| Reincarnare, parerile voastre | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Delfinas Staff Officer
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6577 Data de inscriere : 23/11/2006
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Mier Feb 14, 2007 3:32 pm | |
| Eu cred ca nimic nu este imposibil! | |
|
| |
red mask Bleu
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 47 Localisation : NL Reputatie : 0 Puncte : 6545 Data de inscriere : 25/12/2006
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Mier Feb 14, 2007 5:42 pm | |
| Te poti reincarna virtual si poti avea cate vieti virtuale vrei , in rest eu nu cred in reincarnare, ma preocupa raspunsul concret la aceasta intrebare cand aveam vreo 19 ani, acum, chiar nu mai ma intereseaza, dar pentru ca am experimentat ceva de genu decorporalizare, anul trecut, m-am inspaimantat grozav...pentru ca nu ar mai fi nimic dupa moarte , deci: traieste-ti viata, ca s-ar putea sa ai doar una.... | |
|
| |
mishulyna Junior
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 62 Reputatie : 0 Puncte : 6542 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Mier Feb 14, 2007 7:43 pm | |
| Orientalii spun:"omul traieste mai multe vieti dar nu-si aminteste decat una"... Asa ca mie mi-e egal! | |
|
| |
deklaas Senior
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 30 Localisation : Bruxelles Emploi : brainwasher Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia. Reputatie : 0 Puncte : 6509 Data de inscriere : 30/01/2007
| Subiect: deja vu Mar Feb 20, 2007 5:07 pm | |
| vi s-a intamplat vreodata sa aveti ceea ce se numeste un "deja vu" ? adica sa fii asezat pe canapea, sa privesti un anumit film la TV si sa intre cineva pe usa si sa te-ntrebe ceva... iar tu sa stii deja dinainte ce te va intreba ? si in timp ce te intreaba sa te gandesti: asta mi s-a intamplat deja. cu toate detaliile ! sau esti intr-un parc intr-un oras in care ajungi pentru prima oara si un copil vine la tine si stii ca iti va cere sa ii spui de ce nu mai e leaganul in acelasi loc unde era anul trecut, tu sa nu fii din acel oras dar sa stii ca leaganul era acolo si ca acel copil te va intreba asta. si in timp ce te intreaba, tu te gandesti: asta s-a intamplat deja ! sa fie asta o parte din asa-numita reincarnare ? de vieti succesive, vieti paralele, lumi paralele sau sa fie doar ceva legat de perceptii extrasenzoriale ? Julian DeKlaas | |
|
| |
cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6500 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Mar Feb 20, 2007 6:44 pm | |
| Mie mi s-a întâmplat asta de câteva ori . Am fost în câteva situatii, pe care aveam impresia ca le mai traisem deja punct cu punct.Am vazut locuri pe care mi se parea ca le cunosteam deja, desi era prima oara când puneam piciorul acolo. Nu stiu daca este vorba de evenimente traite în alta viata sau pur si simplu la un moment dat mi le-am imaginat sau le-am visat , iar pe urma acestea au devenit reale! In cazul asta , am putea vorbi despre premonitie. | |
|
| |
Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6573 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Joi Feb 22, 2007 6:18 am | |
| o chestie de subconstient dar daca ar exista reincarnare, mi-ar place sa ma reincarnez ca un obiect... :roll: va las pe voi sa complectati ce anume | |
|
| |
Delfinas Staff Officer
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6577 Data de inscriere : 23/11/2006
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Vin Feb 23, 2007 1:41 pm | |
| Nu imi pot da seama ce obiect! Ne spui? | |
|
| |
Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6573 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre Vin Feb 23, 2007 8:25 pm | |
| un obiect sau un lucru de imbracaminte...amandoua mai speciale | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reincarnare, parerile voastre | |
| |
|
| |
| Reincarnare, parerile voastre | |
|