sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale Mar Ian 27, 2009 6:41 pm | |
| Liderul PNL Adrian Iorgulescu a declarat, ieri, ca varianta candidaturii presedintelui formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, la alegerile prezidentiale este bine-venita, fiind in opinia sa cea mai buna solutie pentru PNL. "Cred ca PNL trebui sa stabileasca cat de repede un candidat pentru Presedintie. Vom avea saptamana viitoare o sedinta a Delegatiei Permanente a partidului si vom discuta atunci inclusiv momentul in care vom stabili data unui congres, probabil extraordinar. In legatura cu nominalizarile, intr-adevar exista aceasta varianta, stiu ca sunt si alti colegi care poate ar putea sa intre intr-o asemenea competitie a sustinut Iorgulescu. Intrebat daca va sustine candidatura lui Tariceanu pentru prezidentiale, Iorgulescu a replicat: "Da! refuzand insa sa dea publicitatii numele celorlalti potentiali candidati ai PNL. El a anuntat ca aceste decizii vor fi luate la un congres sau intr-o delegatie permanenta. B.A.
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Joi Feb 19, 2009 3:08 pm, editata de 1 ori | |
|
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale Mar Ian 27, 2009 8:38 pm | |
| Eu cred ca Mircea Geoana e bun sa devina presedinte al Romaniei , parerea mea | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale Mar Ian 27, 2009 9:23 pm | |
| Cred ca cel mai bun ar fi unul tanar si cu altfel de pregatire si educatie. Romanii s-au cam saturat de toti cei care incalzesc scaunele din '89 si lancezec intr-un dolce far niente. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale | |
| |
|