Rebecca
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 57 Localisation : Techirghiol Reputatie : 0 Puncte : 6130 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Saluti la toata lumea de pe-aici...... Lun Feb 11, 2008 8:21 pm | |
| Eu sunt Elena, alias Rebecca.......
Imi place site-ul asta.
;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eu nu strivesc corola de minuni a lumii.... | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Saluti la toata lumea de pe-aici...... Lun Feb 11, 2008 8:25 pm | |
| - Rebecca a scris:
- Eu sunt Elena, alias Rebecca.......
Imi place site-ul asta.
;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eu nu strivesc corola de minuni a lumii.... buna Elena sau Rebecca cum vrei tu sa ti se spuna, ne bucuram sa fi printre noi si sa ne mai pove ce se intampla prin zona ta din românia (banuiesc ca din românia ne scrii) sa auzim cât mai multe poezii frumoase. | |
|
Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Saluti la toata lumea de pe-aici...... Sam Feb 16, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
Rebecca
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 57 Localisation : Techirghiol Reputatie : 0 Puncte : 6130 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Saluti la toata lumea de pe-aici...... Sam Feb 16, 2008 8:50 pm | |
| Multumesc mult pentru primire ;) Nu stiu ce anume ma atrage pe acest site, poate faptul ca nu se vorbeste urat, ca exista respect unii pentru altii, nu stiu exact, dar imi place. De aceea, ori de cate ori voi avea mai mult timp la dispozitie, voi "vizita" mai multe topicuri... Toate cele bune si o saptamana plina de binecuvantari tuturor. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eu nu strivesc corola de minuni a lumii... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Saluti la toata lumea de pe-aici...... | |
| |
|