mneatza la toata lumea,
ma bucur ca mica noastra petrecere a iesit bine, ca va placut, ca aveti de gand sa o repetam, ca am reusit pentru cateva ore sa uitam de griji, de nevoi, de virtual si sa ne simtim bine impreuna.
meritul apartine carciumarului, care ne-a oferit un meniu corect si acceptabil si nu in ultimul rand voua, tuturor celor care ati participat acolo, fara de care aceasta petrecere nu ar fi fost posibila, drept pt care eu va multumesc.
acum daca tot ne-am obisnuit cu lucruri frumoase trebuie sa ne gandim deja la urmatoarea petrecere si va rog sa propuneti deja si urmatoarea data de desfasurare a acesteia. (vom face ca de obicei un vot democratic unde majoritatea va decide), dupa care ne vom ocupa de locatie.
astept din partea tuturor propuneri in legatura cu dorintele voastre (gratar, pizza, specific asiatic sau alte gusturi) pt a ne putea orienta spre locatii care sa satisfaca majoritatea.
prin urmare anexez votul pt datele urmatoarei petreceri. (am ales de regula sambata, cu exceptia zilei de 8 aprilie-duminica, deoarece sambata 07 aprilie este ajunul Pastelui)