| Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Vin Ian 26, 2007 6:51 pm | |
| Daca spun si eu ceva, sa nu imi sariti in cap. Merg si eu la acest meci, dar am sa fiu cu fundu'n doua luntrii. Tin si cu Olanda si cu Romania, asa ca nu pot sa pierd ;) Nu, adevarul este ca eu in Olanda am invatat sa indragesc fotbalul, in Ro fiind crescuta intr-o anvergura anti-fotbal. Fobalul olandez imi e mai cunoscut si il apreciez, dar nu pot face exceptie ca's romanca. Asa ca daca vedeti pe una imbracat si'n portocaliu si'n tricolor, eu mis :-) | |
|
| |
marianliege Bleu
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 55 Localisation : LIEGE - BELGIA Emploi : Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement Loisirs : Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie... Reputatie : 0 Puncte : 6530 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Sam Ian 27, 2007 2:13 pm | |
| Neptuna, sper sa nu-ti sara unii romani in cap si sa-ti spuna ca ai uitat de unde ai plecat, asa cum mi s-a intamplat mie, cand la meciul Standard Liège- Steaua, am fost pe stadion si am spus ca eu sunt suporterul Standard-ului. Fiecare are dreptul sa aleaga. Si cum gusturile si culorile nu se discuta... Numai bine | |
|
| |
TzH2O
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 44 Reputatie : 0 Puncte : 6554 Data de inscriere : 13/12/2006
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Vin Feb 02, 2007 9:09 am | |
| - marku a scris:
- FRF a anunțat că prețul unui bilet la acest meci este de 22 de euro. Biletele se vând online, putând fi achiziționate și individual, fără vreun pachet de servicii.
Hai România Online...da'nu ne dai si un link? | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Vin Feb 02, 2007 4:45 pm | |
| pffff...pai pe siteurile olandeze biletele sunt de la 60 de euro in sus...mai caut, pentru ca trebuie sa fie undeva o chichita ;-) | |
|
| |
TzH2O
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 44 Reputatie : 0 Puncte : 6554 Data de inscriere : 13/12/2006
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Vin Feb 02, 2007 4:47 pm | |
| Pe site-uri olandeze se vand bilete pentru partea oranj a stadionului. Eu vreau bilete in galeria romana. Si pe alea tre' sa le cumpar de pe un site romanesc. Pe care nu l-am gasit inca. So....help? | |
|
| |
Neptuna Expert
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Vin Feb 02, 2007 4:56 pm | |
| aha...ok, cautam, cautam, dar eu imi trag un outfit cu portocaliu pe mine ;-) | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA Mier Feb 07, 2007 11:22 pm | |
| mesaj trimis de Delfinas: alte linkuri bilete + excursie : http://www.exploretravel.ro/index.php?page=evenimente-sportive iar in Olanda: http://www.budgetticket.nl/voetbal/wedstrijd-12/Nederlands_Elftal_Tickets/ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA | |
| |
|
| |
| Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA | |
|