DIROBENELU DIROBENELU |
|
| recunoasterea titlului! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7316 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: recunoasterea titlului! Joi Dec 06, 2007 9:30 pm | |
| Vreau sa va spun, ca dupa lupte seculare care au durat 22 de ani, mi s-a recunoscut titlul de Mr. aici in Olanda, deci aceasta inseamna, ca in principiu mi se va recunoaste si diploma. Este pentru mine cam tarziu, dar totusi, sper ca macar ultimii 8 ani, pe care ii mai am pana la pensie, sa lucrez in domeniul juridic, asa precum mi-am dorit! Daca sunt forumisti din Olanda si au terminat facultatea in tara, avand insa si un minim de vechime de 2-3 ani, sa-mi trimita un PM si le voi spune ce trebuie sa faca, pentru a li se recunoaste titlul si bineinteles diploma, deoarece din ianuarie este o noua lege. | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7462 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: recunoasterea titlului! Vin Dec 07, 2007 7:42 am | |
| - sanziana a scris:
- Vreau sa va spun, ca dupa lupte seculare care au durat 22 de ani, mi s-a recunoscut titlul de Mr. aici in Olanda, deci aceasta inseamna, ca in principiu mi se va recunoaste si diploma.
Este pentru mine cam tarziu, dar totusi, sper ca macar ultimii 8 ani, pe care ii mai am pana la pensie, sa lucrez in domeniul juridic, asa precum mi-am dorit! Daca sunt forumisti din Olanda si au terminat facultatea in tara, avand insa si un minim de vechime de 2-3 ani, sa-mi trimita un PM si le voi spune ce trebuie sa faca, pentru a li se recunoaste titlul si bineinteles diploma, deoarece din ianuarie este o noua lege. In primul rand: felicitari si succes mai departe in al doilea rand daca vrei sa impartasesti aceasta experienta pt a ajuta pe altii; in limita timpului tau disponibil, scrie un articol pe care sa-l lipim la INFO utile pt Olanda si sunt sigur ca va fi de mare folos pt cei ce îl vor citii. merci | |
| | | MICA Bleu
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 47 Localisation : Hoogezand Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: recunoasterea titlului! Vin Dec 07, 2007 12:23 pm | |
| | |
| | | storm Senior
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6261 Data de inscriere : 17/10/2007
| Subiect: Re: recunoasterea titlului! Vin Dec 07, 2007 12:30 pm | |
| - sanziana a scris:
- Vreau sa va spun, ca dupa lupte seculare care au durat 22 de ani, mi s-a recunoscut titlul de Mr. aici in Olanda, deci aceasta inseamna, ca in principiu mi se va recunoaste si diploma.
Este pentru mine cam tarziu, dar totusi, sper ca macar ultimii 8 ani, pe care ii mai am pana la pensie, sa lucrez in domeniul juridic, asa precum mi-am dorit! Daca sunt forumisti din Olanda si au terminat facultatea in tara, avand insa si un minim de vechime de 2-3 ani, sa-mi trimita un PM si le voi spune ce trebuie sa faca, pentru a li se recunoaste titlul si bineinteles diploma, deoarece din ianuarie este o noua lege. felicitari!!!!!!!!! si niciodata nu e prea tarziu....dupa cum se probeaza DIN NOU! | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7316 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: recunoasterea titlului! Vin Dec 07, 2007 3:36 pm | |
| Le multumesc tuturor celor care m-au felicitat! In legatura cu recunoasterea titlului, vreau sa spun, ca mi s-a rspins cererea in anul 2000, dar am facut din nou o cerere in acest an, specificand ca datorita intrarii Romaniei in UE, s-au mai schimbat legile si am avut dreptate:exista o noua lege din ianuarie 2007, in care se pare ca se arata un nou regulament al IB-Groep.Mie mi s-a raspuns ca in legatura cu "Verzoek van het voeren van Nederlandse titulatuur op grond van een buitenlandse graad" kenmerk AGOCW/MT-06.048, din 1 ianuarie 2007, pe care eu insa am cautat-o si nu am gasit-o, poate o veti gasi voi! Oricum ideea este ca Nuffic nu face recunoasterea justa a diplomelor si IB-Groep se ia dupa evaluarea data de Nuffic, dar in cazul in care nu vi s-a dat o evaluare de la Nuffic, puteti sa trimiteti direct cererea la IB-Groep, sectia ""Diploma erkenning si Legalisatie". Adresa este : Postbus 30157 9700 LJ Groningen. In cazul in care o faceti pentru prima data, trebuie sa trimiteti copii dupa diploma , tradusa in engleza, sau in olandeza si sa aveti o dovada de la Facultate, precum ca ati dat examen de licenta, deoarece ei nu stiau ca in Romania se da examen de licenta, credeau ca nota de pe diploma, este o medie a ultimului an, ma rog, nu s-au interesat bine! Succes is daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie! Acum puteti sa apelati la mine si ca traducator, daca veti avea nevoie, deoarece eu sunt si traducator autorizat! ;) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: recunoasterea titlului! | |
| |
| | | | recunoasterea titlului! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|