| Intalnire de gradul 0 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DECEBAL Bleu
Numarul mesajelor : 45 Localisation : Bruxelles Reputatie : 0 Puncte : 6326 Data de inscriere : 29/07/2007
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 10:44 pm | |
| - cba21 a scris:
- DECEBAL a scris:
storm, daca vrei ne intalnim si noi 2, sa vina si cba21, Sf Vineri, da sa fie mai multe persoane nu numai una ca atunci ar fi culmea identitatii Vin si eu la intanlire normal. Asta in cazul in care nu te deranjeaza acest lucru :roll: ma deranjeaza foarte tare lucrul asta. nu doar ca nu m-as intalni cu specimene ca tine dar le-as si castra instant espresso. le-as rupe biscuitul in doua ca sa -si invete lectia. totusi, intalnirile romanilor sunt cele mai distractive, se lasa mereu cu distractie si uneori chiar cu scandaluri ...pai altfel n=ar mai fi distractiv | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 10:59 pm | |
| Decebal, eu cred ca tu faci confuzii intre viata reala si cea virtuala a forumistilor! | |
|
| |
cba21 Senior
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6239 Data de inscriere : 24/10/2007
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 11:00 pm | |
| - DECEBAL a scris:
ma deranjeaza foarte tare lucrul asta. nu doar ca nu m-as intalni cu specimene ca tine dar le-as si castra instant espresso. le-as rupe biscuitul in doua ca sa -si invete lectia.
Ma ia cand iti citesc ineptiile, si mai ales cand vad ca tu confunzi cacialmaua de la coltu de rusine cu viata reala. Hmm pacat :roll: | |
|
| |
DECEBAL Bleu
Numarul mesajelor : 45 Localisation : Bruxelles Reputatie : 0 Puncte : 6326 Data de inscriere : 29/07/2007
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 11:01 pm | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- Decebal, eu cred ca tu faci confuzii intre viata reala si cea virtuala a forumistilor!
apoi draga sfanto cine mai stie ce e real si ce e ireal? sa stii ca in vremurile noastre realitatea virtuala vine in realitatea adevarata si asa se intalnesc oamenii din virtual in real oare zic gresit ce zic? cred ca zic f . corect numa tu te-i face ca nu vezi! | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 11:05 pm | |
| - DECEBAL a scris:
- Sfinta Vineri a scris:
- Decebal, eu cred ca tu faci confuzii intre viata reala si cea virtuala a forumistilor!
apoi draga sfanto cine mai stie ce e real si ce e ireal? sa stii ca in vremurile noastre realitatea virtuala vine in realitatea adevarata si asa se intalnesc oamenii din virtual in real
oare zic gresit ce zic?
cred ca zic f . corect numa tu te-i face ca nu vezi! draga Decebal, personalitatea care o are un/o forumist/a pe un forum este cu totul altfel decit cea din viata reala. Daca nu poti intelege acest lucru inseamna ca eram cit p-acii sa te supraestimez... ;)
Ultima editare efectuata de catre in Joi Noi 08, 2007 11:09 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
cba21 Senior
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6239 Data de inscriere : 24/10/2007
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 11:06 pm | |
| - DECEBAL a scris:
apoi draga sfanto cine mai stie ce e real si ce e ireal? sa stii ca in vremurile noastre realitatea virtuala vine in realitatea adevarata si asa se intalnesc oamenii din virtual in real oare zic gresit ce zic? cred ca zic f . corect numa tu te-i face ca nu vezi! Decebal, gluma-i gluma da tu intreci masurile bunului simt, ptr ca in primul rand daca nu-ti place ce postez nu citi in al doilea rand incepi sa ma jignesti de aiurea iar in al treilea rand se pare ca tu nu ai cei 7 ani de acasa, daca-i aveai nu aveam aceasta discutie cu tine. ignore/ | |
|
| |
DECEBAL Bleu
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Joi Noi 08, 2007 11:12 pm | |
| da tu ii ai? vezi ca am dat definitia jigodiilor si a naparcilor. cei 7 ani nu au a face cu nika. naparcile si jigodiile nu-i au oricum
Ultima editare efectuata de catre in Vin Noi 09, 2007 10:00 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 Vin Noi 09, 2007 1:07 am | |
| Decebal dragule, de ce nu cauti alt topic de stricat? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intalnire de gradul 0 | |
| |
|
| |
| Intalnire de gradul 0 | |
|