Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: 8 Martie - Ziua Femeii Mier Mar 07, 2007 6:59 pm | |
| Ziua de 8 martie este la inceputul primaverii, cand soarele incepe sa ne incalzeasca sufletul, precum o fac si minunatele noastre femei, ori de cate ori avem nevoie, prin sensibilitatea si gingasia lor, cu care le-a inzestrat natura. Ea este aceia care ne-a dat viata, care ne-a strins la pieptul ei, care ne-a alinat gandurile, pentru care ne-am luptat uneori, dar care ne-a oferit motivatia vietii noastre pe acest pamint. Cineva, caruia ii dau dreptate spunea: - "Cine nu iubeste si nu respecta Femeia, e un denaturat, nu intelege nimic de la viata asta pamanteana, care ni s-a dat. Femeie, fii binecuvantata, intru bucuria existentei noastre !" | |
|
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: 8 Martie - Ziua Femeii Mier Mar 07, 2007 7:15 pm | |
| Draga, Captain, se vede ca esti un gentlemen! Faci parte dintre putinii reprezentanti ai sexului tare care sunt la modul serios vorbind, "cavaleri". Este o specie rara, pe cale de disparitie, insa, iata, mai are unele exemplare speciale. Prea multi macho si tarani si prea putini "cavaleri" si "gentlemeni", de moda veche, cum s-ar zice.... in zilelele si vremurile pe care le traim! Multumim pentru vorbele bune si floarea "virtuala" | |
|
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: 8 Martie - Ziua Femeii Mier Mar 07, 2007 8:32 pm | |
| Multumesc adminule. Ma faci sa ma simt mai bine, dat fiind ca iar trag de nas bine si maine am treaba multa la servici. Dar am sa ma sarbatoresc cu o ciocolata... | |
|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: 8 Martie - Ziua Femeii Vin Mar 09, 2007 7:59 pm | |
| Admin, esti intr-adevar un gentleman si ai clasa! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 8 Martie - Ziua Femeii | |
| |
|