DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

AG Insurance / Fortis AG

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
sfarleaza
Junior
Junior
sfarleaza

Numarul mesajelor : 74
Varsta : 103
Reputatie : 0
Puncte : 6577
Data de inscriere : 10/12/2006

AG Insurance / Fortis AG Empty
MesajSubiect: AG Insurance / Fortis AG   AG Insurance / Fortis AG Icon_minitimeMar Ian 11, 2011 11:39 am

Didi

Am vazut ca ai pus linkuri spre Fortis pe site, da' din experienta personala iti zic ca's cei mai mari tzepari !!!
Evitati cu orice chip asigurarile la ei, in caz ca aveti nevoie sa va indemnizeze, ati b****o pe romaneste !
Un exemplu: s'a trezit omul intr'o dimineata cu masina frata. Masina asigurata casco (2200 euro/an). Fortis AG incepe sa gaseasca tot felul de conditii contractuale care mai de care mai debile ca sa nu indemnizeze. Rezultat, dupa un an, asisteta juridica inca nu a reusit sa forteze Fortis sa dea banii (+/- 25.000 euro).
Morala: FERITI-VA de Fortis AG / AG Insurance !
Sus In jos
http://www.injustices.be
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

AG Insurance / Fortis AG Empty
MesajSubiect: Re: AG Insurance / Fortis AG   AG Insurance / Fortis AG Icon_minitimeMier Ian 12, 2011 7:31 am

sfarleaza a scris:
Didi

Am vazut ca ai pus linkuri spre Fortis pe site, da' din experienta personala iti zic ca's cei mai mari tzepari !!!
Evitati cu orice chip asigurarile la ei, in caz ca aveti nevoie sa va indemnizeze, ati b****o pe romaneste !
Un exemplu: s'a trezit omul intr'o dimineata cu masina frata. Masina asigurata casco (2200 euro/an). Fortis AG incepe sa gaseasca tot felul de conditii contractuale care mai de care mai debile ca sa nu indemnizeze. Rezultat, dupa un an, asisteta juridica inca nu a reusit sa forteze Fortis sa dea banii (+/- 25.000 euro).
Morala: FERITI-VA de Fortis AG / AG Insurance !
Daca te referi la banerele care intra sus, acelea sunt bagate automat de google si nu le controlez eu si banuiesc ca sunt diferite pentru fiecare vizitator in functie de interesul acestuia (trage cu bunghiu prin istoricul browserului, pe semne ca la tine au vazut ca ai fost de mai multe ori pe situl Fortis, in ultima perioada Laughing )
Ca sa revin la remarca pe ca re ai facut-o, confirm si eu ca am avut probleme cu Fortis Assurance (in prezent Ageas assurance) in momentul cand am avut o inundatie in beci din cauza unui robinet din strada al distributorului de apa, dupa ce le-am trimis, poze devize etc, m-au tinut cu vorba cateva luni pana sa uscat in beci apoi au zis ca nu pot sa plateasca.
Singura solutie a fost sa ma mut la altii (cu asigurarea contra incendiului, care acoperea si inundatiile - Partner Asuurnce), mai ieftini si cu mai multe acoperiri (pe hartie, ca in realitate trebuie vazut cand ai o problema daca sunt mai buni sau tot asa confirma regula urmatoare: asigurarile sunt bune ca sa le platesti ratele la timp, dar cand trebuie sa-ti dea ceva... se agata de toate virgulele din contract.
Sus In jos
http://www.belgianul.com

AG Insurance / Fortis AG
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: INFORMATII UTILE-
Mergi direct la:  
|
Forumgratuit.ro | Arta, Cultura si Timp liber | Diverse.. | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente