DIROBENELU DIROBENELU |
|
| teste de cultura generala, inteligenta etc. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: teste de cultura generala, inteligenta etc. Lun Feb 23, 2009 7:04 pm | |
| Neavand ce face intr-una din zile am dat un click aici si m-am delectat cu diverse teste: teste de cultura generala anatomie, geografie, teste de imagini, jocuri de cuvinte etc. cel mai mult m-a mirat ca am avut un scor destul de ridicat la test de inteligenta nonverbala, care a durat 40 de minute. Poate vreti sa-l faceti si voi! succes! linkul este: http://teste.haios.ro/teste.php?lang=en&id=24 | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: teste de cultura generala, inteligenta etc. Lun Feb 23, 2009 11:05 pm | |
| Hai faceti si voi pe cel de inteligenta nonverbala ca si eu am facut testarea la geografie! | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: teste de cultura generala, inteligenta etc. Mar Feb 24, 2009 10:40 am | |
| - sanziana a scris:
- Neavand ce face intr-una din zile am dat un click aici si m-am delectat cu diverse teste:
teste de cultura generala anatomie, geografie, teste de imagini, jocuri de cuvinte etc. cel mai mult m-a mirat ca am avut un scor destul de ridicat la test de inteligenta nonverbala, care a durat 40 de minute. Poate vreti sa-l faceti si voi! succes! linkul este: [url=http://teste.haios.ro/teste.php?lang=en&id=24 http://teste.haios.ro/teste.php?lang=en&id=24[/quote[/url]] M-am repezit direct la "Testul de inteligenta al lui Einstein". Grozav. Mi-au terbuit cinci minute, insa, de gandire. Raspunsul era..., dar nu-l spun, ca sa-l faca si altii. O sa incerc sa le faca si pe celelalte cand am timp. | |
| | | sanziana Staff Officer
| Subiect: Re: teste de cultura generala, inteligenta etc. Mar Feb 24, 2009 1:03 pm | |
| Sunt multe dragute, dar fa-l pe cel nonverbal, care dureaza 40 de minute, cu figuri in spatiu, este interesant si-ti da un coeficient apropait al inteligentei! Succes!
Ultima editare efectuata de catre sanziana in Mar Feb 24, 2009 2:07 pm, editata de 1 ori | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: teste de cultura generala, inteligenta etc. Mar Feb 24, 2009 1:28 pm | |
| - sanziana a scris:
- Sunt multe dragute, dar fa-l pe cel nonverbal, care dureaza 40 de minute, cu figuri in spatiu, este interesant si-ti da un coeficienta apropat al inteligentei!
Succes! La ăla m-am gândit și eu, dar nu am avut timp înca. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: teste de cultura generala, inteligenta etc. | |
| |
| | | | teste de cultura generala, inteligenta etc. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|