| Bine v-am gasit | |
|
+5Neptuna mishulyna deklaas Admin cristinusa 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6497 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 1:56 am | |
| Buna , Eu sunt Cristina, locuiesc în Sambreville de 9 ani si pâna acum câteva luni nu cunosteam prea multi români aici în Belgia. Sâmbata trecuta am participat la întâlnirea orgnaizata de Julian si am avut ocazia sa fac cunostiinta cu unii dintre voi. Desi nu am putut ramâne mult timp , aceasta prima întâlnire mi-a facut mare placere. Sper ca vor mai fi si altele , unde vom avea ocazia sa vorbim si sa ne cunoastem mai bine.
Ultima editare efectuata de catre in Sam Feb 10, 2007 12:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 11:11 am | |
| Placerea a fost de partea noastra, a tuturor si cu siguranta vom avea si alte intalniri de acest gen, unde vom incerca, macar pt cateva ore sa ne simtim ca o adevarata familie de români. | |
|
| |
deklaas Senior
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 30 Localisation : Bruxelles Emploi : brainwasher Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia. Reputatie : 0 Puncte : 6506 Data de inscriere : 30/01/2007
| Subiect: hey ! Sam Feb 10, 2007 11:20 am | |
| Crisule,
bine-ai venit !
Poate ma ajuti sa transformam Ciorogarla in zona turistica. Dar nu imediat pentru ca acum sunt ocupat cu planuri piromane: ma joc de-a Nero prin Bruxelles (dixit o persoana dezagreabila dupa ce-a baut, cred...). vreau sa va spun ca Cris a fost curajoasa si-a condus in Bruxelles ! :aplauze:
kiss si sa ne scrii frumos !
Julian DeKlaas
Ultima editare efectuata de catre in Joi Feb 15, 2007 5:33 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6497 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 12:44 pm | |
| Mersi pentru primire Admin, vad ca deja se profileaza o noua întâlnire .... Tinela o sa sriu oricum si chiar daca nu va iesi chiar asa de frumos cum am învatat la orele de caligrafie , o sa-mi dau silinta sa fie citetz ;) Juju, Ciorogârla e deja turistica si am intentia sa va ajut sa o descoperiti la vara , ca peisajul e mai frumos atunci . Asta bineînteles daca rezista pâna atunci atacurilor cu pietre colturoase cu care anumite persoane îsi umplu portbagajele. | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 1:01 pm | |
| - cristinusa a scris:
- Juju, Ciorogârla e deja turistica si am intentia sa va ajut sa o descoperiti la vara , ca peisajul e mai frumos atunci . Asta bineînteles daca rezista pâna atunci atacurilor cu pietre colturoase cu care anumite persoane îsi umplu portbagajele.
Asta imi aduce aminte de un siteu al unui cunoscut din germania, care m-a impresionat f mult, mai ales ca aceste locuri le cunosteam f bine, dar nu credeam ca adunand aceste imagini/mesaje pe un siteu, poate creea atita emotie si dezgropa atitea amintiri. ( http://www.techirghiol.com/ ). Daca ai nevoie de orice promovare de acest tip, siteul nostru este deschis sa ti-o acorde, fara nici cea mai mica retinere, daca nu cumva mesajul vostru a fost metaforic, iar eu am luat-o de buna.
Ultima editare efectuata de catre in Dum Feb 11, 2007 12:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
mishulyna Junior
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 62 Reputatie : 0 Puncte : 6539 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 1:11 pm | |
| Te salut Cristinuso, ma bucur sa te revad! | |
|
| |
cristinusa Junior
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 1:52 pm | |
| - Admin a scris:
- cristinusa a scris:
- Juju, Ciorogârla e deja turistica si am intentia sa va ajut sa o descoperiti la vara , ca peisajul e mai frumos atunci . Asta bineînteles daca rezista pâna atunci atacurilor cu pietre colturoase cu care anumite persoane îsi umplu portbagajele.
