DIROBENELU DIROBENELU |
|
| IESIND CU O ALTA FEMEIE | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: IESIND CU O ALTA FEMEIE Mar Aug 26, 2008 3:36 pm | |
| Cu putin timp in urma incepusem sa ies cu "o alta femeie", in realitate fusese ideea sotiei mele. "Tu stii ca o iubesti !" - imi zise intr-o zi, luandu-ma prin surprindere. "Viata este foarte scurta, dedica-i timp "... - "Dar eu te iubesc pe tine ", am protestat. - "Stiu, dar o iubesti si pe Ea, de asemenea". Cealalta femeie pe care sotia mea dorea sa o vizitez era Mama mea, vaduva de niste ani, dar serviciul si copiii mei faceau ca sa o vizitez numai ocazional. In seara asta am chemat-o sa o invit la cina si apoi la cinema. - "Ce s-a intamplat ? Esti bine ?" m-a intrebat. Mama mea este tipul de femeie pe care, o chemare seara tarziu, noaptea, sau o invitatie surpriza este un indiciu de veste rea. - "Am crezut ca ar fi placut sa petrec ceva timp cu Tine", am raspuns, "amandoi, singuri...ce parere ai ?" Reflectand un moment la asta, zise: - "Mi-ar placea foarte mult"... Vinerea asta, in timp ce conduceam, dupa serviciu, sa o iau, ma simteam nervos, acea nervozitatea care precede o intalnire... Si, pentru Dumnezeu !, cand sosii la casa ei, am vazut ca si Ea era foarte emotionata ! Ma astepta in poarta, imbracata in vechiul ei palton, isi incretise parul si imbracase o rochie cu care sarbatorise ultima aniversare de nunta, fata ei radea si iradia lumina ca un inger. "Le-am spus prietenelor mele ca o sa ies cu fiul meu si au fost foarte emotionate" - imi povesti urcand in masina. Am fost la un restaurant nu foarte elegant, dar foarte primitor. Mama mea se sprijini de bratul meu ca si cum era "Prima Doamna a Natiunii". Cand ne-am asezat, a trebuit sa-i citesc meniul. Ochii ei vedeau numai figurile mari. Pe la mijlocul intrarilor, mi-am ridicat privirea spre ea, Mama mea,asezata pe partea cealalta a mesei, doar ma privea. Un suras nostalgic se vedea pe buzele ei. -"Cand erai micut, eu eram cea care iti citea meniul. Iti amintesti?". - "Atunci, e momentul sa te relaxezi si sa-mi permiti sa-ti inapoiez favoarea", am raspuns. In timpul cinei am avut o conversatie agreabila, nimic extraordinar, doar ne-am pus la zi unul cu viata celuilalt. Am vorbit atata, ca am pierdut filmul. - "Voi iesi cu tine altadata, dar numai daca ma lasi sa te invit eu", spuse mama mea. Cand am dus-o acasa imi parea rau ca ne desparteam, am sarutat-o, am imbratisat-o si i-am spus cat o iubesc. - "Cum a fost intalnirea?" a vrut sa stie sotia mea cand m-am intors in noaptea aceea. - "Foarte placuta, iti multumesc", am privit-o recunoscator, spunandu-i "mult mai mult decat mi-am imaginat". Cateva zile mai tarziu Mama mea muri de un infarct , totul a fost atat de rapid, ca nu am putut face nimic. Dupa putin timp am primit un plic de la restaurantul unde cinasem cu Mama. Continea o nota care spunea : Cina este platita anticipat, eram aproape sigura ca nu voi putea fi aici, oricum am platit pentru tine si sotia ta..., niciodata nu vei putea intelege ce a insemnat noaptea aceea pentru mine.... TE IUBESC ! Mama ta. In acest moment am inteles importanta de a spune la timp TE IUBESC si sa le dam fiintelor noastre dragi spatiul pe care il merita. Nimic in viata nu este mai important decat Dumnezeu si Familia ta, da-le timp pentru ca ei nu pot astepta. Daca Mama ta traieste... distreaz-o ! Daca nu... aminteste-ti-o ! Si aminteste-ti mereu ! Dumnezeu iarta, dar Timpul nu iarta niciodata. NICI NU SE POATE INTOARCE ! | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: IESIND CU O ALTA FEMEIE Vin Ian 30, 2009 10:22 am | |
| - Admin a scris:
- Cu putin timp in urma incepusem sa ies cu "o alta femeie", in realitate
fusese ideea sotiei mele. "Tu stii ca o iubesti !" - imi zise intr-o zi, luandu-ma prin surprindere. "Viata este foarte scurta, dedica-i timp "... - "Dar eu te iubesc pe tine ", am protestat. - "Stiu, dar o iubesti si pe Ea, de asemenea". Cealalta femeie pe care sotia mea dorea sa o vizitez era Mama mea, vaduva de niste ani, dar serviciul si copiii mei faceau ca sa o vizitez numai ocazional. In seara asta am chemat-o sa o invit la cina si apoi la cinema. - "Ce s-a intamplat ? Esti bine ?" m-a intrebat. Mama mea este tipul de femeie pe care, o chemare seara tarziu, noaptea, sau o invitatie surpriza este un indiciu de veste rea. - "Am crezut ca ar fi placut sa petrec ceva timp cu Tine", am raspuns, "amandoi, singuri...ce parere ai ?" Reflectand un moment la asta, zise: - "Mi-ar placea foarte mult"... Vinerea asta, in timp ce conduceam, dupa serviciu, sa o iau, ma simteam nervos, acea nervozitatea care precede o intalnire... Si, pentru Dumnezeu !, cand sosii la casa ei, am vazut ca si Ea era foarte emotionata ! Ma astepta in poarta, imbracata in vechiul ei palton, isi incretise parul si imbracase o rochie cu care sarbatorise ultima aniversare de nunta, fata ei radea si iradia lumina ca un inger. "Le-am spus prietenelor mele ca o sa ies cu fiul meu si au fost foarte emotionate" - imi povesti urcand in masina. Am fost la un restaurant nu foarte elegant, dar foarte primitor. Mama mea se sprijini de bratul meu ca si cum era "Prima Doamna a Natiunii". Cand ne-am asezat, a trebuit sa-i citesc meniul. Ochii ei vedeau numai figurile mari. Pe la mijlocul intrarilor, mi-am ridicat privirea spre ea, Mama mea,asezata pe partea cealalta a mesei, doar ma privea. Un suras nostalgic se vedea pe buzele ei. -"Cand erai micut, eu eram cea care iti citea meniul. Iti amintesti?". - "Atunci, e momentul sa te relaxezi si sa-mi permiti sa-ti inapoiez favoarea", am raspuns. In timpul cinei am avut o conversatie agreabila, nimic extraordinar, doar ne-am pus la zi unul cu viata celuilalt. Am vorbit atata, ca am pierdut filmul. - "Voi iesi cu tine altadata, dar numai daca ma lasi sa te invit eu", spuse mama mea. Cand am dus-o acasa imi parea rau ca ne desparteam, am sarutat-o, am imbratisat-o si i-am spus cat o iubesc. - "Cum a fost intalnirea?" a vrut sa stie sotia mea cand m-am intors in noaptea aceea. - "Foarte placuta, iti multumesc", am privit-o recunoscator, spunandu-i "mult mai mult decat mi-am imaginat". Cateva zile mai tarziu Mama mea muri de un infarct , totul a fost atat de rapid, ca nu am putut face nimic. Dupa putin timp am primit un plic de la restaurantul unde cinasem cu Mama. Continea o nota care spunea : Cina este platita anticipat, eram aproape sigura ca nu voi putea fi aici, oricum am platit pentru tine si sotia ta..., niciodata nu vei putea intelege ce a insemnat noaptea aceea pentru mine.... TE IUBESC ! Mama ta. In acest moment am inteles importanta de a spune la timp TE IUBESC si sa le dam fiintelor noastre dragi spatiul pe care il merita. Nimic in viata nu este mai important decat Dumnezeu si Familia ta, da-le timp pentru ca ei nu pot astepta. Daca Mama ta traieste... distreaz-o ! Daca nu... aminteste-ti-o ! Si aminteste-ti mereu ! Dumnezeu iarta, dar Timpul nu iarta niciodata. NICI NU SE POATE INTOARCE ! Pur si simplu m-ai bulversat. | |
| | | antoneta Bleu
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 61 Localisation : belgia Reputatie : 1 Puncte : 5741 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: IESIND CU O ALTA FEMEIE Mier Apr 22, 2009 9:58 am | |
| - Admin a scris:
- Cu putin timp in urma incepusem sa ies cu "o alta femeie", in realitate
