rodica cernea Junior
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 71 Localisation : Galati-Romania Reputatie : 0 Puncte : 5236 Data de inscriere : 05/04/2011
| Subiect: MĂ IUBEȘTE, NU MĂ IUBEȘTE! Mier Apr 06, 2011 10:18 pm | |
|
Astăzi, am ridicat barieră între gândurile bune și rele. La dreapta bune, la stânga cele rele. Furioase și răzvrătite mi-au rup lacrimile, una câte una. Mă iubește, nu mă iubește, mă iubește,….. și tot așa până m-au secătuit, lăsându-mă ecou static. Degetele lor caută înfrigurate, dar găsesc numai forma visului meu. Dumnezeu, în marea lui milostenie mă lasă să-mi înfing rădăcinile în nemurire. Muguri de speranță, frunze și flori, brațe puternice în care orgoliul își leagănă somnul, e darul lui. Pot acum să mai spun, că viața nu-i frumoasă?
| |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: MĂ IUBEȘTE, NU MĂ IUBEȘTE! Joi Apr 07, 2011 9:41 am | |
| - rodica cernea a scris:
Astăzi, am ridicat barieră între gândurile bune și rele. La dreapta bune, la stânga cele rele. Furioase și răzvrătite mi-au rup lacrimile, una câte una. Mă iubește, nu mă iubește, mă iubește,….. și tot așa până m-au secătuit, lăsându-mă ecou static. Degetele lor caută înfrigurate, dar găsesc numai forma visului meu. Dumnezeu, în marea lui milostenie mă lasă să-mi înfing rădăcinile în nemurire. Muguri de speranță, frunze și flori, brațe puternice în care orgoliul își leagănă somnul, e darul lui. Pot acum să mai spun, că viața nu-i frumoasă?
Viața este foarte frumoasă atunci când un mare poet contemporan ne-a făcut onoare să-l avem alîturi de noi aici. Mulțumesc Doamna poeziei românești. | |
|