DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
sfantul_calinic
Master
Master
sfantul_calinic

feminin
Numarul mesajelor : 1912
Varsta : 69
Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic"
Reputatie : 65
Puncte : 7404
Data de inscriere : 11/10/2008

O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale Empty
MesajSubiect: O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale   O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale Icon_minitimeMier Dec 03, 2008 11:34 pm

Un caz incredibil a fost raportat forurilor științifice internaționale de către o echipă de medici din Arabia Saudită , si care mi-a atras atentia in mod deosebit. Prima data am crezut ca este un titlu de tabloid insa am ramas uimit cand am vazut pozele incredibile cu aceasta ciudatenie medicala.
O fetiță în vârstă de un an a atras atenția medicilor datorită abdomenului umflat care creștea continuu.
Testele și scanările la tomograf au evidențiat incredibilul. Micuța avea în pântece un embrion uman care se dezvolta.
Savanții declară că este primul astfel de caz din istoria medicinii moderne.
Citește mai multe despre fetița de un an gravidă cu fratele său pe www.descopera.ro
Sus In jos
http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/
angelarusu
Expert
Expert
angelarusu

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 11
Puncte : 6061
Data de inscriere : 17/01/2009

O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale Empty
MesajSubiect: Re: O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale   O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale Icon_minitimeDum Ian 18, 2009 1:00 am

mai nu stiu ce sa zic dar totusi la asa caz parca mie una nu imi vine sa cred .eu sunt toma necredinciosul pana nu vede nu crede sorry
Sus In jos
http://www.ganduri-online.ro

O fetita de numai 1 an este gravida (?) cu fratele sau! Ciudatenii medicale
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» informatie despre doctori si asistente medicale din Olanda
» Burse de studii in Belgia si nu numai

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente