DIROBENELU DIROBENELU |
|
| Femeia de servici a calculatorului vostru | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Femeia de servici a calculatorului vostru Lun Feb 02, 2009 10:33 am | |
| Fiecare dintre noi a observat ca dupa o anumita perioada de utilizare a calculatorului acesta devine greu la manevrat (dureaza din ce in ce mai mult sa se deschida aplicatiile). Ca si o locuinta acesta trebuie curatat de gunoaie care sunt fisierele temporare inregistrate de diferitele aplicatii pe care le folositi zilnic, cum ar fi browserele (fisiere temp internet), multimedia, fisiere sistem, windows temp etc. Pt aceasta cel mai renumit pt cine nu stie sa o faca manual o poate face cu ajutorul unui program gratuit CCleaner care il luati de aici de aici: http://www.ccleaner.com/download . Dupa ce il instalati lansati programul, care este f simplu si usor de manevrat, singurul lucru care trebuie sa-l faceti este sa apasati butonul din dreapta jos: "Lanseaza Curatirea". In acel moment apare o fereastra de avertisment care va spune ca unele fisiere vor fi sterse definitiv, la care raspundeti cu DA si turul este jucat. Dupa aceasta il inchideti si veti vedea cum zburda PCul ca un manz nazdravan. PS. trebuie sa aveti inchise toate celelalte programe cand lansati acest program ! PPS eu il lansez de doua ori consecutiv (adica fac aceiasi manevra de 2 ori)
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar Feb 03, 2009 12:07 am, editata de 1 ori | |
| | | angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Femeia de servici a calculatorului vostru Lun Feb 02, 2009 11:29 am | |
| Eu am alte programe de curatat calculatorul de virusi pirntre care si :Spyware terminator, pc tools antivirus,ad-aware, free internet windows washer 2.1 beta | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Femeia de servici a calculatorului vostru Lun Feb 02, 2009 11:45 am | |
| - angelarusu a scris:
- Eu am alte programe de curatat calculatorul de virusi pirntre care si :Spyware terminator, pc tools antivirus,ad-aware, free internet windows washer 2.1 beta
Programele acelea NU fac acelasi lucru cu cel indicat de mine,(cu ex ultimului mai greoi in resurse) vreti matura automata faceti ce v-am scris. | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Femeia de servici pt calculatorului vostru Lun Feb 02, 2009 12:20 pm | |
| | |
| | | angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Femeia de servici a calculatorului vostru Lun Feb 02, 2009 4:25 pm | |
| - Admin a scris:
- angelarusu a scris:
- Eu am alte programe de curatat calculatorul de virusi pirntre care si :Spyware terminator, pc tools antivirus,ad-aware, free internet windows washer 2.1 beta
Programele acelea NU fac acelasi lucru cu cel indicat de mine,(cu ex ultimului mai greoi in resurse) vreti matura automata faceti ce v-am scris. Pai am sa il donwload si pe acesta ca e bun multumim | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Femeia de servici pt calculatorului vostru Lun Feb 02, 2009 8:42 pm | |
| Eu deja am facut-o! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Femeia de servici a calculatorului vostru | |
| |
| | | | Femeia de servici a calculatorului vostru | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|