DIROBENELU DIROBENELU |
|
| O GARĂ | |
| | Autor | Mesaj |
---|
rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5240 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: O GARĂ Dum Aug 26, 2012 9:28 pm | |
|
Astăzi iubirea nu îndrăznesc să o mai cânt n-a fost decât un fir de praf, o amăgire, ce s-a născut cândva între noi doi, aici, pe-acest pământ!
De-am rătăcit cărare iubire aș vrea s-o regăsesc, să pot iară visa, să pot din nou să stau cu tine, la povești!
Și suflet călător în tren de-aș fi, ori călăuză pentr-un gând rebel, voi căuta cărări ce duc poate spre ... nicăieri și fericirea, într-un albastru petec de pe cer!
A fost un vis ce-ntreaga omenire l-a visat să fim într-unul, doi; dar tu te-ai rătăcit, cu voie ai ales din alte flori nectarul să-l culegi!
Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet!
| |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7408 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: O GARĂ Joi Aug 30, 2012 6:40 pm | |
| - rodica cernea a scris:
Astăzi iubirea nu îndrăznesc să o mai cânt n-a fost decât un fir de praf, o amăgire, ce s-a născut cândva între noi doi, aici, pe-acest pământ!
De-am rătăcit cărare iubire aș vrea s-o regăsesc, să pot iară visa, să pot din nou să stau cu tine, la povești!
Și suflet călător în tren de-aș fi, ori călăuză pentr-un gând rebel, voi căuta cărări ce duc poate spre ... nicăieri și fericirea, într-un albastru petec de pe cer!
A fost un vis ce-ntreaga omenire l-a visat să fim într-unul, doi; dar tu te-ai rătăcit, cu voie ai ales din alte flori nectarul să-l culegi!
Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet! "... Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet."Din trenul timpului privesc, spre zări albastre pline de speranță, te-aștept din nou la mine ca să vi, n-amurgul care dă iubirii din nou viață. Jeni... 30.08.2012 | |
| | | rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5240 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: Re: O GARĂ Joi Aug 30, 2012 7:52 pm | |
| - sfantul_calinic a scris:
- rodica cernea a scris:
Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet! "... Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet." Din trenul timpului privesc, spre zări albastre pline de speranță, te-aștept din nou la mine ca să vi, n-amurgul care dă iubirii din nou viață. Jeni... 30.08.2012
....dupa amurg, ne pregatim de zori, de noi sperante! Perfect adevarat Jeni, multumesc pentru versu-ti superb! | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7408 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: O GARĂ Joi Aug 30, 2012 10:14 pm | |
| - rodica cernea a scris:
- sfantul_calinic a scris:
- rodica cernea a scris:
Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet! "... Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet." Din trenul timpului privesc, spre zări albastre pline de speranță, te-aștept din nou la mine ca să vi, n-amurgul care dă iubirii din nou viață. Jeni... 30.08.2012
....dupa amurg, ne pregatim de zori, de noi sperante! Perfect adevarat Jeni, multumesc pentru versu-ti superb! Mulțumesc pentru apreciere Rodica | |
| | | Gavi... Junior
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 69 Localisation : Buftea-Ilfov Emploi : Inginer energetic Reputatie : 3 Puncte : 4657 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: O GARĂ Vin Aug 31, 2012 10:59 pm | |
| ''Acum, în trenul timpului mi-aștern să dorm și-aștept o gară unde-am să cobor, tot numărând petalele din flori văd doar amurgul cum coboară-ncet!'' Am citit cu mare plăcere. Toți avem o gară și un tren, uneori uităm să coborâm, alteori coborâm și uităm ca trenul pleacă și așteptăm alt tren. | |
| | | rodica cernea Junior
| Subiect: Re: O GARĂ Dum Sept 23, 2012 1:50 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O GARĂ | |
| |
| | | | O GARĂ | |
|
Subiecte similare | |
|
Subiecte similare | |
| |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum