| Ce-l face sa-ti fie fidel | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7407 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Ce-l face sa-ti fie fidel Vin Ian 23, 2009 9:49 pm | |
| Tentatiile sunt la tot pasul, atat pentru cei singuri dar si pentru cei implicati intr-o relatie. Este foarte probabil ca si partenerul tau sa fi fost tentat, la un moment dat, sa calce stramb...si totusi nu a facut-o. Motivul sau motivele care l-ar fi putut determina sa-ti ramana fidel s-ar putea regasi in lista de mai jos: Te iubeste Desi noi, femeile, avem tendinta de a-i baga pe toti barbatii in aceeasi oala si a-i eticheta ca fiind "nascuti pentru a insela" suntem placut surprinse cand aflam ca nu e chiar asa. O buna parte dintre reprezentantii sexului puternic considera ca o data implicati intr-o relatie merita sa se dedice acelei relatii. Iubirea ta, dar si sentimentele care il incearca pe el sunt cele care il determina sa-ti ramana fidel. Cum? Foarte simplu! Atunci cand inseala, barbatii motiveaza gestul ca fiind consecinta unei lipse a ceva: a pasiunii, a sexului, a intelegerii, etc. etc. Daca insa numai voi impreuna, prin implicare reusiti sa umpleti acest gol care se creeaza intre voi, atunci o a treia persoana nici nu mai intra in discutie. S-ar simti vinovat si nu ar putea suporta Daca partenerul tau este genul de om care isi asuma intodeauna faptele si consecintele lor si regreta atunci cand greseste, atunci cu siguranta nu te-ar putea insela fara sa-ti recunoasca; chiar cu riscul de a pune in pericol relatia voastra. Iar daca relatia cu tine este ceea ce-l face fericit nu ar risca sa te piarda doar pentru o distractie de o noapte. Flirtul este destul Toti barbatii adora sa se simta maguliti. Le place sa vada o femeie frumoasa ca le zambeste... dar numai unii se opresc doar aici. Se poate ca si iubitul tau sa fie unul dintre acestia. Ca sa-l faci sa-si doreasca sa fie numai langa tine nu trebuie decat sa ai intotdeauna grija la aceasta nevoie a lui de afectiune - si de multe ori o faci chiar fara sa-ti dai seama. Un sarut, o imbratisare, acel "te iubesc" soptit dimineata de sub patura, inainte de a cobori din pat, toate il fac sa se simta bine langa tine. Ii este teama de ce ar putea fi dupa Teoriile care se vehiculeaza spun ca orice infideliatte in cuplu este descoperita, mai devreme sau mai tarziu. Barbatul de langa tine stie si el acest lucru si se gandeste probabil ca nu e suficient de abil sa-ti ascunda un astfel de moment de ratacire. Asa ca, daca de fiecare data insista sa iesi impreuna cu el si cu amicii lui, sa-i cunost colegii de munca, sa participi alaturi de el la diferite evenimente, atunci cu siguranta nu vrea sa renunte la tine, si nu ai de ce sa te temi ca te va insela.
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Mar Feb 10, 2009 3:00 am, editata de 1 ori | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6064 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Vin Ian 23, 2009 10:42 pm | |
| | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7407 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Ce-l face sa-ti fie fidel Sam Ian 24, 2009 7:09 pm | |
| Multumesc. | |
|
| |
GETY
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 55 Localisation : grez-doiceau Reputatie : 0 Puncte : 5835 Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 04, 2009 9:11 am | |
| Da,asa este . Am 21 de ani de casnicie ,iar relatia noastra este solida datorita comunicarii ,spontaneitatii, sinceritatii si persoanei (el)sotulmeu care este deosebit. Asa ca fetelor se poate,fara a fi ipocrita mai sunt si probleme ,dar reusim sa trecem peste ele.Restul ....vine de la sine. | |
|
| |
bic Junior
Numarul mesajelor : 98 Reputatie : 0 Puncte : 6127 Data de inscriere : 29/02/2008
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 04, 2009 10:44 am | |
| | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 04, 2009 1:49 pm | |
| | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6064 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 04, 2009 6:29 pm | |
| - GETY a scris:
- Da,asa este . Am 21 de ani de casnicie ,iar relatia noastra este solida datorita comunicarii ,spontaneitatii, sinceritatii si persoanei (el)sotulmeu care este deosebit. Asa ca fetelor se poate,fara a fi ipocrita mai sunt si probleme ,dar reusim sa trecem peste ele.Restul ....vine de la sine.
Felicitari ptr relatia de casatorie asa de minunata si solida Si multi ani de casnicie in continuare fericiti si impliniti | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 04, 2009 7:05 pm | |
| - angelarusu a scris:
- Felicitari ptr relatia de casatorie asa de minunata si solida Si multi ani de casnicie in continuare fericiti si impliniti
@angelarusu tu esti de-a dreptul fermecatoare. Nu am mai intalnit un om asa depsebit pana acum. | |
|
| |
angelarusu Expert
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 04, 2009 8:55 pm | |
| Va multumesc din suflet . | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| |
| |
GETY
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 55 Localisation : grez-doiceau Reputatie : 0 Puncte : 5835 Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 11, 2009 4:33 pm | |
| Dragostea si fidelitatea sunt acelas lucru? Eu cred ca se completeaza una pe alta. Si nu cred ca am castigat la loto(pt.Bic) Multumesc Angela ! | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel Mier Feb 11, 2009 5:03 pm | |
| - GETY a scris:
- Dragostea si fidelitatea sunt acelas lucru?
Eu cred ca se completeaza una pe alta.
Si nu cred ca am castigat la loto(pt.Bic)
Multumesc Angela ! Intr-o casnicie, sau relatie stabila, intemeiata pe sentimente, respect, si in care exista comunicare, dragostea creste proportional cu timpul petrecut impreuna, iar fidelitate se instaleaza prin comparatia persoanei de langa tine cu tot ce este frivol. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce-l face sa-ti fie fidel | |
| |
|
| |
| Ce-l face sa-ti fie fidel | |
|