nu aveti de ce sa-mi multumiti. stiu cat este de greu sa gasesti un job in bxl, asa ca de ce sa nu intindem o mana. cred ca ar fi cazul ca romanii din straintate sa se gandeasca, sa mediteze la o tema: "unde-i unul nu-i putere la nevoi si la durere, unde-s doi, puterea creste si dusmanul nu sporeste." intre romanii din strainatate nu se verifica adevarul asta!!! marea majoritate a romanilor isi baga bete in roate si sunt invidiosi unii pe altii, nu sunt deloc uniti!!! a si aparut o vorba: unde e un polonez, vine si al doilea, unde sunt doi romani, unul pleaca!!! suntem noi mai prosti ca betivii de polonezi??? suntem noi o natie mai putin omenoasa? nu stiu ce se intampla in capul romanului cand vinein strainatate, crede ca daca se izoleaza, si dca nu ajuta pe nimeni, tot binele o sa-i ramana lui. dar nu e asa, ca omul este o fiinta ce traieste in societate, nu poate sa evolueze altfel, decat in societate. si daca fiecare, individual, se gandeste la chestiile astea, o sa reusim sa devenim o natie mai unita si in strainatate. sunt sigura ca unii dintre cei ce vor citi ce am scris o sa spuna ca visez frumos, dar stiu ca altii vor sta pe ganduri, vor medita!!!
va doresc la toti o zi excelenta si sa auzim doar de bine!!!
dida
p.s. salutari lui didi!!!! ce mai faceti?? cum sunt fetele? astept vesti de la dvs, pe dirobenelu, ca pe rombel mi s-a inchis contul. le pup pe fete!!!!