DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

europarlamentarii nostri

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
red mask
Bleu
Bleu
red mask

feminin
Numarul mesajelor : 17
Varsta : 47
Reputatie : 0
Puncte : 6542
Data de inscriere : 25/12/2006

europarlamentarii nostri Empty
MesajSubiect: europarlamentarii nostri   europarlamentarii nostri Icon_minitimeMier Ian 17, 2007 1:02 pm

Nu stiu daca ati urmarit ultimele stiri legate de intrarea noastra in UE, dar eu sunt extrem de dezamagita de europarlamentarii nostri, care, din punctul meu de vedere, nici macar nu incearca macar sa creeze o imagine mai buna Romaniei.
In primul rand s-au certat pe tema discursului de "primire" in parlamentul UE = tiganie, apoi Vadim Tudor este deja in centrul atentiei cu ideile lui extrem de nationaliste si tocmai l-am auzit citat la CNN...i-a facut pe ungurii, sasii si celelalte minoritati din RO "tigani"...pai cum isi permite sa spuna asa ceva in fata intregii Europe:shock: , va isca niste scandaluri enorme mai ales intre Ungaria si Ro, bineinteles ca lupta si impotriva emigratiei/imigratiei, dar si a intrarii Turciei in EU.
Oare cand vor invata oamenii astia ai "poporului" sa accepte si alte rase, nationalitati, sa nu se mai certe, ci sa fie constructivi.
Eu ma bucur ca nu sunt in RO, mi-e groaza de momentul in care va trebui sa merg si de birocratia si coruptia de acasa, din pacate.
Sus In jos
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7052
Data de inscriere : 17/12/2006

europarlamentarii nostri Empty
MesajSubiect: Re: europarlamentarii nostri   europarlamentarii nostri Icon_minitimeMier Ian 17, 2007 1:17 pm

Ai dreptate, din pacate acestia sunt reprezentantii Romaniei peste hotare si sunt aceasii care dorm prin salile parlamentului mioritic:

europarlamentarii nostri 2

rîs
Sus In jos

europarlamentarii nostri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente