DIROBENELU DIROBENELU |
|
| LOTO | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: LOTO Joi Feb 01, 2007 8:07 am | |
| Citeam intrun ziar cum un tip de 84 de ani (fost electrician) din Missouri/USA a castigat 254.000.000 $ la Loto. Pacat, la varsta asta cred ca mai mult se vor bucura cei ce îl mostenesc decat el de acesti bani. Ce ati face daca intro zi ati castiga lozul cel mare ?... eu in tot cazul mas bucura mult, deoarece as avea sansa si mijloacele financiare ca sa fac f multa lume fericita, de ex din 254 milioane cred ca nevoile mele puteau fi asigurate cu 4 mil iar cu restul as fi facut fericiti pe fffffffff multi oameni si tare multumit as fi. | |
| | | Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: LOTO Joi Feb 01, 2007 9:37 am | |
| doar 4 milioane???? esti modest, hahahahahah, ei, niciodata nu esti prea batran sa iti traiesti viata la maxim. sper insa sa nu fie ca in song-ul lui Alanis Morisette: "An old man, turned 98, He won the lottery and died the next day..." | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: LOTO Joi Feb 01, 2007 10:48 am | |
| Este adevarat ce spui Alex, cu 4 milioane traiesti foarte bine toata viata si restul poti dona la diverse organizatii, facand si pe altii fericiti! Intrebarea este daca intr-adevar ai avea acei bani, te-ai indura sa instrainezi 200 de milioane? Teoretic sunt convinsa ca as face-o , dar practic probabil ca ar fi invers, as dona in sfert si restul l-as pastra... Este greu de presupus, pana nu esti pus intr-o situatie similara, iar banii te schimba, din pacate! Sunt insa ferm convinsa, ca daca as deveni milionara, as imparti cu familia, as si dona diverselor organizatii, dar oricum este o supozitie, nu este un fapt real.... Cred ca sunt destui oameni care ar dona , dar imi imaginez ca sunt si oameni, care si-ar pastra toti banii! ;) | |
| | | Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: LOTO Joi Feb 01, 2007 7:53 pm | |
| - sanziana a scris:
- Este adevarat ce spui Alex, cu 4 milioane traiesti foarte bine toata viata si restul poti dona la diverse organizatii, facand si pe altii fericiti!
Intrebarea este daca intr-adevar ai avea acei bani, te-ai indura sa instrainezi 200 de milioane? Teoretic sunt convinsa ca as face-o , dar practic probabil ca ar fi invers, as dona in sfert si restul l-as pastra... Este greu de presupus, pana nu esti pus intr-o situatie similara, iar banii te schimba, din pacate! Sunt insa ferm convinsa, ca daca as deveni milionara, as imparti cu familia, as si dona diverselor organizatii, dar oricum este o supozitie, nu este un fapt real.... Cred ca sunt destui oameni care ar dona , dar imi imaginez ca sunt si oameni, care si-ar pastra toti banii! ;) Am spus ca as instraina chiar 250 mil si as oprii doar 4 care sunt arhisuficiente pt un muritor. Restul i-as impartii cu mana mea deoarece atunci este placerea mai mare cand vezi oameni carora le-ai redat demnitatea umana. din pacate sunt doar vise... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LOTO | |
| |
| | | | LOTO | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|
|