DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PAREREA TA CONTEAZA!

In jos 
+3
mareea
Sfinta Vineri
Giulia
7 participan?i
AutorMesaj
Giulia
Senior
Senior
Giulia

feminin
Numarul mesajelor : 179
Varsta : 50
Reputatie : 0
Puncte : 6572
Data de inscriere : 25/11/2006

PAREREA TA CONTEAZA! Empty
MesajSubiect: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeMier Iun 06, 2007 9:59 pm

As dori sa deschid un topic nou, la fel de important precum cel cu romanii din BENELUX.

Asa cum s-a observat, acest site are un staff. Noi ne sfatuim intre noi cum sa facem si sa dregem pentru a dezvolta acest site.

De aceea as dori sa rog pe utilizatorii acestui site, mai exact pe prietenii nostri, caci suntem un grup de prieteni cu totii, chiar daca mai mult virtual, sa-si exprime parerea vis-a-vis de acest site. Sa vina fiecare cu sugestii, cu idei de imbunatatire a acestui site sau pur si simplu cu idei.

De exemplu, as intreba asa:

1. Ce parere aveti de structura rubricilor dirobenelu? Este pe placul vostru? Vi se par ok organizate, ar trebui create noi rubrici, modificate cele actuale?

2. Ce parere aveti de culorile sitului dirobenelu? Va plac? Aveti idei mai bune? Culorile transmit mesaje, mai mult decat noi credem.

3. Care ar fi elementele reprezentative pentru un roman, care tin de identitatea lui culturala, religioasa, etc. si credeti ca nu sunt cuprinse sau adresate in rubricile existente?

4. Cum crdeti ca ar putea fi promovat cel mai bine dirobenelu? Cum ar putea oamenii sa afle mai multe despre acest site si sa fie constienti de existenta lui?

5. Care credeti ca este scopul dirobenelu?

6. Orice alte sugestii de imbunatatire si dezvoltare.
Sus In jos
https://dirobenelu.forumgratuit.ro
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

Numarul mesajelor : 615
Varsta : 117
Puncte : 6586

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeJoi Iun 07, 2007 1:23 am

Giulia a scris:

parerea mea este ca si numele site-ului e gresit! Nu inspira nimic, e greu de retinut, nu se gaseste usor pe google!
Sus In jos
Giulia
Senior
Senior
Giulia

feminin

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeJoi Iun 07, 2007 9:31 pm

Sfinta Vineri a scris:
Giulia a scris:

parerea mea este ca si numele site-ului e gresit! Nu inspira nimic, e greu de retinut, nu se gaseste usor pe google!

Ok, s-a notat.

Alte idei?
Sus In jos
Giulia
Senior
Senior
Giulia

feminin

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeDum Iul 08, 2007 7:26 pm

Giulia a scris:
Sfinta Vineri a scris:
Giulia a scris:

Ok, s-a notat.

Alte idei?

Desi cu intarziere, vin din nou cu rugamintea de a mai continua cu sugestiile pentru acest site!

Pana acum s-au notat toate si parerea fiecaruia conteaza! Totusi, pentru ca acest site nu poate sa ramana la nivelul la care este, parerea fiecaruia dintre voi conteaza!

Ba mai mult, criticile contructive sunt binevenite! De ce atunci cand vine vorba de spus tare si raspicat parerea personala, romanii nu se prea inghesuie?
Suntem prea obisnuiti sa "pice para malaiata"?!
Sus In jos
mareea

mareea

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 56
Puncte : 6428
Data de inscriere : 18/04/2007

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeLun Iul 09, 2007 10:44 am

Schimbati cit mai repede culorile,literele sunt prea mari si prea negre[cele de titlu],ce inspira site-ul ?Ceva depresiv si parca si o usoara constringere in a te purta ca in tipare,lipseste un oarecare spatiu de exprimare, un pic e prea cuminte ca sa fie relaxant.Un 10 aveti pt subiectesi pt bunul simt1
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeVin Iul 13, 2007 9:54 am

ZORRO a scris:
io n-am nimic cu situl asta ca doar ce l'am ochit da'acuma serios vorbind ce faceti fratilor p'acilea?!!! moderatorii din cate vad dorm de-a binelea si sefulica doar ce mai se zbate pentru binele natiunii ...

vad ca incercati sa va restructurati asa precum economia Romaniei da eu unu' cred ca n-are a face designul si ce mai indrugati pe acolo, io am vazut siteuri naspa de naspa ca design care erau super active.

in fine ... nu ma bag da' m-as fi asteptat la mai mult din partea sitului astuia ...

Sleep

somn usor!
Laughing

mey Zorro,
nu doresc sa intru intr-o polemica cu tine, deoarece nu se incadreaza in obiceiurile sitului acest lucru, dar vreau sa-ti precizez punctul meu de vedere in legatura cu remarcile tale.
acest site a fost creat cu intentii sincere pt comunitatea româna din aceste tari cu scopul de a oferii un spatiu virtual de destindere si informare, eventual ajutorare, precum si incercarea de ai unii aceasta in jurul unor idei si actiuni comune, pt o mai buna corelatie intre cei care sunt deja integrati aici si compatriotii lor veniti in ultima perioada.
acest site nu este atasat politic, etnic si religios, nu este dependent financiar si nu face jocuri de culise niciunei institutii sau interese obscure, el este LIBER si deschis oricarui dialog constructiv in favoarea românilor de pretutindeni.
nu putem sa ne comparam cu siturile de care amintesti tu, deoarece activitatea noastra a inceput de c**ând, iar ajutorul nostru in cea ce priveste promovarea se rezuma la idei si actiuni de ordin personal, cu alte cuvinte: "rezolvam totul cu mijloacele bordului, pe care le avem".
personal, sunt foarte deschis ideilor noi si criticilor pozitive si de aceia pt a-ti demonstra veridicitatea spuselor mele iti propun urmatorul lucru:
- daca doresti sa ne dovedesti ca se poate si altfel, ca vrei sa te implici in aceasta schimbare si ca remarcile tale nu se opresc la stadiul de simple "bârfe", eu iti dau statutul de MODERATOR, care iti poate oferii pârghiile necesare pt indeplinirea acestei misiuni si totodata iti da posibilitatea de a ne dovedii buna ta intentie.
aceasta este o propunere spontana si fara niciun fel de obligatie, daca crezi ca te intereseaza, te rog mai intâi sa citesti legea sitului, care indica drepturile si obligatiile unui moderator, iar in cazul când esti tentat de aceasta propunere da-mi un PM pt a-ti da drepturile necesare.
Sus In jos
http://www.belgianul.com
voadek
Bleu
Bleu
voadek

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 37
Emploi : Student
Loisirs : pe cale de descoperire
Puncte : 6549
Data de inscriere : 18/12/2006

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeDum Sept 23, 2007 2:25 pm

nu stiu daca s-a scris mai sus
dar mie mi se par prea multe topice deschise
ar putea fi stranse in mai putine parerea mea:)
ma pierd printre atatea subiecte

inca odata
parerea mea Smile
:face:
Sus In jos
http://voadek.de-pe.net
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeLun Oct 22, 2007 1:41 am

ZORRO a scris:
totusi nu se poate ca cineva sa nu constate ca lumea doarme somn de voie p'aci!

io de cateva zile de cand intru pe site nu prea vad miscare mare in afara de faptul ca un moderator mai posteaza din cand in cand lucru care nu e mare branza iar celalalt moderator doarme de-a binelea ... de fapt, toti dormiti ...

suntem in hibernare... Laughing
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeLun Oct 22, 2007 1:43 am

Tinela a scris:
Giulia a scris:

2. Ce parere aveti de culorile sitului dirobenelu? Va plac? Aveti idei mai bune? Culorile transmit mesaje, mai mult decat noi credem.

culorile nu-mi plac de nici o culoare! beee parca suntem in doliu!

ce mai faci Tinelo? n-ai terminat-o inca cu plinsul? Laughing
Sus In jos
cba21
Senior
Senior
cba21

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 47
Puncte : 6239
Data de inscriere : 24/10/2007

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeMar Oct 30, 2007 3:20 pm

Pe mine ma enerviaza la culme ciocarliile si campul cu flori, plus numele 'coltul de rusine'.

La prima faza, parca suntem la tezaur folcloric si la a doua faza parca suntem la gradinitza! Evil or Very Mad
Sus In jos
cornelia
Senior
Senior
cornelia

feminin
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 53
Loisirs : oamenii si ciocolata
Puncte : 6235
Data de inscriere : 28/10/2007

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeMar Oct 30, 2007 9:26 pm

Eu cred ca frecventa pe acest site lasa de dorit! "Coltul de rusinie" ar trebui schimbat în "Nu faceti ca ei!"... Domn'le, daca v-ati apucat de-o treaba faceti-o pâna la capat... si bine!
Sus In jos
cba21
Senior
Senior
cba21

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 47
Puncte : 6239
Data de inscriere : 24/10/2007

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitimeMar Oct 30, 2007 10:40 pm

Coca a scris:
Eu cred ca frecventa pe acest site lasa de dorit! "Coltul de rusinie" ar trebui schimbat în "Nu faceti ca ei!"... Domn'le, daca v-ati apucat de-o treaba faceti-o pâna la capat... si bine!

iegzact!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PAREREA TA CONTEAZA!   PAREREA TA CONTEAZA! Icon_minitime

Sus In jos

PAREREA TA CONTEAZA!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parerea ta conteaza

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente