Nu stiu daca ati urmarit ultimele stiri legate de intrarea noastra in UE, dar eu sunt extrem de dezamagita de europarlamentarii nostri, care, din punctul meu de vedere, nici macar nu incearca macar sa creeze o imagine mai buna Romaniei.
In primul rand s-au certat pe tema discursului de "primire" in parlamentul UE = tiganie, apoi Vadim Tudor este deja in centrul atentiei cu ideile lui extrem de nationaliste si tocmai l-am auzit citat la CNN...i-a facut pe ungurii, sasii si celelalte minoritati din RO "tigani"...pai cum isi permite sa spuna asa ceva in fata intregii Europe:shock: , va isca niste scandaluri enorme mai ales intre Ungaria si Ro, bineinteles ca lupta si impotriva emigratiei/imigratiei, dar si a intrarii Turciei in EU.
Oare cand vor invata oamenii astia ai "poporului" sa accepte si alte rase, nationalitati, sa nu se mai certe, ci sa fie constructivi.
Eu ma bucur ca nu sunt in RO, mi-e groaza de momentul in care va trebui sa merg si de birocratia si coruptia de acasa, din pacate.