DIROBENELU DIROBENELU |
|
| DE-AȘ FI... | |
| | Autor | Mesaj |
---|
rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: DE-AȘ FI... Dum Iun 10, 2012 6:22 am | |
| De-aș fi râu, te-aș purta spre țărmurile mele să-mi încolțești iubirea în sfânt pământ.
Curcubeu de-aș fi te-aș înalța din adâncul mării spre ochiul cerului, care a uitat de mult să mai traducă veșnicia!
Te-aș împrăștia mai apoi petală cu petală să-ți desăvârșești culorile, să furi din roata morii o clipă, ce ne macină pe furiș tâmplele albe!
Cu siguranță e luna Mai, doar ea ne mai ninge flori de tei pecetluind logodna ploii cu țărâna aridă!
Ninge-mă iubire! Fulgi otrăviți de mireasma lui Mai cască abisul în care mai dansează nepăsarea iernii!
Aștept ciocârlia! O aștept să-ți sărute irisul verde. Smerită în fața învingătorului, nepăsătoare cu troienele ce mai peticesc înalțimile!
De-aș fi stea, ți-aș săruta palma, amăgire a primăverii din care am răsărit fără nici o vină! | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: DE-AȘ FI... Lun Iun 18, 2012 12:28 am | |
| - rodica cernea a scris:
- De-aș fi râu,
te-aș purta spre țărmurile mele să-mi încolțești iubirea în sfânt pământ.
Curcubeu de-aș fi te-aș înalța din adâncul mării spre ochiul cerului, care a uitat de mult să mai traducă veșnicia!
Te-aș împrăștia mai apoi petală cu petală să-ți desăvârșești culorile, să furi din roata morii o clipă, ce ne macină pe furiș tâmplele albe!
Cu siguranță e luna Mai, doar ea ne mai ninge flori de tei pecetluind logodna ploii cu țărâna aridă!
Ninge-mă iubire! Fulgi otrăviți de mireasma lui Mai cască abisul în care mai dansează nepăsarea iernii!
Aștept ciocârlia! O aștept să-ți sărute irisul verde. Smerită în fața învingătorului, nepăsătoare cu troienele ce mai peticesc înalțimile!
De-aș fi stea, ți-aș săruta palma, amăgire a primăverii din care am răsărit fără nici o vină! "... Curcubeu de-aș fi te-aș înalța din adâncul mării spre ochiul cerului, care a uitat de mult să mai traducă veșnicia! ...! | |
| | | rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: Re: DE-AȘ FI... Lun Aug 20, 2012 3:18 pm | |
| | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: DE-AȘ FI... Lun Aug 20, 2012 7:18 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DE-AȘ FI... | |
| |
| | | | DE-AȘ FI... | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|