fusese ideea sotiei mele. "Tu stii ca o iubesti !" - imi zise intr-o zi, luandu-ma prin surprindere. "Viata este foarte scurta, dedica-i timp "... - "Dar eu te iubesc pe tine ", am protestat. - "Stiu, dar o iubesti si pe Ea, de asemenea". Cealalta femeie pe care sotia mea dorea sa o vizitez era Mama mea, vaduva de niste ani, dar serviciul si copiii mei faceau ca sa o vizitez numai ocazional. In seara asta am chemat-o sa o invit la cina si apoi la cinema. - "Ce s-a intamplat ? Esti bine ?" m-a intrebat. Mama mea este tipul de femeie pe care, o chemare seara tarziu, noaptea, sau o invitatie surpriza este un indiciu de veste rea. - "Am crezut ca ar fi placut sa petrec ceva timp cu Tine", am raspuns, "amandoi, singuri...ce parere ai ?" Reflectand un moment la asta, zise: - "Mi-ar placea foarte mult"... Vinerea asta, in timp ce conduceam, dupa serviciu, sa o iau, ma simteam nervos, acea nervozitatea care precede o intalnire... Si, pentru Dumnezeu !, cand sosii la casa ei, am vazut ca si Ea era foarte emotionata ! Ma astepta in poarta, imbracata in vechiul ei palton, isi incretise parul si imbracase o rochie cu care sarbatorise ultima aniversare de nunta, fata ei radea si iradia lumina ca un inger. "Le-am spus prietenelor mele ca o sa ies cu fiul meu si au fost foarte emotionate" - imi povesti urcand in masina. Am fost la un restaurant nu foarte elegant, dar foarte primitor. Mama mea se sprijini de bratul meu ca si cum era "Prima Doamna a Natiunii". Cand ne-am asezat, a trebuit sa-i citesc meniul. Ochii ei vedeau numai figurile mari. Pe la mijlocul intrarilor, mi-am ridicat privirea spre ea, Mama mea,asezata pe partea cealalta a mesei, doar ma privea. Un suras nostalgic se vedea pe buzele ei. -"Cand erai micut, eu eram cea care iti citea meniul. Iti amintesti?". - "Atunci, e momentul sa te relaxezi si sa-mi permiti sa-ti inapoiez favoarea", am raspuns. In timpul cinei am avut o conversatie agreabila, nimic extraordinar, doar ne-am pus la zi unul cu viata celuilalt. Am vorbit atata, ca am pierdut filmul. - "Voi iesi cu tine altadata, dar numai daca ma lasi sa te invit eu", spuse mama mea. Cand am dus-o acasa imi parea rau ca ne desparteam, am sarutat-o, am imbratisat-o si i-am spus cat o iubesc. - "Cum a fost intalnirea?" a vrut sa stie sotia mea cand m-am intors in noaptea aceea. - "Foarte placuta, iti multumesc", am privit-o recunoscator, spunandu-i "mult mai mult decat mi-am imaginat". Cateva zile mai tarziu Mama mea muri de un infarct , totul a fost atat de rapid, ca nu am putut face nimic. Dupa putin timp am primit un plic de la restaurantul unde cinasem cu Mama. Continea o nota care spunea : Cina este platita anticipat, eram aproape sigura ca nu voi putea fi aici, oricum am platit pentru tine si sotia ta..., niciodata nu vei putea intelege ce a insemnat noaptea aceea pentru mine.... TE IUBESC ! Mama ta. In acest moment am inteles importanta de a spune la timp TE IUBESC si sa le dam fiintelor noastre dragi spatiul pe care il merita. Nimic in viata nu este mai important decat Dumnezeu si Familia ta, da-le timp pentru ca ei nu pot astepta. Daca Mama ta traieste... distreaz-o ! Daca nu... aminteste-ti-o ! Si aminteste-ti mereu ! Dumnezeu iarta, dar Timpul nu iarta niciodata. NICI NU SE POATE INTOARCE ! citesc ... si plang | |
| | | AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5971 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: IESIND CU O ALTA FEMEIE Vin Oct 09, 2009 9:04 am | |
| Nu stiu cum mi-au scapat aceste randuri pana acum. M-ai facut sa-mi amintesc de maicuta mea si de toti dragi mie care nu mai au nici o veste de la mine de ceva vreme. Mi-au dat lacrimile... Ma duc sa sun... | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: IESIND CU O ALTA FEMEIE Vin Oct 09, 2009 3:46 pm | |
| - AL-RAISA a scris:
- Nu stiu cum mi-au scapat aceste randuri pana acum.
M-ai facut sa-mi amintesc de maicuta mea si de toti dragi mie care nu mai au nici o veste de la mine de ceva vreme. Mi-au dat lacrimile... Ma duc sa sun... nu faci rau | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IESIND CU O ALTA FEMEIE | |
| |
| | | | IESIND CU O ALTA FEMEIE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|