DIROBENELU DIROBENELU |
|
| De ziua ta femeie La multi ani! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7407 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: De ziua ta femeie La multi ani! Lun Mar 08, 2010 1:42 am | |
| | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7460 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Lun Mar 08, 2010 7:54 am | |
| | |
| | | AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5974 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Lun Mar 08, 2010 11:46 am | |
| la multi ani, doamnelor si domnisoarelor | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7407 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Lun Mar 08, 2010 3:22 pm | |
| | |
| | | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7460 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Mar Mar 09, 2010 8:00 am | |
| | |
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Mier Mar 10, 2010 2:36 am | |
| | |
| | | Admin Master
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Mier Mar 10, 2010 7:51 am | |
| uitandu-ma la imaginea asta mi-a venit in minte traducerea din franceza a ghioceilor: perce-neige (strapunge zapada)
| |
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Mier Mar 10, 2010 11:15 am | |
| - Admin a scris:
- uitandu-ma la imaginea asta mi-a venit in minte traducerea din franceza a ghioceilor: perce-neige
(strapunge zapada)
Francezii au dat cel mai corect nume pentru ghiocel. Si pentru ca românul s-a nascut poet, uite ce a scris cineva: Spre sfirsit de iarna grea, De sub patura de nea, S-a ivit un ghiocel Aninat ca un cercel Intr-un varf de firicel Ghiocelul, clopotelul. El a dat de veste iara, Ca dorita primavara A venit din nou in tara Cu caldura si cu soare Pentru fiecare floare. Sa ai o zi buna! Eu am inceput sa invat poezii, pentru ca ma pregatesc sa i le spun nepotelei mele, care acum are 6 luni. | |
| | | Admin Master
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Mier Mar 10, 2010 12:28 pm | |
| - sfantul_calinic a scris:
Eu am inceput sa invat poezii, pentru ca ma pregatesc sa i le spun nepotelei mele, care acum are 6 luni. eu nu, pt ca deocamdata catelul meu nu prea intelege poezia si nici nu prea am chef sa-l cert in versuri... ca pan gasesc rima imi trece supararea ps. sa-ti traiasca nepoata si sa fiti sanatosi | |
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Mier Mar 10, 2010 3:35 pm | |
| - Admin a scris:
- sfantul_calinic a scris:
Eu am inceput sa invat poezii, pentru ca ma pregatesc sa i le spun nepotelei mele, care acum are 6 luni. eu nu, pt ca deocamdata catelul meu nu prea intelege poezia si nici nu prea am chef sa-l cert in versuri... ca pan gasesc rima imi trece supararea ps. sa-ti traiasca nepoata si sa fiti sanatosi Mulțumesc pentru urare. Cu cățelul încearcă, pentru că eu exersez cu cîinii mei. Când îi chem la masă îi chem în versuri. Mai sus e Voinea. Pe vremea când avea doar 2 luni, am vrut să-l călugăresc, pentru că mai am înca trei. L-am dus la Mânăstirea care este la vreo 5 km de casa mea, peste un rîu. Asta era într-o vineri. L-am dus cu o mașina, dar pe șosea. Duminică, pe la ora 9, l-am auzit schelălăind și împingând ușa de la bucătărie, cu labele din față, în poziție verticala, mai să spargă geamul. Când am deschis, doar capul mai era uscat, în rest era ud flească. Fugise peste câmp, și traversase rîul înot. L-am hranit, și l-am alintat admirativ, spunându-i "voinicul meu deștept", mândră că la vârsta lui a știut să găsească drumul spre casă singur. De la voinic, numele lui a devent Voinea. Înca nu are un an, dar este cel mai bun cîine al meu. Nu este numai voinic, este și viteaz. El e primul care se repede să apere teritoriul. Să ai o zi minunată! | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7314 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Joi Mar 11, 2010 9:10 am | |
| - sfantul_calinic a scris:
- Admin a scris:
Eu am inceput sa invat poezii, pentru ca ma pregatesc sa i le spun nepotelei mele, care acum are 6 luni. eu nu, pt ca deocamdata catelul meu nu prea intelege poezia si nici nu prea am chef sa-l cert in versuri... ca pan gasesc rima imi trece supararea ps. sa-ti traiasca nepoata si sa fiti sanatosi Mulțumesc pentru urare. Cu cățelul încearcă, pentru că eu exersez cu cîinii mei. Când îi chem la masă îi chem în versuri. Mai sus e Voinea. Pe vremea când avea doar 2 luni, am vrut să-l călugăresc, pentru că mai am înca trei. L-am dus la Mânăstirea care este la vreo 5 km de casa mea, peste un rîu. Asta era într-o vineri. L-am dus cu o mașina, dar pe șosea. Duminică, pe la ora 9, l-am auzit schelălăind și împingând ușa de la bucătărie, cu labele din față, în poziție verticala, mai să spargă geamul. Când am deschis, doar capul mai era uscat, în rest era ud flească. Fugise peste câmp, și traversase rîul înot. L-am hranit, și l-am alintat admirativ, spunându-i "voinicul meu deștept", mândră că la vârsta lui a știut să găsească drumul spre casă singur. De la voinic, numele lui a devent Voinea. Înca nu are un an, dar este cel mai bun cîine al meu. Nu este numai voinic, este și viteaz. El e primul care se repede să apere teritoriul. Să ai o zi minunată! Ce poveste frumoasa! Este si normal sa-ti placa animalele, doar esti in zodia Pesti! | |
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! Joi Mar 11, 2010 12:56 pm | |
| - sanziana a scris:
- Admin a scris:
Eu am inceput sa invat poezii, pentru ca ma pregatesc sa i le spun nepotelei mele, care acum are 6 luni. eu nu, pt ca deocamdata catelul meu nu prea intelege poezia si nici nu prea am chef sa-l cert in versuri... ca pan gasesc rima imi trece supararea ps. sa-ti traiasca nepoata si sa fiti sanatosi
Mulțumesc pentru urare. Cu cățelul încearcă, pentru că eu exersez cu cîinii mei. Când îi chem la masă îi chem în versuri. Mai sus e Voinea. Pe vremea când avea doar 2 luni, am vrut să-l călugăresc, pentru că mai am înca trei. L-am dus la Mânăstirea care este la vreo 5 km de casa mea, peste un rîu. Asta era într-o vineri. L-am dus cu o mașina, dar pe șosea. Duminică, pe la ora 9, l-am auzit schelălăind și împingând ușa de la bucătărie, cu labele din față, în poziție verticala, mai să spargă geamul. Când am deschis, doar capul mai era uscat, în rest era ud flească. Fugise peste câmp, și traversase rîul înot. L-am hranit, și l-am alintat admirativ, spunându-i "voinicul meu deștept", mândră că la vârsta lui a știut să găsească drumul spre casă singur. De la voinic, numele lui a devent Voinea. Înca nu are un an, dar este cel mai bun cîine al meu. Nu este numai voinic, este și viteaz. El e primul care se repede să apere teritoriul. Să ai o zi minunată! Ce poveste frumoasa! Este si normal sa-ti placa animalele, doar esti in zodia Pesti! Da. Iubesc mult animalele, si nu numai, toata Creatia. Dar uite! Si Admin iubeste animalele, si este in zodia Berbecului. Imi fac timp si ma joc cu cîinii mei. Am si o cațea de 13 ani, insa daca e "hranita" cu dragoste , inca se joaca la fel ca un cîine tânar, si e foarte spintara. In acelasi timp, este o buna mama si bunica. Am observat ca sunt bine organizati in haita, si respecta regulile familiale mai bine decat oamenii. Mentionez ca eu nu am cîini de rasa, dar sunt foarte destepti. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ziua ta femeie La multi ani! | |
| |
| | | | De ziua ta femeie La multi ani! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|