Rouge Bleu
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6332 Data de inscriere : 23/07/2007
| Subiect: Re: Corespondenta ambasadoarei noastre in Mexic – pusa Vin Aug 03, 2007 10:29 pm | |
| mi se pare absolut oribil gestul de a fura intimitatea unei persoane , pentru ca asta a facut cel care a afisat public aceasta corespondenta; din pacate, politica mare doamna si interese absoncse - ca miros mai ceva ca un sconcs- nu tin cont de nimeni si nimic cand trec cu tavalugul; cum poti sa construiesti ceva? cand ai timp, daca stai cu ochii ca pe butelie pe celalalt? nici nu e nevoie sa faca un pas gresit, ca oricum raul daca nu exista, se fabrica! asta arata zic eu lasitate, sa te ascunzi dupa fustele femeii ca sa o lovesti unde o doare mai tare; daca aveau ceva de impartit, respectivul care a facut publica intreaga corespondenta, trebuia sa se comporte mai demn; dar din pacate, totul se poate sacrifica, cred unii, de dragul senzationalului; nu conteaza care sint consecintele; nu vreau sa ma refer aici la imaginea sifonata a diploamatiei romanesti, ci la stricta calitate de oameni a protagonistilor, oameni care au dreptul la intimitate | |
|