Subiect: Când toamna iar va coborî pe deal Sam Sept 29, 2012 8:38 pm
Când toamna se adapă dinspre ceruri, regretul dragostei din vară cere îndurare, și vântul foșnet lin strecoară-n ramuri, ca toamna girul de iubire să-l acorde iară,
Pe solul presărat cu frunze arămii căzute, să-mi lase razele de soare îndrăznețe, o mângîiere, cu căldura-i dulce peste frunte, și un sărut tomnatic, de iubire și finețe.
Când toamna sprintenă-și arată fața ruginie, venind pe drumul satului îmbelșugat, unde țărani-au cultivat în vară pe câmpie, și-acum, adună la chindie rodul țarinii bogat,
Vreau doar o clipă-ai spune să rămână, măcar un timp frumoasă, mândră dar blajină, să poată strânge gospodarul din grădină, și tot ce-a semănat din primăvară-n țarină.
Când toamna iar va coborî pe dealul dinspre vie, iar luciul dragostei încet va-ncepe să apară, voi aștepta, ce vara mi-a promis să-mi fie, scânteia de iubire, ce aprinde focul dinspre seară. (Constantin Gavrilescu - 10.09.2012)
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Joi Noi 01, 2012 5:36 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: Când toamna iar va coborî pe deal Dum Sept 30, 2012 5:37 pm
Mintea ageră și sufletul sensibil a creeat o splendoare de clip. Mulțumirile mele nu sunt de ajuns, trimit sărutări și flori de toamnă cu mare drag pentru tine Jenifer.
Subiect: Re: Când toamna iar va coborî pe deal Lun Oct 01, 2012 1:05 am
Gavi... a scris:
Mintea ageră și sufletul sensibil a creeat o splendoare de clip. Mulțumirile mele nu sunt de ajuns, trimit sărutări și flori de toamnă cu mare drag pentru tine Jenifer.