DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Corespondenta ambasadoarei noastre in Mexic – pusa

In jos 
AutorMesaj
Rouge
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Reputatie : 0
Puncte : 6332
Data de inscriere : 23/07/2007

Corespondenta ambasadoarei noastre in Mexic – pusa Empty
MesajSubiect: Re: Corespondenta ambasadoarei noastre in Mexic – pusa   Corespondenta ambasadoarei noastre in Mexic – pusa Icon_minitimeVin Aug 03, 2007 10:29 pm

mi se pare absolut oribil gestul de a fura intimitatea unei persoane grr , pentru ca asta a facut cel care a afisat public aceasta corespondenta; din pacate, politica mare doamna si interese absoncse - ca miros mai ceva ca un sconcs- nu tin cont de nimeni si nimic cand trec cu tavalugul; cum poti sa construiesti ceva? cand ai timp, daca stai cu ochii ca pe butelie pe celalalt? nici nu e nevoie sa faca un pas gresit, ca oricum raul daca nu exista, se fabrica!
asta arata zic eu lasitate, sa te ascunzi dupa fustele femeii ca sa o lovesti unde o doare mai tare; daca aveau ceva de impartit, respectivul care a facut publica intreaga corespondenta, trebuia sa se comporte mai demn; dar din pacate, totul se poate sacrifica, cred unii, de dragul senzationalului; nu conteaza care sint consecintele; nu vreau sa ma refer aici la imaginea sifonata a diploamatiei romanesti, ci la stricta calitate de oameni a protagonistilor, oameni care au dreptul la intimitate faq
Sus In jos

Corespondenta ambasadoarei noastre in Mexic – pusa
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Protest ONG: Transparenta alegerilor, pusa in pericol de reglementari excesive

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente