DIROBENELU DIROBENELU |
|
| Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
voadek Bleu
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 37 Localisation : Oriunde, departe de ea... Emploi : Student Loisirs : pe cale de descoperire Reputatie : 0 Puncte : 6549 Data de inscriere : 18/12/2006
| Subiect: Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) Lun Mar 26, 2007 9:22 pm | |
| Ca si muzica romaneasca, filmul romanesc lasa de dorit (cel putin asta e parerea mea,nu aruncati cu pietre). Uitandu-ma la belgieni..ei cu muzica stau prost spre f prost, artisti putini, muzica de slaba calitate (iarasi parerea mea),cat despre filme, pot fi comparate f usor cu filmele frantuzesti. Unde e mai bine...la noi, sau la ei? | |
| | | Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) Lun Mar 26, 2007 9:31 pm | |
| Mie imi plac filmele italiene foarte mult. De exemplu, preferatul meu este "Cracatita"... desi e vechi, e un film politist exceptional. Am mai vazut si altele foarte ok, din punct de vedere calitativ, tot italiene. Romanii nu stau prea bine iar mai nou este moda telenovelelor romanesti... Romanesti ... "Liceenii", "Veronica" ... in rest nu mai stiu, poate cele cu Florin Piersic, "Margelatul", imi place mie.
Ultima editare efectuata de catre in Lun Mar 26, 2007 10:18 pm, editata de 1 ori | |
| | | voadek Bleu
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 37 Localisation : Oriunde, departe de ea... Emploi : Student Loisirs : pe cale de descoperire Reputatie : 0 Puncte : 6549 Data de inscriere : 18/12/2006
| Subiect: Re: Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) Lun Mar 26, 2007 10:06 pm | |
| un film romanesc de nota 9 este filantropica..super film, nu stiu daca la vazut cineva | |
| | | cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6497 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Re: Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) Lun Mar 26, 2007 10:15 pm | |
| din filmele românesti mie-mi placeau cele istorice Iancu Jianu', Pintea , Dacii ....erau foarte bine regizate (cel putin asa le vedeam eu ) ....dar si cele din seria cu Ardelenii (Profetul Aurul si Ardelenii ....si restul ) la care ma strâmbam de râs ! | |
| | | muccelmic Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 61 Localisation : Uccle Emploi : transporturi/logistica Loisirs : navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie Reputatie : 0 Puncte : 6500 Data de inscriere : 05/02/2007
| Subiect: Re: Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) Lun Mar 26, 2007 11:51 pm | |
| La Nova cinema din Bxl- acum 2 ani(aproape) au fost 2 sapt. de film romanesc(scurt si lung metraj)... in afara de mine si Ioana(sufletista actiunii) n-am vazut pe nimeni -finalul a fost si el de ambianta, cu muzica "stil Clejani" si entuziasta- dar cu niscaiva romani prin incinta! Atunci de unde "nostalgia talentului get-beget"??? Realitatea noastra cu oricare alta, inca nu se poate pune in balanta... suntem tributari unor decenii de griji, pe care "altii" nu le-au avut... si deci carelevasazica... nu exista!!! Deja manelele, sunt manifestarea inclinatiei noastre catre "orientalism", de exemplu in noua moda israeliana este asa zisul stil "mizrahidt" echivalentul manelelor de la noi- pe unii ii lasa rece, pe altii ii deranjeaza...etc- dar se produc "artisti" se scot CD-uri... si ce??? totul se manifesta in voia si obiceiul locului-fie el si in Bel!!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) | |
| |
| | | | Noi/Ei (punct de vedere muzica si film) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|