Asta imi aduce aminte de un siteu al unui cunoscut din germania, care ma impresionat f mult, mai ales ca aceste locuri le cunosteam f bine, dar nu credeam ca adunand aceste imagini/mesaje pe un siteu, poate creea atita emotie si dezgropa atitea amintiri. ( http://www.techirghiol.com/ ). Daca ai nevoie de orice promovare de acest tip, siteul nostru este deschis sa ti-o acorde, fara nici cea mai mica retinere, daca nu cumva mesajul vostru a fost metaforic, iar eu am luat-o de buna. Captain, hai sa te îndrept spre Farul din Alexandria...Ciorogârla e o bucatica dintr-un sat numit Wallonia si de câte ori reusesc sa-l scot pe Ju din "apele teritoriale", zice ca îsi umple portbagajul cu pietre si vine si-mi distruge satul . Dar numai se lauda ....;) Mersi oricum pentru oferta si scuze pentru "apele tulburi" . | |
|
| |
cristinusa Junior
| |
| |
deklaas Senior
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 30 Localisation : Bruxelles Emploi : brainwasher Loisirs : mirarea. din ea s-a nascut filozofia. Reputatie : 0 Puncte : 6506 Data de inscriere : 30/01/2007
| Subiect: nu mai inteleg nimic.... Sam Feb 10, 2007 3:45 pm | |
| stai ca nu mai inteleg nimic ! eu credeam ca ne-am inteles ca Ciorogarla e toata Wallonia (pentru ca eu habar nu aveam in ce parte a Walloniei stai tu). acum sunt confuz... ma duc sa golesc portbagajul. Julian DeKlaas | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Sam Feb 10, 2007 6:52 pm | |
| Bine ai venit si distractie placuta cu noi!!! | |
|
| |
carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Dum Feb 11, 2007 1:02 am | |
| Bine ai venit Cristinuso, la cat mai multe postari! | |
|
| |
gropitze85
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 39 Localisation : Bruxelles Reputatie : 0 Puncte : 6499 Data de inscriere : 06/02/2007
| |
| |
cristinusa Junior
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Mier Feb 14, 2007 5:19 pm | |
| Mersi pentru primire fetelor ! Deja îmi place la voi , la fel de mult ca pe Rombel Ely , pofticioasa sunt mai ales la tot ce contine ciocolata (neagra sa fie ). Georgiana ma bucur sa te reîntâlnesc si aici, mi-a facut o adevarata placere sa vorbesc cu tine la întâlnirea aceea organizata de "capul rautatilor " , care a fost o gazda foarte primitoare si agreabila (da' nu-i spune ca i se urca la cap ) . | |
|
| |
silvia Bleu
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6571 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Joi Feb 15, 2007 10:11 am | |
| | |
|
| |
deklaas Senior
| Subiect: that's not true Joi Feb 15, 2007 5:39 pm | |
| - cristinusa a scris:
- Mersi pentru primire fetelor ! Deja îmi place la voi , la fel de mult ca pe Rombel
Ely , pofticioasa sunt mai ales la tot ce contine ciocolata (neagra sa fie ). Georgiana ma bucur sa te reîntâlnesc si aici, mi-a facut o adevarata placere sa vorbesc cu tine la întâlnirea aceea organizata de "capul rautatilor " , care a fost o gazda foarte primitoare si agreabila (da' nu-i spune ca i se urca la cap ) . eu acum am citit ce s-a scris aici. dragilor, eu n-am fost gazda. ci doar unul dintre organizatori, la fel ca majoritatea participantilor. gazda noastra a fost o doamna rusoaica ce era patroana stabilimentului, organizatori eram noi toti care-am postat si ne-am pus de-acord unde ne vedem si cand. iar pe cristinusa noastra o cunosc de prin decembrie 2006 si va pot spune ca-i o fiinta tare de treaba si care munceste mult de tot. gata. fug si eu la treaba. Julian DeKlaas | |
|
| |
cora Staff Officer
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6554 Data de inscriere : 13/12/2006
| Subiect: Re: Bine v-am gasit Dum Mar 04, 2007 12:12 am | |
| Buna Cristinush , Ma bucur sa te vad pe-aici! Sper ca poti veni si la intilnirea de la Parmigiana fiindca nu cred ca maine ne va ajunge timpul sa povestim pe cit am vrea ;) ! Multi pupicei si ... pe f. curind ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bine v-am gasit | |
| |
|
| |
| Bine v-am gasit | |
|