| MODERATOARE NOUA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Lun Mar 26, 2007 2:59 pm | |
| Dragii mei, cu voia lui Captain si a Domnului, am devenit si eu moderator pe acest site. Sper sa fac o treaba cat mai buna si pe cat de mult posibil, sa nu dezamagesc pe nimeni. Sper sa ne intelegem super, asa cum pana acum am facut-o si sa transam orice posibile conflicte sau neintelegeri intr-un mod profesionist, civilizat si cu respect. Sun convinsa ca Dirobenelu va deveni un site mai mult decat interesant (deja este), folositor pentru toti romanii din diaspora, vestit si populat, asta fara a afecta negativ pe nimeni. Va pup, si sper sa ma acceptati intre voi, cu bune si cu rele. La cat mai multe postinguri interesante! Cu drag, Giulia | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: MODERATOARE NOUA Lun Mar 26, 2007 3:34 pm | |
| Va anunt ca incepind de azi 26 martie stafful Dirobenelu s-a imbogatit cu o noua moderatoare in persoana Giuliei care sper sa aduca buna dispozitie si idei noi, pline de optimism si tinerete, de care siteul nostru are nevoie pt a se dezvolta in viitor. Este o misiune noua pt ea, dar cu ajutorul staffului existent, inteligenta si sensibilitatea ei plus intelegerea voastra, se va descurca fara probleme. Bun venit pe acest post si mult succes. | |
|
| |
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Lun Mar 26, 2007 3:54 pm | |
| Multam fain, Captain. Sper si eu sa fac o treaba buna, mai ales ca mi-am luat acest angajament mai intai fata de mine si apoi fata de forumisti. M-as simti cumplit sa dezamagesc ambele parti. Sper din tot sufletul ca acest site sa devina un liant excelent al comunitatii romane din BENELUX. De altfel, nu am vreo indoiala prea mare ca nu va deveni si nu va creste. Voi reveni cu amanunte pe tema asta ... ceva interesant. Va pup | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| |
| |
Giulia Senior
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Lun Mar 26, 2007 5:53 pm | |
| Multam fain, Sfanta Vineri. Sunt sigura ca vom avea succes impreuna si Dirobenelu va creste si va creste .... , asa ca si copiii ce se dezvolta ... revin cat de curand ..., dupa jogging va pup | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Lun Mar 26, 2007 6:56 pm | |
| Felicitari Giulia! Tu postezi multe lucruri frumoase si interesante! | |
|
| |
Giulia Senior
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Lun Mar 26, 2007 7:10 pm | |
| Sper, Sanziana, draga, ca sunt interesante! Ma bucur Am eu mai multe idei dar as vrea sa le luam pe rand si asa cum i-am spus lui Captain "sa nu ne imbatam cu apa rece" si sa nu ne entuziasmam si sa ramanem doar cu entuziasmul. Eu am incredere si cred in aces site si in curand va deveni ceva mai mult decat interesant. Multam de primire. Cred ca noi ar trebui sa-ti multumim tie pentru ceea ce faci care este mai mult decat folositor. Sa-ti ajute Domnul sa postezi cat mai multe lucruri folositoare la limba olandeza (si nu numai). Mie una, informatiile pe care le postezi imi folosesc nespus. Multumim. | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Mar Mar 27, 2007 1:21 am | |
| Felicitari...si spor la treaba! | |
|
| |
carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Mar Mar 27, 2007 1:59 am | |
| Felicitari Giulia! | |
|
| |
Giulia Senior
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA Mar Mar 27, 2007 2:10 am | |
| - carmen a scris:
- Felicitari Giulia!
Multam, fetelor! Nu stiu la ce is felicitarile dar va multumesc pentru ele! Sper sa reusim sa contribuim cu totii, cat mai multi, la forumul acesta si sa-l facem sa creasca! Ma refer atat la moderatori (care tot useri sunt si ei) cat si la toti userii. Va pup si ... va urez o zi buna si norocoasa maine! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MODERATOARE NOUA | |
| |
|
| |
| MODERATOARE NOUA | |
|