rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: ETERNITATE Mier Apr 06, 2011 10:30 pm | |
|
Inelele lui Saturn cu nestemate din adâncurile infernului, împodobesc degete de îngeri,
în timp ce pleoapa timpului cade ușor peste visele mele, asigurându-mi eternitatea, doar pentru o clipă!
| |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: ETERNITATE Joi Apr 07, 2011 9:31 am | |
| - rodica cernea a scris:
Inelele lui Saturn cu nestemate din adâncurile infernului, împodobesc degete de îngeri,
în timp ce pleoapa timpului cade ușor peste visele mele, asigurându-mi eternitatea, doar pentru o clipă! Bine ai venit Rodica pe acest sit! Va fi o încântare pentru noi să-ți citim frumoasele poezii. | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| |
rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: Re: ETERNITATE Vin Apr 08, 2011 7:33 pm | |
| Multumesc tare mult, sper sa nu va dezamagesc! Sunt onorata sa va daruiesc scrierile mele! | |
|
rodica cernea Junior
| Subiect: Re: ETERNITATE Sam Apr 09, 2011 5:55 am | |
| - Admin a scris:
- bine ai venit pe situl nostru, este o bucurie pentru comunitatea noastra de aici sa poata fi cuplata la ceea de acasa prin intermediul unor versuri autentice. Pentru a avea mai multa vizibilitate am sa le transfer si pe situl www.belgianul.com la rubrica Viata-Cultura, unde avem onoarea sa-l avem alaturi de noi si pe poetul Stroia din România.
Multumesc pentru incredrea acordata, totdeauna am sperat si mi-am dorit a fi pentru cei carora le daruiesc o parte din trairile si gandurile mele.... SUNT Sunt o secundă sau poate-un ceas din viața ta, sunt doar un gând răzleț, sau strop de apă ce însetate-i guri ofer. Sunt, fulgul de nea ce-a rătăcit în palma ta, sau poate doar sărutul ce risipește aburul pe buza ta. Mai sunt lumina, sau povara unei renunțări, sunt un surâs și-un gând de dor, sunt dragoste și moarte ce trăiește aici și în eternitate! ...si mai sper ca am si reusit! | |
|