Funcționara companiei, o blondă sexy, stătea tacticoasa după tejghea și reprograma pasagerii pentru următoarele zboruri.Se formase o coadă lungă la ghișeul ei. Dintr-o dată apare un tip elegant, dar cam urâțel, care o ia înaintea tuturor, îmbrâncindu-i. Trântește biletul pe tejghea și spune: „Trebuie să iau zborul următor, urgent! Și vreau numai la clasa întâi” Calmă, blondă spune: ”Domnul meu, sunt mulți alții înaintea dvs, faceți bine și așteptați până vă vine rândul și atunci o să vedem ce se poate face.” Enervat, tipul spuse scrâșnind din dinți:” Ai cumva idee cine sunt eu?” Calmă, blondă luă microfonul și vorbi în el, așa că să audă toată lumea: „Avem aici un călător care nu știe cine e. Cine poate să-l ajute să se identifice este rugat să se prezinte la ghișeul numărul 2.” Râsete de veselie urmară.. Wowww, rosu-negru-albastru s-a făcut tipul urât, îmbrăcat
elegant și spuse printre dinți: „I will f.... you for this!” Fără a se intimida, blondă spune: „Domnul meu, și pentru asta o să trebuiască să stați la coadă.”