MihaiStancu
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6164 Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: website pentru belgieni, olandezi in Romania Lun Ian 07, 2008 5:47 pm | |
| Buna ziua si bine v-am gasit,
cu ceva vreme in urma am vazut pe Rombel sau pe Dirobenelu adresa unui site bilingv ( roman/nederlands) dedicat cetatenilor belgieni si olandezi care merg, vor sa mearga sau locuiesc in Romania....si care pomenea si de o retea de suport, formata din romani si belgieni/olandezi in Romania pentru cazuri care ar necesita asistenta juridica. Nu mai reusesc sa gasesc adresa site-ului. Daca cineva dintre voi stie despre ce vorbesc si cunoaste adresa acestui website i-as fi recunoscator daca ar reposta informatia. Multumiri anticipate. | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: website pentru belgieni, olandezi in Romania Lun Ian 07, 2008 8:05 pm | |
| - MihaiStancu a scris:
- Buna ziua si bine v-am gasit,
cu ceva vreme in urma am vazut pe Rombel sau pe Dirobenelu adresa unui site bilingv ( roman/nederlands) dedicat cetatenilor belgieni si olandezi care merg, vor sa mearga sau locuiesc in Romania....si care pomenea si de o retea de suport, formata din romani si belgieni/olandezi in Romania pentru cazuri care ar necesita asistenta juridica. Nu mai reusesc sa gasesc adresa site-ului. Daca cineva dintre voi stie despre ce vorbesc si cunoaste adresa acestui website i-as fi recunoscator daca ar reposta informatia. Multumiri anticipate. Mihai, daca nu ma insel asta era postul care l-ai vazut: - Citat :
- Pe un alt site de al meu http://prikbord.ropromo.org/pags/list.php?f=1 nishte forumisti, 23 cred, au scris o cartea. Cartee merge despre experientii olandezilor in Romania. Inceput de astezi sa poate fi cumparat aceasta cartea, dar este in limba olandeza. Aici puteti cumpara cartea care se numeste "Oost, West... Roemenië". http://www.lulu.com/content/507360
Cu drag, DenoX Si Cornelia care-i moderatoare la noi iti putea da un raspuns aici dar a preferat pe Rombel... mde obisnuinta e a doua natura... | |
|
MihaiStancu
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6164 Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: website pentru belgieni, olandezi in Romania Lun Ian 07, 2008 10:20 pm | |
| Draga Captain,
intr-adevar pe site-ul respectiv se gaseste si link-ul catre asociatia respectiva - multumesc foarte mult.
Iar Cornelia a dat dovada de promptitudine caci n-am reusit sa postez mesajul pe dirobenelu decat la niste ore bune dupa ce il postasem pe rombel - felicitari pentru asa matelot, iti alegi bine echipajul, Captain ! | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: website pentru belgieni, olandezi in Romania Mar Ian 08, 2008 10:32 am | |
| - MihaiStancu a scris:
- Draga Captain,
intr-adevar pe site-ul respectiv se gaseste si link-ul catre asociatia respectiva - multumesc foarte mult.
Iar Cornelia a dat dovada de promptitudine caci n-am reusit sa postez mesajul pe dirobenelu decat la niste ore bune dupa ce il postasem pe rombel - felicitari pentru asa matelot, iti alegi bine echipajul, Captain ! ai dreptate, merci | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: website pentru belgieni, olandezi in Romania | |
| |
|