DIROBENELU DIROBENELU |
|
| micsorare imagine cu pastrare de animatie | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: micsorare imagine cu pastrare de animatie Mier Feb 07, 2007 5:12 am | |
| nea admin, poti sa-mi micsorezi si mie imaginea asta in forma de avatar? | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: micsorare imagine cu pastrare de animatie Mier Feb 07, 2007 7:31 pm | |
| eu ti-am micsorat-o, dar problema este ca nu toate imaginile care in format mare sunt f frumoase, au acelasi rezultat si cand sunt mici, deci rezultatul este cel de mai jos, poti folosii linkul imaginii ca s-o folosesti (clik dreapta pe ea apoi copiaza adresa imaginii) | |
| | | Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: micsorare imagine cu pastrare de animatie Mier Feb 07, 2007 10:06 pm | |
| da, mare e mai frumos dar merge si asa deocamdata mercic | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: micsorare imagine cu pastrare de animatie Mier Feb 07, 2007 10:25 pm | |
| cu placere, Pt .gif reducerea lor se face cu programe stil gif (gif animator, ulead gif, etc) dar pt imagini .jpeg/jpg cea mai simpla metoda este cea pe care am mai explicat-o odata adica: indiferent de marimea imaginii se merge pe siteul www.Imageshack.us/ si se procedeaza ca in imaginea de mai jos, bifandu-se casuta resize image si din meniul derulant din dreapta ei dimensiunea dorita. chiar atrag atentia ca pe viitor pt a nu mai avea probleme cu imaginile pe care le postam de pe alte siteuri, care uneori dupa putin timp sunt cenzurate de siteurile respective datorita faptului ca le consuma din resursele lor de banda, ca aceste imagini sa le copiati pe PC-ul vostru (clik dreapta pe imagine si inregistreaza imaginea) dupa care se vine pe siteul ImageShack se face un "host it"la dimensiunea maxima de 640x480 (pt imagini normale si 100x75 pt avatare) si se copiaza linkul (ultimul de jos cel direct) pe siteul nostru intre . pt imagine in post normal si direct la URL in profil vostru pt avatar. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: micsorare imagine cu pastrare de animatie | |
| |
| | | | micsorare imagine cu pastrare de animatie | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|