rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: desfrâu de-arome-n fapt de seară! Lun Iun 27, 2011 7:54 am | |
|
Au înflorit iar teii pe alei, surâs etern din dulcea primăvară, și pace-i între noi acum de vrei iar gândul meu, nu vreau să doară.
Mi-e teamă să privesc pământu-n lat de pasul tău călcat odinioară, și noaptea, fluturând prin tei stindard îmi vinde vise-acum pe seară!
Au înflorit iar teii pe alei, veghindu-ne iubirea printre șoapte, e jocul sorții, e pariul pentru zei, hotarul morții, străjuit de-o noapte!
Cu gândul doar de te privesc, văd viața scrisă-n trei cuvinte și malurile mi te-ademenesc, zăgaz clădind, cu luare-aminte.
Au înflorit iar teii pe alei, parfumul lor, hrană divină, sculpteaz-o Evă în splendoarea ei, înveșmântată doar într-o hermină.
E nuditatea poate un păcat, privirea atrăgând fugară și-n elixirul florilor ce cad, visez la noaptea, furată ‘ntâia oară!
Au înflorit iar teii pe alei, desfrâu de-arome-n fapt de seară!
rodica cernea
| |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: desfrâu de-arome-n fapt de seară! Lun Iun 27, 2011 1:21 pm | |
| - rodica cernea a scris:
Au înflorit iar teii pe alei, surâs etern din dulcea primăvară, și pace-i între noi acum de vrei iar gândul meu, nu vreau să doară.
Mi-e teamă să privesc pământu-n lat de pasul tău călcat odinioară, și noaptea, fluturând prin tei stindard îmi vinde vise-acum pe seară!
Au înflorit iar teii pe alei, veghindu-ne iubirea printre șoapte, e jocul sorții, e pariul pentru zei, hotarul morții, străjuit de-o noapte!
Cu gândul doar de te privesc, văd viața scrisă-n trei cuvinte și malurile mi te-ademenesc, zăgaz clădind, cu luare-aminte.
Au înflorit iar teii pe alei, parfumul lor, hrană divină, sculpteaz-o Evă în splendoarea ei, înveșmântată doar într-o hermină.
E nuditatea poate un păcat, privirea atrăgând fugară și-n elixirul florilor ce cad, visez la noaptea, furată ‘ntâia oară!
Au înflorit iar teii pe alei, desfrâu de-arome-n fapt de seară!
rodica cernea Bine ai revenit Rodica! Ți-am simțit lipsa. Mi-a fost dor de tine și de frumoasele tale poezii. O săptămână rodnică, cu multe realizări și bucurii! PS Poate ne scri câteva cuvinte despre ultima ta lansare de carte. Mulțumesc. | |
|