| PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! | |
|
+3antoneta sanziana sfantul_calinic 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Joi Apr 16, 2009 10:49 pm | |
| antoneta traieste în Belgia de puțin timp, este din România, nu are prieteni, se simte singură, și nici franceză nu știe înca bine. Hai să o ajutăm să se integreze atât în societatea belgiană, cât și în comunitatea noastră.
| |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 8:33 am | |
| Bun venit pe site, Antoneta! | |
|
| |
antoneta Bleu
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 61 Localisation : belgia Reputatie : 1 Puncte : 5741 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 10:33 am | |
| [quote="sanziana"]Bun venit pe site, Antoneta! [/quote Va multumesc din suflet ... sper sa gasesc alaturi de voi sprijin sa merg mai departe. Va doresc "sarbatori fericite" alaturi de cei dragi. | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 10:50 am | |
| [quote="antoneta"] - sanziana a scris:
- Bun venit pe site, Antoneta! [/quote
Va multumesc din suflet ... sper sa gasesc alaturi de voi sprijin sa merg mai departe. Va doresc "sarbatori fericite" alaturi de cei dragi. #antoaneta, Dumnezeu ți-a ajutat sa pășești pragul celei mai unite și joviale comunități virtuale, DIROBENELU. Aici vei găsi prietenii adevărați de care ai nevoie, sprijin, jovialitate, distracție și voie bună. Admin a știut să-și apropie numai oamenii onești, corecți, săritori și serioși. El însuși este un exemplu, pentru că își dedică viața semenilor, și luptă pentru drepturile lor. Nici eu nu sunt de mult în aceasta comunitate, dar deja mă simt acasa aici, înconjurată de prieteni buni, și OAMENI ADEVARATI. Încă odata fi bine venită! Orice problemă ai, noi îți vom fi alături. Așa ne-a "crescut" Admin. Și eu, și Admin, și #sanziana, și Alex vorbim franceza. Daca ai nevoie apelează la noi. și Pe curând, și căt mai des pe sit! | |
|
| |
emigrant Senior
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 46 Reputatie : 0 Puncte : 6590 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 10:51 am | |
| sarumana Antoneta, iti urez un Paste fericit si un bine ai venit in randul acestei comunitati. | |
|
| |
antoneta Bleu
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 61 Localisation : belgia Reputatie : 1 Puncte : 5741 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 11:29 am | |
| E grozav ca v-am intalnit ... Am un om bun alaturi ... dar el munceste, deci majoritatea timpului sunt singura. Pana acum mi-am ocupat timpul cu treburile casnice dar constat ca asta nu-mi face bine si nu ajuta deloc sa progresez. De aceea sunt dispusa sa fac voluntariat in orice domeniu in schimbul comunicarii in special in franceza. Faptul ca va simt alaturi de mine imi face tare bine Gata pregatirrile pentru Paste ???? ce bunatati faceti? | |
|
| |
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 11:51 am | |
| Ei, aproape gata. Mai sunt și mâine de vopsit ouăle, preparatul fripturii și al stufatului. Apoi somnic, și seara la Înviere. Duminică petrecere mare. Fi binevenită printre noi! Să fi activă pe sit. Avem și jocuri: Bună seara...noapte-bună, și jocul cuvintelor. poți scrie articole interesante pe forum, și poți comenta diversele subiecte. Vorbește cu Admin pentru voluntariat, și chiar pentru cursuri de franceză. El e mai vechi în Belgia, și le cam știe pe toate. E un tip SUPER! În rest, toate bune! | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 11:59 am | |
| Buna antoneta si bine ai venit! Ce sa-ti spun, daca esti noua in Belgia, asa-i la inceput, te mai si plictisesti, ti se par lucrurile putin pe dos, faci mereu comparatii, dar nu-ti face griji, toti am trecut prin asta si uite ca "traim inca", totul este o chestiune de timp, care le va rezolva pe toate. Daca imi permiti o sugestie, ai la rubrica Franceza/Olandeza cateva repere pentru a incepe sa inveti franceza, sau poate chiar olandeza. Pentru a mai citii cate ceva in romaneste din ce se mai intampla prin Belgia poti vedea pe situl nostru al Gazetei de Belgia: http://www.belgianul.com/roman Daca ti neaparat sa faci ceva voluntar, ai putea lua legatura cu dna Alida de la ARTHIS (Adresse de contact : Arthis - Maison Culturelle Belgo-Roumaine asbl, Rue de Flandre 33; 1000 Bruxelles Tél/Fax: 0032 2 511 34 20 E-mail: info@arthis.org Moyens de transport : Arthis se trouve à 3 minutes de l’arrêt du métro Sainte-Catherine et à 5 minutes de l'arrêt du tram : Bourse.) unde poti preciza ca ai coordonatele de la mine si unde ai putea rezolva ceva din aceasta problema a ta. Succes si bun venit in Belgia! ps. observi ca am lasat din adins in franceza mijloacele de transport... | |
|
| |
antoneta Bleu
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 12:15 pm | |
| - Admin a scris:
- Buna antoneta si bine ai venit!
