am un cont la ing,,chiar ieri am primit instiintarea ,,daca ei nu imi dau nimic de ce iau de la mine? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_evil probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_twisted
sa stii ca am inceput serios cu lectiile tale de neerlandeza,,la scoala inca nu ma pot duce,ma deplasez mai greu si depind de banii si masina sotului,mai ales ca nu am scoala aproape,,,
sa auzim numai de bine,,,ma simt bine ca mai pot vorbi,,scrie in romaneste,mai vorbesc cu THOMAS ,baiatul meu,dar sotul nu ne lasa in casa sa vorbim romaneste,,engleza de balta e la putere combinata cu ceva dutch,,,te mai astept pe la mine....merci inca odata probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Blaam uitat sa-ti spun ceva, apropo de citatul tau "cine nu iubeste animalele nu iubesc oamenii",,am patru pisici mostenire de la sotul,cu care ma iaU F mult si pe care le-am dresat in romaneste,una din ele KITTY este in avatarul meu,,,am sa le pun pe rad,cate una pe saptamana,,
spunemi te rog e scump tariful pt un testament ?sotul meu e cam farmer si cam zgarcit,nu se prea pricepe la hartii,,{copii nu are din prima casatorie},,te intreb pe tine toate astea ca eu nu ma prea deplasez mai ales acum pe frigul asta,,,,scuze ca te cam sacai,,,dar imi esti de mare ajutor.
tu le stii pe toate,,,

Ultima editare efectuata de catre de snoo in Vin Feb 05, 2010 9:50 am, editata de 1 ori
Sus In jos
AL-RAISA
Senior
Senior
AL-RAISA

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:37 am

ma intrebai de ce nu mi-as dori niciodata un sot olandez...
asta tine doar de unele principii ale mele.
Acum nu ca m-as apuca de barfit pe olandezi, insa oameni mai nesarati si egoisti ca ei nu am mai intalnit. Sunt prea superficiali si limitati, sincer, prefer sa-mi expun sentimentele in limbaj comun cu el. Doar asa pot fi sigura ca a inteles savoarea cuvintelor. Am prietene care_mi mai povestesc una alta ;ba ca nu o pupa cand pleaca sau vine acasa, nu se suna in timpul zilei decat pt chestii importante...
Dornica sa ma integrez cat mai bine aici a trebuit sa gust din cultura lor si sa incerc sa le transmit cate ceva din culttura noastra. In fiecare an, de Craciun, la noi la companie se da o petrecere. De 6 ani seful ma intreaba de ce nu am venit niciodata. I-am explicat ca la noi nu exista party zonder partener. A zambit.
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 10:11 am

AL-RAISA a scris:
ma intrebai de ce nu mi-as dori niciodata un sot olandez...
asta tine doar de unele principii ale mele.
Acum nu ca m-as apuca de barfit pe olandezi, insa oameni mai nesarati si egoisti ca ei nu am mai intalnit. Sunt prea superficiali si limitati, sincer, prefer sa-mi expun sentimentele in limbaj comun cu el. Doar asa pot fi sigura ca a inteles savoarea cuvintelor. Am prietene care_mi mai povestesc una alta ;ba ca nu o pupa cand pleaca sau vine acasa, nu se suna in timpul zilei decat pt chestii importante...
Dornica sa ma integrez cat mai bine aici a trebuit sa gust din cultura lor si sa incerc sa le transmit cate ceva din culttura noastra. In fiecare an, de Craciun, la noi la companie se da o petrecere. De 6 ani seful ma intreaba de ce nu am venit niciodata. I-am explicat ca la noi nu exista party zonder partener. A zambit.

nu sunt numai principiile tale sunt si ale mele,da, acum dupa ce m-am maritat am constatat si eu ceea ce tu ai spus f bine,in cateva cuvinte ai descris "personajul ölandez",al meu e si farmer si tare zgarcit,,apropo de cultura,veni vorba intr-o zi de ROMEO si JULIETA,si ma intrebat cine sunt astia?zic "da tu nu ai auzit de SHAKESPEARE?cine-i ala,,,ma lasat masca,,,ce sa mai zic ,,hahaha ce bine imi e in olanda,,,, probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_sad probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_twisted afectiune sau viata intima e pe cale de disparitie,ce sa mai spun a disparut de la inceput,,nu am ce face decat un compromis {pt viitorul baiatului meu}stau si inghit.
ma bucur tare ca ne-am gasit ,asa mai vorbesc,scriu si eu romaneste ,in casa cand sunt singura doar cu pisicile le dresez in rom,,,sunt receptive,prind repede,,,hihihi...pa, probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Bla
Sus In jos
AL-RAISA
Senior
Senior
AL-RAISA

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 10:33 am

imi pare rau ca treci prin asa ceva. Insa am un sfat care nu stiu cat de mult conteaza avand in vedere cele spuse mai sus.
Nu sta niciodata langa un om pe care nu-l iubesti si cu care nu te simti implinita sufleteste
Incearca sa faci ceva pentru tine si baiatul tau prin forte proprii. Vb cu el sa-ti caute ceva de lucru la domiciliu, sunt mvlte chestii prin care poti castiga un ban cinstit.
In ce oras locuiesti? Al meu fiu are 17 ani, poate se imprietenesc. Iar daca stai aproape de mine, vin sa te mai scot din cand in cand, asta pt ca spuneai ca nu ai masina si depinzi de el.
Iar vorba aia "taci si-nghite" nu cred ca este tocmai potrivita. Te condamni singura la o viata pe care nu ti-ai dorit-o
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 11:11 am

[quote="AL-RAISA"]imi pare rau ca treci prin asa ceva. Insa am un sfat care nu stiu cat de mult conteaza avand in vedere cele spuse mai sus.
Nu sta niciodata langa un om pe care nu-l iubesti si cu care nu te simti implinita sufleteste
Incearca sa faci ceva pentru tine si baiatul tau prin forte proprii. Vb cu el sa-ti caute ceva de lucru la domiciliu, sunt mvlte chestii prin care poti castiga un ban cinstit.
In ce oras locuiesti? Al meu fiu are 17 ani, poate se imprietenesc. Iar daca stai aproape de mine, vin sa te mai scot din cand in cand, asta pt ca spuneai ca nu ai masina si depinzi de el.
Iar vorba aia "taci si-nghite" nu cred ca este tocmai potrivita. Te condamni singura la o viata pe care nu ti-ai dorit-o[/quo

scuze tiam trm mess tau inapoi,,
esti tare draguta,,,,eu stau in sliedrecht-ziud-holand,,oooo, e nemaaipomenit,,,THOMAS baiatul meu in mai face 16 ani,ar fi ok daca baietii sar cunoaste,al meu nu are prieteni aici,doar la scoala in DORDRECHT in weekend sau in timpul liber sta cu noi in casa ,mai bine zis pe pc si nu e bine de loc
da ,,si eu am avut ideea cu munca la domiciliu,dar al meu sot cand nu e la servici ,trage la berici si apoi e obosit,de mine are timp doar sa mergem la ceva cumparaturi ,adica mancare.
da, ai mare dreptate ,de cand am venit ma-m schimbat mult in sensul rau ,nu am prieteni,conversatii cu sotul strict de casa,,ce sa-ti mai spun am devenit gospodina olandeza,am 2 barbati comozi si 4 pisici dupa care strang toata ziua,fa mancare ,spala strange dupa fiecare,,de mine nu mai am timp,ma mai iau cu pc-ul,,,viata spirituala si sociala la mine acum e de domeniul fanteziei,am cazut dintr-o extrema in alta, fac aici ce nu am facut acasa o viata intreaga
astept sa se mai incalzeasca si sami iaU SCUTMOBILUL SI SA INCERC DE UNA SINGURA SA VAD CE ZICE PRIMARIA de un servici pt mine,numnai ca mie cam rusine ca nu stiu limba,,inteleg dar nu pot vorbi...
da, ar fi grozav daca neam putea vedea,tu unde stai? sau macar sa vorbim la telefon,sa ma mai sfatuiesti cu una alta,,,tu ai skype?sau messenger?pupici romanesti ,pa astept probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Bla
Sus In jos
AL-RAISA
Senior
Senior
AL-RAISA

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 11:58 am

ai PM
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 12:04 pm

AL-RAISA a scris:
ai PM

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_question pm?nu inteleg....

daca am primit messul? DA,,,,TRE SA MA DUC PE PC DE LA Thomas ca aici nu am yahoo

Ultima editare efectuata de catre de snoo in Vin Feb 05, 2010 12:07 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
AL-RAISA
Senior
Senior
AL-RAISA

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 12:07 pm

mesaj privat
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 12:34 pm

de snoo a scris:
sanziana a scris:

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_cheers dak u wel SANZIANA probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile da, m-am cam lamurit cum sta situatia asa ca nu am decat vorba noastra romaneasca"taci si inghite",,,,da ia spunemi daca sotul decedeaza nici asigurarea lui de viata nu mi se cuvine? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_question
despre mine ce sa-ti spun ,nu ma prea simt in largul meu pe aici,,am senzatia ca sunt un animal cu cipul in ureche,,,,bine ca stiu sa-mi impoziteze si cei 250 euro ce mii trimite mama din tara,si faptul ca am un cont la ing,,chiar ieri am primit instiintarea ,,daca ei nu imi dau nimic de ce iau de la mine? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_evil probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_twisted
sa stii ca am inceput serios cu lectiile tale de neerlandeza,,la scoala inca nu ma pot duce,ma deplasez mai greu si depind de banii si masina sotului,mai ales ca nu am scoala aproape,,,
sa auzim numai de bine,,,ma simt bine ca mai pot vorbi,,scrie in romaneste,mai vorbesc cu THOMAS ,baiatul meu,dar sotul nu ne lasa in casa sa vorbim romaneste,,engleza de balta e la putere combinata cu ceva dutch,,,te mai astept pe la mine....merci inca odata probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Blaam uitat sa-ti spun ceva, apropo de citatul tau "cine nu iubeste animalele nu iubesc oamenii",,am patru pisici mostenire de la sotul,cu care ma iaU F mult si pe care le-am dresat in romaneste,una din ele KITTY este in avatarul meu,,,am sa le pun pe rad,cate una pe saptamana,,
spunemi te rog e scump tariful pt un testament ?sotul meu e cam farmer si cam zgarcit,nu se prea pricepe la hartii,,{copii nu are din prima casatorie},,te intreb pe tine toate astea ca eu nu ma prea deplasez mai ales acum pe frigul asta,,,,scuze ca te cam sacai,,,dar imi esti de mare ajutor.
tu le stii pe toate,,,

Nu le stiu chiar pe toate, chestiile juridica, de limba olandeza, sau de viata in Olanda, le stiu intr-adevar!
La asigurarea lui ai dreptul, daca esti beneficiar, trebuie sa vezi pe cine a pus beneficiar, este important!
In ceea ce priveste testamenul, daca el are deja unul, trebuie refacut, in situatia in care a specifica ca bunurile vor reveni rudelor, neavand copii.
Daca nu are testament, nu are rost sa faci, deoarece automat, esti singura mostenitoare. Este si scump, costa peste 400 de euro.
Daca mai ai intrebari, iti raspund oricand! probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_flower
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 12:47 pm

sanziana a scris:
de snoo a scris:
sanziana a scris:

tu le stii pe toate,,,

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_cheersiata si o veste buna , beneficiara sunt trecuta eu la asigurare,iar testament nu are facut..dar toate acestea mi se pot cuveni si acum sau trebuie sa fie impliniti 3 ani de mariaj?
multumesc mult probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_biggrin

Nu le stiu chiar pe toate, chestiile juridica, de limba olandeza, sau de viata in Olanda, le stiu intr-adevar!
La asigurarea lui ai dreptul, daca esti beneficiar, trebuie sa vezi pe cine a pus beneficiar, este important!
In ceea ce priveste testamenul, daca el are deja unul, trebuie refacut, in situatia in care a specifica ca bunurile vor reveni rudelor, neavand copii.
Daca nu are testament, nu are rost sa faci, deoarece automat, esti singura mostenitoare. Este si scump, costa peste 400 de euro.
Daca mai ai intrebari, iti raspund oricand! probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_flower
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 1:12 pm

Nu trebuie sa treaca trei ani, esti mostenitoarea lui si-acum, daca se intampla!
Numai pentru nationalitate este important, atunci poti depune cereerea la IND, daca au trecut cel putin 3 ani de la casatorie.

P.S. Unde sunt pisicile, ca eu nu le vad, doar una bibelou!
Sper ca te referi la pisici vii, nu? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 1:37 pm

sanziana a scris:
Nu trebuie sa treaca trei ani, esti mostenitoarea lui si-acum, daca se intampla!
Numai pentru nationalitate este important, atunci poti depune cereerea la IND, daca au trecut cel putin 3 ani de la casatorie.

