Subiect: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Lun Mar 30, 2009 1:30 am
NASA a lansat o avertizare , cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara. Sincer, mi se pare o manipulare si asta pentru ca, daca ne gandim putin la actuala criza mondiala, ce poate sa fie mai convenabil pentru cei care isi vor pierde casele , vor ajunge sa traiasca in corturi, daca nu faptul ca astfel, li se va induce sa isi accepte soarta si sa nu se revolte urmand sa astepte sfarsitul lumii ? Am vazut de asemenea un raport interesant despre metode de manipulare a maselor, si culmea, pe primul loc, era acest tip de manipulare, folosit de altfel in toate religiile lumii, si anume aceea cu prevestirea "sfarsitului lumii".
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Lun Mar 30, 2009 11:05 am
Apoi numai Bunul Dumnezeu stie ce va mai fi . Ca ei zic multe dar se intampla putine.Eu sunt de parere ca trebuie sa ne gandim fiecare la sfarsitul nostru si sa fim pregatiti tot timpul.
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Lun Mar 30, 2009 3:07 pm
angelarusu a scris:
Apoi numai Bunul Dumnezeu stie ce va mai fi . Ca ei zic multe dar se intampla putine.Eu sunt de parere ca trebuie sa ne gandim fiecare la sfarsitul nostru si sa fim pregatiti tot timpul.
Asa se zice.
black_cat
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localisation : Jemeppe sur Sambre - Namur Emploi : English Teacher la St Georges s/M Loisirs : Radioamatorismul, Sportul Reputatie : 0 Puncte : 5879 Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Lun Mar 30, 2009 9:06 pm
Deci asta numai a comunicat NASA nu arata...
In plus, daca ar fi fost sa fie asa ceva,s-ar fi declansat isteria pe toate posturile TV...ceea ce nu s-a intamplat.
E un motnaj facut de vre-un nebun obsedat de astronomia pe care nici el n-o intelege prea bine...
Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Mar Mar 31, 2009 11:17 pm
black_cat a scris:
Deci asta numai a comunicat NASA nu arata...
In plus, daca ar fi fost sa fie asa ceva,s-ar fi declansat isteria pe toate posturile TV...ceea ce nu s-a intamplat.
E un motnaj facut de vre-un nebun obsedat de astronomia pe care nici el n-o intelege prea bine...
Totuși mulți discută de 2012. S-au cheltuit tone de cerneală în toată lumea. Televiziunile pe mai toate canalele dezbat acest subiect. Și internetul este plin de diverse pe tema anului 2012. Toți vorbesc...nimeni nu știe nimic...
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Mar Iun 02, 2009 9:21 am
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare Mar Iun 02, 2009 4:01 pm
sherlock a scris:
Eu nu cred .
Pe B1tv, vineri la ora 22:00 a româniei, este emisiunea "Codul lui Oreste". În general sunt invitați serioși și credibili. De câteva ori a vorbit și un general de armată, nu mai rețin cum îl cheamă. La nivel mondial, armata face niște cercetări. S-au descoperit multe. Oamenii de știință cercetează. Calendarul Maya nu are greșeli. Se încheie brusc în anul 2012. Nu va fi însă sfârșitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Problema e că toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase asupra ADN-ului. Acesta va suferi o reprogramare și va fi îmbunătățit, având 12 spirale în loc de 2. Oamenii vor depăși tehnologia. E bine să ne informăm, și să ținem pasul cu noile descoperiri științifice.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare
Lumea amenintata cu sfarsitul in 2012 din cauza unei furtuni solare