| romani in rotterdam | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mihaela mihai
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 46 Reputatie : 0 Puncte : 6133 Data de inscriere : 07/02/2008
| |
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| |
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 12:45 pm | |
| Daca ar veni toti din Romania in Olanda, fara siguranta de a avea un job aici, sau fara bani in buzunar, ce ar trebui sa faca romanii din Olanda? Sa le gaseasca la toti servici si sa aibe grija ca romanii sa aibe ce mina si unde sta? Pe mine una, ma cam revolta chestiile astea, dar totusi am sa-i dau un sfat: Acel roman poate sa se prezinte la Leger des Heils, adresa: De Sluis Westzeedijk 493 3024 EL Rotterdam telefoon: (010) 244 03 56 este pe linga Euromast si se ajunge cu tramvaiul 8, care opreste practic in fata usii. citat Mission Statement MCR is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omstreken een beroep op ons doet, recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen wij gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeente, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen. Poate vrea Cornelia sa traduca tekstul de mai sus, ca eu nu am timp acum. http://www.legerdesheils-mcr.nl/index.html succes! | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 1:15 pm | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- Daca ar veni toti din Romania in Olanda, fara siguranta de a avea un job aici, sau fara bani in buzunar, ce ar trebui sa faca romanii din Olanda? Sa le gaseasca la toti servici si sa aibe grija ca romanii sa aibe ce mina si unde sta? Pe mine una, ma cam revolta chestiile astea, dar totusi am sa-i dau un sfat:
Acel roman poate sa se prezinte la Leger des Heils, adresa: De Sluis Westzeedijk 493 3024 EL Rotterdam telefoon: (010) 244 03 56 este pe linga Euromast si se ajunge cu tramvaiul 8, care opreste practic in fata usii. citat Mission Statement MCR is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omstreken een beroep op ons doet, recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen wij gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeente, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen. Poate vrea Cornelia sa traduca tekstul de mai sus, ca eu nu am timp acum. http://www.legerdesheils-mcr.nl/index.html succes! mey Sfanto, tu ai inima mai mare decat Rotterdamul, e buna adresa aia dar nu stiu daca chiar este de ajutor pt un român deabia sosit, fa un pustiu de bine si da niste telefoane la cunostintele tale poate au vre-o varianta mai pamânteasca. merci si un "grand bon jour" de la noi. | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 1:40 pm | |
| pai in primul rind nu stim nimic despre acest roman. Ce calificatie are? ce stie sa faca? la ce se pricepe? Virsta? Sunt sigura ca si cunostintele mele ar vrea sa stie acest lucru. | |
|
| |
Admin Master
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 1:48 pm | |
- pai in primul rind nu stim nimic despre acest roman. Ce calificatie are? ce stie sa faca? la ce se pricepe? Virsta? Sunt sigura ca si cunostintele mele ar vrea sa stie acest lucru.
Vezi pe PM cu Mihaela Mihai care a postat, ea trebuie sa stie mai multe, are coordonatele românului. | |
|
| |
Admin Master
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 7:21 pm | |
| Uite AICI un anunt din Liege/Belgia care l-ar putea interesa, in fond o bucata de paine este peste tot chiar in Belgia sau Olanda ps trebuie prefixul de Be in fata nr 0032 si apoi fara 0 deco 0032475..... ... | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 7:59 pm | |
| despre ce pm este vorba? eu nu am gasit nici unul... | |
|
| |
Admin Master
| Subiect: Re: romani in rotterdam Mar Feb 12, 2008 8:02 pm | |
- despre ce pm este vorba? eu nu am gasit nici unul...
am zis daca ai vre-o varianta sa iei legatura prin PM cu mihaela mihai care a publicat articolul si sa iti dea datele persoanei in cauza pe care ea le are. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: romani in rotterdam | |
| |
|
| |
| romani in rotterdam | |
|