Sper ca te referi la pisici vii, nu? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile

hahaha ,,aia care o vezi tu bibelou este vie o cheama kitty si e blue russian ,singura de rasa,celelalte3 sunt "maidaneze"dar grase si frumoasé
tabel;TIGER sau old boy 11 ani{corcitura de blue russian- alb cu gri
KITTY printesa 10 ani {gri sidefat}
B.B.C.D black boy cat dog 3 ani {negru complet}
BELLA m.f.-mancaceoasa furacioasa 3 ani {mai pestrita}
am sami schimb avatar sa le vezi pe toate.una cate una,,le iubesc si ma iubesc,sunt bucuria mea in casa
si tu miai facut o bucurie ca am si acum niste niste drepturi si nu muncesc de pomana la casa asta,sotul meu e cam bolnav si mereu ma gandesc ca doame fereste de se intampla ceva inainte de 3 ani eu ce ma fac,singura printre straini,fara putere prea mare de munca{servici}si cu un fiul de de 16 ani la scoala...ok am probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Bla destul,sorry dar simt nevoia sa ma mai rup de rutina de zi cu zi
ne "auzim" probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_cheers
Sus In jos
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7052
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 1:50 pm

Scuze ca ma bag si eu asa ca musca-n... (stiti voi unde) dar as vrea sa-mi dau si eu cu parerea putin, fara a avea pretentia ca trebuie sa fiu si luat in seama.
De ce-o fac ?... pai asa sa fie discutia mai ampla (sau sa parem mai multi... hi hi). Dar sa trec la subiect:
am avut ocazia sa aud (sa citesc) o multime de situatii de genul asta unde in afara numelor personajelor subiectele parca erau trase la Xerox, o parte chiar din Olanda, o alta din alte parti, printre care si Belgia in care locuiesc. Ce sa spun, decat "trist dar adevarat" venim p'aici, lasam in urma o gramada de lucruri cu, care eram obisnuiti, unele chiar dragi noua si in loc sa ne dregem, mai rau ne carpim, dar ce sa faci "asa-i viata". Cu mici exceptii majoritatea celor veniti pe aici nu isi gasesc locul din prima (de fapt, unii nu si-l gasesc niciodata), dar trebuie sa incerce sa il caute. Problema cea mai dureroasa este ca in momentul in care ai parasit o tara si ai stat intr-alta mai mult de 5 ani, nu mai esti nicaieri acasa, cam asta-i sentimentul pe care-l cunosc toti emigrantii. Unii depasesc mai usor acest aspect, altii se mint ca s-au integrat 100%, altii traiesc din comparatii (ce mancau acolo sau cu ce masina umblau acolo si aici), dar daca privim mai atent fiecare vrea sa-si gaseasca motivul pe care poate sa dea vina, pentru situatia in care se afla sau pentru viata stereotipa pe care o traieste. Nu vreau sa o tin asa deoarece as scrie pana maine, una peste alta: "nu suntem pe aceiasi lungime de unda cu ei" orice am face si oricum ne-am tavalii cu fundu pe jos. Dar sa spun cate ceva si despre cum gandesc eu situatia ta. Scopul l-am inteles (copilul si viitorul lui), nu este unul de neglijat si merita multe sacrificii (mai ales din partea nemului nostru, pentru ca daca ar fi fost ei, totul s-ar fi rezumat la fraza: "sa se descurce"), asa ca totul depinde de ambitia pe care o ai tu in a indeplinii aceasta misiune. Cum?... nu foarte simplu, dar NUMA asa: trebuie sa fii independenta din pct de vedere financiar, sa nu depinzi de nimeni, deci:
1. limba (aia gajaita care ma face sa dau in balbaiala) neerlandeza trebuie invatata (vezi siturile de invatat limba gratuit de la rubrica din Forum "Franceza-Olandeza"); http://www.edumaticonline.com/learningmanager/_custom/Franel/Form_Login.asp?lang=ned
2. serviciu neaparat (indiferent ca vrea sau nu vrea Joscke al tau);
3. nu te lasa antrenata de cotidian si uita ca o femeie trebuie sa arate a femeie (intelegi ce vreau sa spun, ingrijirea personala)
4. carnet de conducere auto (in ziua de azi nu se poate altfel, sau se poate dar sa-i lasam pe ei sa se dea cu biciclu, ca-s mai obisnuiti)
5. singurul ajutor al emigrantului in strainatate este EL insusi.
Ar mai fi cate ceva dar daca lista-i prea mare se uita mai usor, asa ca incepe prin astea si apoi ai sa poti trece si la lucrurile mai serioase (s-ar spune ca ai inceput sa te integrezi cand ti-ai cumparat casa ta).
Dar sa stii foarte clar, iti spun din cele intamplate, toate femeile care s-au complacut intr-o situatie asemanatoare, stand pe "mana sotului" (care-i convine, fie vb intre noi sa aibe o menajera acasa) au sfarsit-o cam rau (poate sunt si exceptii, dar de lucrurile bune se vorbeste mai putin).
Sansa si vointa.
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 2:44 pm

