DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin
Numarul mesajelor : 568
Varsta : 47
Emploi : comunicare
Loisirs : viata
Reputatie : 0
Puncte : 6572
Data de inscriere : 26/11/2006

Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Empty
MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeVin Ian 26, 2007 6:51 pm

Daca spun si eu ceva, sa nu imi sariti in cap. Merg si eu la acest meci, dar am sa fiu cu fundu'n doua luntrii. Tin si cu Olanda si cu Romania, asa ca nu pot sa pierd ;)

Nu, adevarul este ca eu in Olanda am invatat sa indragesc fotbalul, in Ro fiind crescuta intr-o anvergura anti-fotbal. Fobalul olandez imi e mai cunoscut si il apreciez, dar nu pot face exceptie ca's romanca.

Asa ca daca vedeti pe una imbracat si'n portocaliu si'n tricolor, eu mis :-)
Sus In jos
marianliege
Bleu
Bleu
marianliege

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 55
Emploi : Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement
Loisirs : Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie...
Puncte : 6530
Data de inscriere : 06/01/2007

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeSam Ian 27, 2007 2:13 pm

Neptuna, sper sa nu-ti sara unii romani in cap si sa-ti spuna ca ai uitat de unde ai plecat, asa cum mi s-a intamplat mie, cand la meciul Standard Liège- Steaua, am fost pe stadion si am spus ca eu sunt suporterul Standard-ului. Fiecare are dreptul sa aleaga. Si cum gusturile si culorile nu se discuta...

Numai bine
Sus In jos
TzH2O

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 44
Puncte : 6554
Data de inscriere : 13/12/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeVin Feb 02, 2007 9:09 am

marku a scris:
FRF a anunțat că prețul unui bilet la acest meci este de 22 de euro. Biletele se vând online, putând fi achiziționate și individual, fără vreun pachet de servicii.

Hai România love

Online...da'nu ne dai si un link?
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeVin Feb 02, 2007 4:45 pm

pffff...pai pe siteurile olandeze biletele sunt de la 60 de euro in sus...mai caut, pentru ca trebuie sa fie undeva o chichita ;-)
Sus In jos
TzH2O

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 44
Puncte : 6554
Data de inscriere : 13/12/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeVin Feb 02, 2007 4:47 pm

Pe site-uri olandeze se vand bilete pentru partea oranj a stadionului. Eu vreau bilete in galeria romana. Si pe alea tre' sa le cumpar de pe un site romanesc. Pe care nu l-am gasit inca. So....help?
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeVin Feb 02, 2007 4:56 pm

aha...ok, cautam, cautam, dar eu imi trag un outfit cu portocaliu pe mine ;-)
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitimeMier Feb 07, 2007 11:22 pm

mesaj trimis de Delfinas:
alte linkuri bilete + excursie : http://www.exploretravel.ro/index.php?page=evenimente-sportive

iar in Olanda: http://www.budgetticket.nl/voetbal/wedstrijd-12/Nederlands_Elftal_Tickets/
Sus In jos
http://www.belgianul.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Icon_minitime

Sus In jos

Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» TRANSPORT, Mutari Romania-Olanda / Olanda-Romania
» Meciul Romania -Franta
» Meciul Romania-Italia
» Experiente pe oameni in Romania. Semneaza petitia! Romania va experimenta pe populatie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente