DIROBENELU DIROBENELU |
|
| receptia tv pe antene ofset sau parabolice. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
ghita_49
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 75 Reputatie : 0 Puncte : 6219 Data de inscriere : 16/11/2007
| Subiect: receptia tv pe antene ofset sau parabolice. Dum Noi 18, 2007 11:37 am | |
| salut, sunt din romania,locuiesc in oras.receptia pe ,,cont propriu'' se face f.putin atat in orase cat si la sate.ea implica cateva cunostinte despre calculator[chiar si distributie linux ceva,ceva],internet,reglare antena,rotire automatizata a antenei,timp necesar,bani in final.asa ca cei mai multi au apelat la pachetele dth(max tv,digi tv,focus,dolce,boom tv)sau la transmisia pe cablu. eu am mai multe,,soiuri'' de receptoare,inclusiv dreambox 7020.as vrea sa pot schimba pareri cu romanii din strainatate pasionati despre aceste teme. numai bine si rau la nimeni. | |
| | | Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7055 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: receptia tv pe antene ofset sau parabolice. Mier Noi 28, 2007 7:10 am | |
| - ghita_49 a scris:
- salut,
sunt din romania,locuiesc in oras.receptia pe ,,cont propriu'' se face f.putin atat in orase cat si la sate.ea implica cateva cunostinte despre calculator[chiar si distributie linux ceva,ceva],internet,reglare antena,rotire automatizata a antenei,timp necesar,bani in final.asa ca cei mai multi au apelat la pachetele dth(max tv,digi tv,focus,dolce,boom tv)sau la transmisia pe cablu. eu am mai multe,,soiuri'' de receptoare,inclusiv dreambox 7020.as vrea sa pot schimba pareri cu romanii din strainatate pasionati despre aceste teme. numai bine si rau la nimeni. si eu o am putin cu astea asa ca bine ai venit in club, problema e ca nu prea am timp suficient si evident am optat pentru Max. sa auzim numai de bine | |
| | | vili36
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 56 Reputatie : 0 Puncte : 5345 Data de inscriere : 23/04/2010
| Subiect: Re: receptia tv pe antene ofset sau parabolice. Vin Apr 23, 2010 2:15 pm | |
| Antene Satelit Fixe si Mobile_0724.285.600 montaj, reglaj, INFORMATII doar la telefon/peste 30 programe romanesti cu sau fara abonament(DIGI TV,BOOM,DOLCE,AKTA,FOCUS SAT),programe TV FULL HD... in BUCURESTI si imprejurimi..0765.522.987. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: receptia tv pe antene ofset sau parabolice. | |
| |
| | | | receptia tv pe antene ofset sau parabolice. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|