Ce sa-ti spun, daca esti noua in Belgia, asa-i la inceput, te mai si plictisesti, ti se par lucrurile putin pe dos, faci mereu comparatii, dar nu-ti face griji, toti am trecut prin asta si uite ca "traim inca", totul este o chestiune de timp, care le va rezolva pe toate. Daca imi permiti o sugestie, ai la rubrica Franceza/Olandeza cateva repere pentru a incepe sa inveti franceza, sau poate chiar olandeza. Pentru a mai citii cate ceva in romaneste din ce se mai intampla prin Belgia poti vedea pe situl nostru al Gazetei de Belgia: http://www.belgianul.com/roman Daca ti neaparat sa faci ceva voluntar, ai putea lua legatura cu dna Alida de la ARTHIS (Adresse de contact : Arthis - Maison Culturelle Belgo-Roumaine asbl, Rue de Flandre 33; 1000 Bruxelles Tél/Fax: 0032 2 511 34 20 E-mail: info@arthis.org Moyens de transport : Arthis se trouve à 3 minutes de l’arrêt du métro Sainte-Catherine et à 5 minutes de l'arrêt du tram : Bourse.) unde poti preciza ca ai coordonatele de la mine si unde ai putea rezolva ceva din aceasta problema a ta. Succes si bun venit in Belgia! ps. observi ca am lasat din adins in franceza mijloacele de transport... Nu-mi fac griji ... sunt sigura ca voi reusi. Imi place si orasul (nu stiu daca v-am spus ...locuiesc in Bruxelles) si m-am simtit din prima clipa acasa aici. Dar asa cum spuneam simt ca statul in casa ... ma prosteste si de acea vreau sa fac ceva. Din fericire am facut in generala putina franceza ... ceea ce ma ajuta sa inteleg cat de cat ... dar mi-e greu sa incep sa vorbesc si am si impresia ca se prinde tare greu acum . Iti multumesc din suflet si sa stii ca saptamana viitoare voi incerca sa iau legatura cu d-na Alida (vorbeste romaneste?) Mi-ai facut ziua mult, mult mai frumoasa | |
|
| |
antoneta Bleu
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 12:55 pm | |
| trebuie sa vorbeasca româneste ca este de a noastra dar au acolo la ARTIS si o scoala de franceza, asa ca... | |
|
| |
antoneta Bleu
| |
| |
antoneta Bleu
| |
| |
antoneta Bleu
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 1:08 pm | |
| - emigrant a scris:
- sarumana Antoneta, iti urez un Paste fericit si un bine ai venit in randul acestei comunitati.
Va multumesc tuturor pentru ... primire si sper sa va fiu si eu prieten de nadejde. Sarbatori fericite! alaturi de cei dragi | |
|
| |
antoneta Bleu
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Vin Apr 17, 2009 4:49 pm | |
| - sanziana a scris:
- Bun venit pe site, Antoneta!
Multumesc! Iti doresc "Sarbatori fericite"! alaturi de cei dragi Sper sa reusesc sa ma integrez si eu in randul vostru ... deocamdata cam bajbai pe aici pana ma voi obisnui | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Lun Apr 20, 2009 10:55 am | |
| bine ai venit ! spor la scris si citit | |
|
| |
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Mar Apr 21, 2009 10:27 pm | |
| | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Mar Apr 21, 2009 10:36 pm | |
| Bine ai venit spor la scris si citit .Eu iti urez mult succes in familia DIROBENELU si simtete ca acasa. | |
|
| |
Karina Senior
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Mar Apr 21, 2009 11:06 pm | |
| - angelarusu a scris:
- Bine ai venit spor la scris si citit .Eu iti urez mult succes in familia DIROBENELU si simtete ca acasa.
Mie mi-ai zis? Mulțumesc. O să fiu harnică. Promit. | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Mier Apr 22, 2009 11:26 am | |
| | |
|
| |
angelarusu Expert
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Mier Apr 22, 2009 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Karina Senior
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! Joi Apr 23, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! | |
| |
|
| |
| PRIETENI AVEM UN NOU MEMBRU PE DIROBENELU - SA-I SPUNEM BINE-AI VENIT! | |
|