DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU
 
PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Cum se face BORSUL de casa pentru ciorbe

In jos 
AutorMesaj
Admin
Master
Master
Admin


masculin
Numarul mesajelor : 1461
Localisation : Pe punte
Reputatie : 39
Puncte : 7315
Data de inscriere : 22/11/2006

Cum se face BORSUL de casa pentru ciorbe Empty
MesajSubiect: Cum se face BORSUL de casa pentru ciorbe   Cum se face BORSUL de casa pentru ciorbe Icon_minitimeJoi Iul 16, 2009 6:38 pm

Cum se prepara HUSTEA pentru Bors:
- un recipient(borcan s-au un alt vas)de aproximativ 3 litri
- 2 cani(tip ceai)de tarate de grau
- 1 cana faina de porumb(GRISATA SAU NEGRISATA)
- drojdie de bere (cat o jumatate de nuca)
- o felie de paine uscata(daca ai neagra daca nu de care o fi)
- o crenguta de leostean

Cum
prepari:
pui in borcan taratele de grau,faina de porumb,drojdia
dizolvata in apa calduta apoi incalzesti apa nu tare ca atunci cand
framanti aluatul si pui cate putin amestecand pana se inmoaie bine
toata compozitia , lasi deoparte si urmaresti pana face basicute mici
deasupra ,atunci pui crenguta de leostean si umplii borcanul cu apa
fierbinte (nu fiarta sa poti tine degetul in ea putin) amesteci bine
pui felia de paine pui o farfuriuta deasupra si invelesti bine borcanul
.dupa 8 ore scoti frumos felia de paine si amesteci bine cand se
limpezeste il gusti sa vezi daca e acru,daca e acru il scoti in peturi
si il pui la frigider daca nu il mai amesteci si il lasi iar la
limpezit.dupa ce ai scos tot borsul a ramas HUSTEA pe care o pui
intr-un recipient inchis ermetic in frigider pana te hotarasti sa
umplii iar bors dar de data aceasta nu mai folosesti drojdie si felie
de paine.

Mesaj scris de ioana_50
Sus In jos
http://www.belgianul.com
 
Cum se face BORSUL de casa pentru ciorbe
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Informatii utile pentru cei care aplica pentru un post: scrisoarea de motivare si de recomandare, etc
» Pentru suflet - reguli pentru a reusi in viata

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: RESTAURATIE-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discutii recente