DIROBENELU DIROBENELU |
|
| Despre vise si puterea de a le realiza | |
| | Autor | Mesaj |
---|
carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Despre vise si puterea de a le realiza Dum Dec 24, 2006 2:38 am | |
| Gandurile mele sunt diferite de ale tale. Ti-as spune ca viata e frumoasa, ca e bine sa crezi in idealuri, in visuri, dar probabil ca mi-ai zambii trist iar privirea ta imi va spune: 'esti un copil, viata nu e cum o vezi tu ca este, nu e cum vrei tu sa fie'. Ai trecut prin atat de multe intamplari si cu siguranta ai si argumente de a gindii asa, dar nu te voi asculta. Poate o data am trecut si eu prin lumea ta. Aspra. Unde nimic nu conteaza. Unde nu conteaza daca esti mort sau traiesti. Dar am fugit cat am putut de tare de acolo, am preferat sa cred in visuri. Nu conteaza daca se vor adeveri sau nu, pentru mine e deajuns sa cred in ele. Si a crede in visuri nu-i chiar atat de rau. Lumea ta este cea pe care singur ti-ai creat-o. Gandurile tale creeaza lumea in care traiesti. Neincrederea ta a atras neincrederea altora. Neiubirea ta a atras neiubirea altora. Ma intreb de ce tot incerc sa te iau de mana si sa-ti arat ca viata poate fi si altfel. | |
| | | Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Despre vise si puterea de a le realiza Mar Dec 26, 2006 1:43 pm | |
| Eu cred ca nu ai inteles tot mesajul Carmen....si Marku zice ca viata e frumoasa, doar ca trebuie sa ti-o fauresti tu. " Esti ceea ce stii si faci, iar ceea ce visezi este doar o parte din tine. Cealalta parte este puterea cu care iti traiesti visele. " Asa cred si eu. Si cred in puterea viselor, in partea din mine care o influenteaza pe cealalta in spre realizarea idealurilor. Si asa e, cate o data e greu, mai ales sa alegi intre atatea vise si posibilitati, incat cate o data ramai indiferent si nu mai faci nimic. Iar acest lucru este cea mai mare pierdere. Viata nu e aspra. Iti da de fiecare data exact cat poti sa duci. Daca nu ai putea face diferenta, unde ai vedea splendoare din jurul tau? Si daca faci greseli, inveti, nu? Si devi un om mai implinit, mai matur, mai adevarat. Viseaza, dar nu uita sa si realizezi! Si investeste in oamenii cu care te pot ajuta reciproc. Viata e mai frumos savurata intr-un cerc familial si de prieteni. | |
| | | red mask Bleu
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 47 Localisation : NL Reputatie : 0 Puncte : 6542 Data de inscriere : 25/12/2006
| Subiect: Re: Despre vise si puterea de a le realiza Mier Dec 27, 2006 11:46 am | |
| Viata este o ecuatie cu foarte multe necunoscute, rezultatul poate fi neplacut, sau placut dar nu se stie pentru cat timp. Unele necunoscute le creezi si le dezlegi singur pe parcursul vietii, dar exista altele care nu depind de tine si care iti marcheaza parcursul vietii...de ex. copiii saraci din Africa, ce posibilitati au ei de a-si indeplini visele, ar fi bine ca macar sa poata visa, unii nici atata nu mai indraznesc, pentru altii insa viata consta in x posibilitati si alegeri. Oricum, mereu e bine sa fii precaut, intelegator, iubitor de frumos sa stii sa-ti creezi linistea sufleteasca, asa iti vei putea realiza si multe din vise. | |
| | | carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Despre vise si puterea de a le realiza Mier Dec 27, 2006 1:00 pm | |
| - Neptuna a scris:
- Eu cred ca nu ai inteles tot mesajul Carmen....si Marku zice ca viata e frumoasa, doar ca trebuie sa ti-o fauresti tu.
Eu am inteles perfect ce a vrut Marku sa zica, dar cred ca tu nu ai inteles ca ce am scris eu nu a fost adresat catre Marku!! A fost un exemplu dat in aceasta tema, (o secventa din viata mea), cum fiecare persoana isi creaza viata care o vrea! Frumoasa au ba! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre vise si puterea de a le realiza | |
| |
| | | | Despre vise si puterea de a le realiza | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|