athlone
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 48 Localisation : Nord Brabant Loisirs : ''Iata secretul meu.Este foarte simplu:nu vezi bine decat cu inima.Esentialul este invizibil pentru ochi.''A.de Saint-Exupery Reputatie : 0 Puncte : 5355 Data de inscriere : 02/04/2010
| Subiect: ....evergreen... Joi Apr 08, 2010 6:28 pm | |
| M-am gandit ca v-ar placea sa cititi....
Mihai Eminescu catre Veronica Micle, Vinerea Patemelor 26 martie 1882
Fetitule draga,
Nu te supara daca nu-ti scriu numaidecat dupa ce-ti primesc scrisorile, dar in adevar inot in stele. Acuma m-au apucat frigurile versului si vei vedea in curand ceea ce scriu. Indata ce ma voi muta de aici iti trimit bani de drum; pan-atunci ''Legenda'' la care lucrez va fi gata si fiindca luceafarul rasare in aceasta legenda, tu nu vei fi geloasa pe el,fetitul meu cel gingas si mititel, si nu te-i supara ca nu-ti scriu imediat, nici ca nu-ti scriu mult.
Cred ca e un gen cu totul nou acela pe care-l cultiv acum. E de-o liniste perfecta, Veronica,
e senin ca amorul meu impacat, senin ca zilele de aur ce mi le-ai daruit. Caci tu esti regina stelelor din cerul meu si regina gandurilor mele -graziosa-graziosissima donna- pe care o sarut de mii de ori in somn si treaza si ma plec ei ca robul din ''O mie si una de nopti''
Emin
Sper ca v-a placut si nu vi s-a parut prea copilaresca. | |
|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: ....evergreen... Dum Apr 11, 2010 9:12 am | |
| Mie mi-a placut, foarte romantic! | |
|
athlone
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 48 Localisation : Nord Brabant Loisirs : ''Iata secretul meu.Este foarte simplu:nu vezi bine decat cu inima.Esentialul este invizibil pentru ochi.''A.de Saint-Exupery Reputatie : 0 Puncte : 5355 Data de inscriere : 02/04/2010
| Subiect: Re: ....evergreen... Mar Mai 04, 2010 7:26 pm | |
| Multumesc frumos,si mie, insa ce pacat ca scricorile au devenit un mijloc ''desuet''de comunicare. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ....evergreen... | |
| |
|