Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
Subiect: Re: ZORRO Mier Iul 11, 2007 9:34 pm
Bine ai venit Zorro, dar esti cam razboinic!
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
Subiect: Re: ZORRO Mier Iul 11, 2007 9:46 pm
ZORRO a scris:
DE CAND EXISTA SITUL ASTA?
L-AM AFLAT INTAMPLATOR, NAVIGAND ...
DIN CATE VA VAD, LUMEA CAM DOARME PE AICI.
CINE E SEFUL AICI?
mey
pina la proba contrara eu sunt asa zisul sefu' pacilea si iti urez dupa prezentare bag seama ca ai fortat putin intrarea, dar nu ma mira din partea lui ZORRO. daca nu te vei oprii numai la aceasta prezentare si vei dorii sa trezesti boborul, chiar daca o vei face cu spada, eu si membrii acestui siteu iti vom tine trena. ca premiu pt tupeu, si in semn de prietenie din partea noastra iti ofer un avatar adecvat:
Rouge Bleu
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6332 Data de inscriere : 23/07/2007
Subiect: Re: ZORRO Lun Iul 30, 2007 4:58 pm
Da strasnic razboinic Zorro al nostru! si cum tot facea el urari de trait bine si mai ceva ca la carte, am zis ca imi voi gasi si eu loc cald in casa voastra
BUN GASIT! si nu am venit cu mana goala ca nu-mi statea bine -chiar daca un pic razboinic protagonistul
Moulin Rouge - El Tango de Roxanne
https://www.youtube.com/watch?v=kKb8rGGRJWo
Admin, dupa ce primesti salutarile mele, pune te rog si videoul pe pagina, ca nu ma pricep deloc, deloc
Si Zorro.. pe cand revolutia promisa?!
Rouge
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
Subiect: Re: ZORRO Mar Iul 31, 2007 12:09 am
Rouge a scris:
Da strasnic razboinic Zorro al nostru! si cum tot facea el urari de trait bine si mai ceva ca la carte, am zis ca imi voi gasi si eu loc cald in casa voastra
BUN GASIT! si nu am venit cu mana goala ca nu-mi statea bine -chiar daca un pic razboinic protagonistul
Moulin Rouge - El Tango de Roxanne
https://www.youtube.com/watch?v=kKb8rGGRJWo
Admin, dupa ce primesti salutarile mele, pune te rog si videoul pe pagina, ca nu ma pricep deloc, deloc
Si Zorro.. pe cand revolutia promisa?!
Rouge
Rouge bun venit
Caldura casutei noastre este data de voi cei ce ne treceti pragul, iar casa noastra este defapt casa voastra. Misterios si placut acest clip precum si culoarea rouge.
PS dupa cum explicam intr-un mesaj de AICI asa se pune un clip video pe sit, deci pt cel in cauza ar fi codul de alaturi de clipul acesta din Youtube pe care-l copiem (clik pe el si Ctrl C) si care este: object width="425" height="350param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/kKb8rGGRJWo"/param>embedsrc="https://www.youtube.com/v/kKb8rGGRJWo" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /embed /object (am scos intentionat semnele <> ca sa se vada codul in clar, altfel aparea clipul) si il lipiti in fereastra de scris a postului vostru dupa care stergeti totul pina la si dupa embed, deci ramine ce se vede in gras mai sus si asta-i tot. apoi SEND si vizionare placuta a clipului care arata asa:
Ultima editare efectuata de catre in Mier Aug 01, 2007 10:40 am, editata de 3 ori
Rouge Bleu
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6332 Data de inscriere : 23/07/2007
Subiect: Re: ZORRO Mier Aug 01, 2007 10:02 am
Admin a scris:
Rouge bun venit
jos palaria! (incepem cu a lui Zorro, evident :P ) mersi fain de explicatii si sa aveti cu totii zile insorite!
Rouge
Admin Master
Subiect: Re: ZORRO Mier Aug 01, 2007 11:27 am
As mai putea adauga ca se poate micsora sau marii talia ferestrei de vizionare a clipului, schimband valorile acesteia la "width= ..." si "height= ..." unde eu am folosit pt clipul de mai sus width="648" si height="450" in loc de 425 si 350. (evident ca o marire a ferestrei de vizionat diminueaza calitatea imaginii, deci trebuie facut un compromis intre talie si calitate).
Rouge Bleu
Subiect: Re: ZORRO Mier Aug 08, 2007 11:39 pm
Am vrut sa pun piesa la muzichie dar ultimele piese acolo erau asa calde si asta e asa.. black; poate o sa va placa.. mie da