valentin Bleu
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6550 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Despre turneul de fotbal ce va avea loc in luna Mai la Lille Sam Mar 03, 2007 4:33 pm | |
| Am inteles ca din pacate @didi nu a reusit sa formeze o echipa comuna benelux asa incat ii invit pe aceia dintre dumneavoastra ce vor sa participe la turneul din Franta,sa faca parte din echipa Rombel.
Intentionam sa organizam primul antrenament pe 18 Martie in Brussel incepand cu ora 17.00 la
Complexul sportiv Foret de Soignes ce se afla la adresa :
Chaussée de Wavre, 2057 - 1160 Auderghem tél. 02/672 93. 30 - fax. 02/672.93.00 - email: adeps.auderghem@cfwb.be
pentru detalii puteti citi topicul deschis pe aceasta tema in forumul "Activitati" de pe www.rombel.com | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Despre turneul de fotbal ce va avea loc in luna Mai la Lille Sam Mar 03, 2007 8:24 pm | |
| - valentin a scris:
- Am inteles ca din pacate @didi nu a reusit sa formeze o echipa comuna benelux asa incat ii invit pe aceia dintre dumneavoastra ce vor sa participe la turneul din Franta,sa faca parte din echipa Rombel.
Intentionam sa organizam primul antrenament pe 18 Martie in Brussel incepand cu ora 17.00 la
Complexul sportiv Foret de Soignes ce se afla la adresa :
Chaussée de Wavre, 2057 - 1160 Auderghem tél. 02/672 93. 30 - fax. 02/672.93.00 - email: adeps.auderghem@cfwb.be
pentru detalii puteti citi topicul deschis pe aceasta tema in forumul "Activitati" de pe www.rombel.com de ce ? si voi sunteti in pana de jucatori ? pai mai vedem pina la turneu mai este timp, sa formam o echipa, dar deocamdata nu ai pe cine sa inviti ca nu am decat unul pe Cristi Banea. | |
|
valentin Bleu
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6550 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: Despre turneul de fotbal ce va avea loc in luna Mai la Lille Dum Mar 04, 2007 1:20 pm | |
| In pana de jucatori nu suntem(sau cel putin asa reiese in urma reactiilor de pe rombel),vroiam doar sa dau o mana de ajutor celor care si-ar fi dorit sa joace si nu au unde,mai ales ca nu conteaza daca respectivii se numesc Banea sau altcumva.Toata lumea este bine-venita ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre turneul de fotbal ce va avea loc in luna Mai la Lille | |
| |
|