sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: FA - TI TIMP ! Dum Feb 22, 2009 1:39 am | |
| | |
|
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Mar Iun 02, 2009 9:35 am | |
| Mi-am adus aminte ( vazand topicul asta ) de un vis foarte frumos pe care l-am avut acum vreo 12 ani . Se facea ca insusi Dumnezeu ma purta pe brate prin lume si-mi arata cele mai frumoase locuri posibile din natura . Avea o voce cum n-am mai auzit niciodata, si nu pot sa-i gasesc un termen de comparatie, atat era de frumoasa . Imi zicea asa : - Vezi tu toate aceste frumuseti ? Eu le-am creat, dar din pacate oamenii nu mai au ochi si timp sa le vada . Si cu aceste cuvinte visul meu a luat sfarsit, dar mesajul transmis mi-a ramas mereu in minte . A avut Creatorul dreptate sau nu ? | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Mar Iun 02, 2009 4:11 pm | |
| - sherlock a scris:
- Mi-am adus aminte ( vazand topicul asta ) de un vis foarte frumos pe care l-am avut acum vreo 12 ani .
Se facea ca insusi Dumnezeu ma purta pe brate prin lume si-mi arata cele mai frumoase locuri posibile din natura . Avea o voce cum n-am mai auzit niciodata, si nu pot sa-i gasesc un termen de comparatie, atat era de frumoasa . Imi zicea asa : - Vezi tu toate aceste frumuseti ? Eu le-am creat, dar din pacate oamenii nu mai au ochi si timp sa le vada . Si cu aceste cuvinte visul meu a luat sfarsit, dar mesajul transmis mi-a ramas mereu in minte . A avut Creatorul dreptate sau nu ? Oamenii, în majoritatea lor preocupați de partea matrială a vieții, nu mai au timp, și nici ochi să vadă Creația, sau să-și dorească să-L cunoască cu-adevărat pe Dumnezeu. | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Mar Iun 02, 2009 8:55 pm | |
| - sherlock a scris:
- Mi-am adus aminte ( vazand topicul asta ) de un vis foarte frumos pe care l-am avut acum vreo 12 ani .
Se facea ca insusi Dumnezeu ma purta pe brate prin lume si-mi arata cele mai frumoase locuri posibile din natura . Avea o voce cum n-am mai auzit niciodata, si nu pot sa-i gasesc un termen de comparatie, atat era de frumoasa . Imi zicea asa :
- Vezi tu toate aceste frumuseti ? Eu le-am creat, dar din pacate oamenii nu mai au ochi si timp sa le vada .
Si cu aceste cuvinte visul meu a luat sfarsit, dar mesajul transmis mi-a ramas mereu in minte .
A avut Creatorul dreptate sau nu ? trebuie sa fi fericita ca ai avut o asa onoare macar in vis, nu toti au aceasta sansa | |
|
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Vin Iun 05, 2009 12:37 am | |
| Mi-am facut timp sa vizionez acest filmulet frumos. | |
|
sfantul_calinic Master
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FA - TI TIMP ! | |
| |
|