[quote="Alex"]Scuze ca ma bag si eu asa ca musca-n... (stiti voi unde) dar as vrea sa-mi dau si eu cu parerea putin, fara a avea pretentia ca trebuie sa fiu si luat in seama.
De ce-o fac ?... pai asa sa fie discutia mai ampla (sau sa parem mai multi... hi hi). Dar sa trec la subiect:
am avut ocazia sa aud (sa citesc) o multime de situatii de genul asta unde in afara numelor personajelor subiectele parca erau trase la Xerox, o parte chiar din Olanda, o alta din alte parti, printre care si Belgia in care locuiesc. Ce sa spun, decat "trist dar adevarat" venim p'aici, lasam in urma o gramada de lucruri cu, care eram obisnuiti, unele chiar dragi noua si in loc sa ne dregem, mai rau ne carpim, dar ce sa faci "asa-i viata". Cu mici exceptii majoritatea celor veniti pe aici nu isi gasesc locul din prima (de fapt, unii nu si-l gasesc niciodata), dar trebuie sa incerce sa il caute. Problema cea mai dureroasa este ca in momentul in care ai parasit o tara si ai stat intr-alta mai mult de 5 ani, nu mai esti nicaieri acasa, cam asta-i sentimentul pe care-l cunosc toti emigrantii. Unii depasesc mai usor acest aspect, altii se mint ca s-au integrat 100%, altii traiesc din comparatii (ce mancau acolo sau cu ce masina umblau acolo si aici), dar daca privim mai atent fiecare vrea sa-si gaseasca motivul pe care poate sa dea vina, pentru situatia in care se afla sau pentru viata stereotipa pe care o traieste. Nu vreau sa o tin asa deoarece as scrie pana maine, una peste alta: "nu suntem pe aceiasi lungime de unda cu ei" orice am face si oricum ne-am tavalii cu fundu pe jos. Dar sa spun cate ceva si despre cum gandesc eu situatia ta. Scopul l-am inteles (copilul si viitorul lui), nu este unul de neglijat si merita multe sacrificii (mai ales din partea nemului nostru, pentru ca daca ar fi fost ei, totul s-ar fi rezumat la fraza: "sa se descurce"), asa ca totul depinde de ambitia pe care o ai tu in a indeplinii aceasta misiune. Cum?... nu foarte simplu, dar NUMA asa: trebuie sa fii independenta din pct de vedere financiar, sa nu depinzi de nimeni, deci:
1. limba (aia gajaita care ma face sa dau in balbaiala) neerlandeza trebuie invatata (vezi siturile de invatat limba gratuit de la rubrica din Forum "Franceza-Olandeza"); http://www.edumaticonline.com/learningmanager/_custom/Franel/Form_Login.asp?lang=ned
2. serviciu neaparat (indiferent ca vrea sau nu vrea Joscke al tau);
3. nu te lasa antrenata de cotidian si uita ca o femeie trebuie sa arate a femeie (intelegi ce vreau sa spun, ingrijirea personala)
4. carnet de conducere auto (in ziua de azi nu se poate altfel, sau se poate dar sa-i lasam pe ei sa se dea cu biciclu, ca-s mai obisnuiti)
5. singurul ajutor al emigrantului in strainatate este EL insusi.
Ar mai fi cate ceva dar daca lista-i prea mare se uita mai usor, asa ca incepe prin astea si apoi ai sa poti trece si la lucrurile mai serioase (s-ar spune ca ai inceput sa te integrezi cand ti-ai cumparat casa ta).
Dar sa stii foarte clar, iti spun din cele intamplate, toate femeile care s-au complacut intr-o situatie asemanatoare, stand pe "mana sotului" (care-i convine, fie vb intre noi sa aibe o menajera acasa) au sfarsit-o cam rau (poate sunt si exceptii, dar de lucrurile bune se vorbeste mai putin).
Sansa si vointa.[/quot

merci ALEX probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_smile asa e precum spui,adevarul crud si gol golut,,,
la mine problema e putin mai dificila,tinand cont de handicapul meu nu prea am independenta,,de masina mea nu poate fi vorba,una ca nu am bani si a doua nu pot sami iau carnet decat pt masini hidromatice,,,da stai sa invat limba,,,,ggggggggg,
pana una alta astept sa se incalzeasca sa pot incaleca scutmobilul si sa mai fac cate o iesire,
cat despre servici ,doar ceva la domiciliu,am sa vad pe la gemeente ce-mi spun baietii si fetele ,dar daca stau acasa si muncesc ma ia si mai tare probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_evil probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_twisted ca le vad pe toate,, tre sa fac si mancare,si ordine si pisici ca la ora 16 sosesc baietii mei rupti de foame ...hihihi asta e,
merci inca o data ,,,tinem aproape,vrb cuiva de acasa,,,,ce-o vrea domnul, cu D-ZEU,inainte,eu sunt cam atee de felul meu da asa se zice,nu?
aaa,uitasem sa mai specific ceva apropo de ingrijirea personala,sa stii ca de multe ori ma fac frumoasa dar pisicile singurele care ma vad nu au nici o reactie,asa ca mai trec si zile cand nu ma uit in oglinda,,vai si ma sperii ca as putea ajunge precum multe olandeze,care sunt certate cu apa si nu stiu de ce ,aici unde e atata apa?stii ce mi sa replicat ? k e f scumpa si fac economish live,dar in schimb au bani pt caffe shop,,,bun ok,,,in aufwachting van U...am scris bine? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Aplauze
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 3:05 pm

sanziana a scris:

daca vrei sa le vezi cauta la albume -de snoo probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Bravos
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 7:43 pm

Le-am vazut, sunt foarte dragute!
Eu am avut caine lup, care a trait 11 ani, frumos si inteligent!
Am mai avut pisoi, care a trait 16 ani, foarte atasat de mine.
Acum are fiica mea un pisoi de rasa, are aproape 2 ani, este de-o frumusete, dar nu este chaiar atat de atasat ca celalalat.
Eu iubesc foarte mult animalele! probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_cool
Sus In jos
de snoo
Bleu
Bleu
de snoo

feminin

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:09 pm

sanziana a scris:
Le-am vazut, sunt foarte dragute!
Eu am avut caine lup, care a trait 11 ani, frumos si inteligent!
Am mai avut pisoi, care a trait 16 ani, foarte atasat de mine.
Acum are fiica mea un pisoi de rasa, are aproape 2 ani, este de-o frumusete, dar nu este chaiar atat de atasat ca celalalat.
Eu iubesc foarte mult animalele! probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_cool

spunemi ceva SANZIANA pisoiul cel atasat era de rasa?
pt ca dea lungul anilor am avut tot soiul de pisici si am observat ca cele maidaneze sau atasat mai tare de mine decat cele de rasa.chiar si acum kitty cea de rasa de care tiam spus e mult mai distanta si ma priveste de sus,la 2-3 zile daca vine la mangaiat,pe cand astealalte toata ziua sunt calare pe mine....
..si cum acum nu mai ai nici un animalut?al tau propriu si personal? probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_question
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:23 pm

Nu, cel care a trait 16 ani nu era de rasa, dar era extraordinar de atast de mine ,dar si eu. Am plans cand a murit, am fost o perioada trista. Niciodata nu ma va mai iubi un animal ca el. Cainele de asemenea a fost atasat si m-a iubit.
Pisicul pe care-l are fiica mea este de rasa, se numeste English short hair, dar este rautacios, cateodata mai zgarie, desi are aproape 2 ani. Este foarte frumos, mai rar asa pisoi, cu ochi albastrii, alb ca un ursulet si cu o masca maron pe fata si coada tot la fel.
E actor, de-a dreptul! probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_biggrin
Asa sunt pisicile de rasa, mai rautacioase!
Eu stau la fiica mea, deoarece ea este plecata in strainatate, deci pisicul sta cu mine tot timpul. La mine acasa ma duc rar, asa ca n-am cum sa-mi iau alt animal.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...   probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee... Icon_minitime

Sus In jos

probleme si iar prbbbbbblllmmmeeeee...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: INFORMATII UTILE-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente