DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Intalnire de gradul 0

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
DECEBAL
Bleu
Bleu
DECEBAL

masculin
Numarul mesajelor : 45
Reputatie : 0
Puncte : 6326
Data de inscriere : 29/07/2007

Intalnire de gradul 0 Empty
MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 10:44 pm

cba21 a scris:
DECEBAL a scris:

storm, daca vrei ne intalnim si noi 2, sa vina si cba21, Sf Vineri, da sa fie mai multe persoane nu numai una ca atunci ar fi culmea identitatii

Vin si eu la intanlire normal. Asta in cazul in care nu te deranjeaza acest lucru :roll:

ma deranjeaza foarte tare lucrul asta. nu doar ca nu m-as intalni cu specimene ca tine dar le-as si castra instant espresso. le-as rupe biscuitul in doua ca sa -si invete lectia.
totusi, intalnirile romanilor sunt cele mai distractive, se lasa mereu cu distractie si uneori chiar cu scandaluri ...pai altfel n=ar mai fi distractiv
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

Numarul mesajelor : 615
Varsta : 117
Puncte : 6586
Data de inscriere : 25/11/2006

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 10:59 pm

Decebal, eu cred ca tu faci confuzii intre viata reala si cea virtuala a forumistilor!
Sus In jos
cba21
Senior
Senior
cba21

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 47
Puncte : 6239
Data de inscriere : 24/10/2007

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 11:00 pm

DECEBAL a scris:

ma deranjeaza foarte tare lucrul asta. nu doar ca nu m-as intalni cu specimene ca tine dar le-as si castra instant espresso. le-as rupe biscuitul in doua ca sa -si invete lectia.
Ma ia Sleep cand iti citesc ineptiile, si mai ales cand vad ca tu confunzi cacialmaua de la coltu de rusine cu viata reala. Hmm pacat :roll:
Sus In jos
DECEBAL
Bleu
Bleu
DECEBAL

masculin

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 11:01 pm

Sfinta Vineri a scris:
Decebal, eu cred ca tu faci confuzii intre viata reala si cea virtuala a forumistilor!

apoi draga sfanto cine mai stie ce e real si ce e ireal? sa stii ca in vremurile noastre realitatea virtuala vine in realitatea adevarata si asa se intalnesc oamenii din virtual in real

oare zic gresit ce zic?

cred ca zic f . corect numa tu te-i face ca nu vezi!
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 11:05 pm

DECEBAL a scris:
Sfinta Vineri a scris:

apoi draga sfanto cine mai stie ce e real si ce e ireal? sa stii ca in vremurile noastre realitatea virtuala vine in realitatea adevarata si asa se intalnesc oamenii din virtual in real

oare zic gresit ce zic?

draga Decebal,
personalitatea care o are un/o forumist/a pe un forum este cu totul altfel decit cea din viata reala. Daca nu poti intelege acest lucru inseamna ca eram cit p-acii sa te supraestimez... ;)

Ultima editare efectuata de catre in Joi Noi 08, 2007 11:09 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
cba21
Senior
Senior
cba21

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 47
Puncte : 6239
Data de inscriere : 24/10/2007

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 11:06 pm

DECEBAL a scris:

oare zic gresit ce zic?

Decebal, gluma-i gluma da tu intreci masurile bunului simt, ptr ca in primul rand daca nu-ti place ce postez nu citi in al doilea rand incepi sa ma jignesti de aiurea iar in al treilea rand se pare ca tu nu ai cei 7 ani de acasa, daca-i aveai nu aveam aceasta discutie cu tine. ignore/
Sus In jos
DECEBAL
Bleu
Bleu
DECEBAL

masculin

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeJoi Noi 08, 2007 11:12 pm

da tu ii ai?
vezi ca am dat definitia jigodiilor si a naparcilor. cei 7 ani nu au a face cu nika. naparcile si jigodiile nu-i au oricum

Ultima editare efectuata de catre in Vin Noi 09, 2007 10:00 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitimeVin Noi 09, 2007 1:07 am

Decebal dragule, de ce nu cauti alt topic de stricat?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intalnire de gradul 0   Intalnire de gradul 0 Icon_minitime

Sus In jos

Intalnire de gradul 0
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Stare de alerta de gradul I, dupa disparitia armelor de la Unitatea Militara din Ciorogarla, judetul Ilfov

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: ARHIVA-
Mergi direct la:  
|
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente