DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

vinete

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7315
Data de inscriere : 24/11/2006

vinete Empty
MesajSubiect: vinete   vinete Icon_minitimeDum Mai 23, 2010 5:10 pm

Voi ce stiti despre vinete?
Ati auzit ca sunt putin toxice, ca sunt mai greoaie decat alte alimente sau nu?
Cum le pregatiti, eu intotdeauna le-am mancat fara maioneza. Am incercat o data si cu dar mi s-au parut cam grase. Imi plac mai mult asa natur! vinete Icon_smile
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7056
Data de inscriere : 17/12/2006

vinete Empty
MesajSubiect: Re: vinete   vinete Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 2:14 pm

sanziana a scris:
Voi ce stiti despre vinete?
Ati auzit ca sunt putin toxice, ca sunt mai greoaie decat alte alimente sau nu?
Cum le pregatiti, eu intotdeauna le-am mancat fara maioneza. Am incercat o data si cu dar mi s-au parut cam grase. Imi plac mai mult asa natur! vinete Icon_smile
toxice sau nu, salata de vinetele face parte din meniul preferat al multora, chiar daca este adevarat ca sunt mai greu de suportat de unii. (am observat ca daca bagi mana in vinetele coapte, inainte sa le bati, ustura, deci cred ca si pe stomac il cam ustura vinete Icon_lol ) Noi cand le facem (la gratar electric, ca in bucatarie se umple de fum de nu poti respira) le amestecam cu f putin ulei de masline si o singura lingura de maioneza sa le mai albeasca (evident apoi ceapa verde tocata marunt si rosii) mie-mi place bazilicul si-i pun putine frunze pe deasupra.
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7315
Data de inscriere : 24/11/2006

vinete Empty
MesajSubiect: Re: vinete   vinete Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 7:03 pm

Voi incerca si eu data viitoare, sa pun numai o lingura de maioneza, mersi Alex!
Mie imi place si zacusca, pe care o prepar si-o mananc imediat, nu o conserv.
Bunica mea facea si vinete impanate, nu am mai mancat demult sau musaca de vinete, dar sunt grase!
Se pot pune si la ghiveci vinetele, eu nu prea pun, desi fac ghiveci destul de des, din aproape toate legumele!
Pacat ca olandezii nu prea gatesc vinete decat prajite, salata de vinete nu fac, unora insa, cand gusta le place si vor reteta! vinete Icon_cool
Am o matusa in tara, care nu mananca vinete, cred ca a gustat cand era mica si i-a fost rau si de-atunci nici nu stie gustul, saraca, ce pierdere!
Eu nu-mi pot imagina sa nu mananc vinete si cred ca nu prea exista oameni carora nu le plac!
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
AL-RAISA
Senior
Senior
AL-RAISA

feminin
Numarul mesajelor : 260
Varsta : 50
Reputatie : 3
Puncte : 5975
Data de inscriere : 30/05/2009

vinete Empty
MesajSubiect: Re: vinete   vinete Icon_minitimeVin Mai 28, 2010 12:21 pm

vinetele sunt preferate si de mine, fie salata sau zacusca. Ce am observat insa, cele pe care le gatesc aici ies un pic cam subtiri(moi). Le las la scurs chiar multe ore, degeaba. Ehh, fie cum or fi, eu tot le mananc. Pun o lingura de maioneza, pe care o fac eu, o ceapa foarte marunt taiata si mmmm, ce bune sunt, cu rosii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

vinete Empty
MesajSubiect: Re: vinete   vinete Icon_minitime

Sus In jos

vinete
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: RESTAURATIE-
Mergi direct la:  
|
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente