DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Oufti din... LIEGE

In jos 
+9
carmen
sanziana
mishulyna
Sfinta Vineri
Core
Badea
cora
Admin
marianliege
13 participan?i
AutorMesaj
marianliege
Bleu
Bleu
marianliege

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 55
Emploi : Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement
Loisirs : Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie...
Reputatie : 0
Puncte : 6530
Data de inscriere : 06/01/2007

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Ian 06, 2007 5:58 pm

Eu sunt Marian, si dupa cum cred ca v-ati dat seama, sunt din LIEGE.
M-am nascut pe 16 februarie 1969 in Bucuresti, unde am si locuit pana in 1993 (pe strada Mamulari, in spatele magazinului Unirea ) cand am venit aici. Pe 31 iulie 2007 se vor implini 14 ani de cand am ajuns in Belgia (31 iulie 1993, ziua in care a decedat fostul rege Baudoin-sper ca nu eu am adus eu ghinionul) Am dubla nationalitate, sunt casatorit si am o fata de 11 ani (aproape 12)
In Romania am lucrat la IML Bucuresti, ca autopsier dupa ce am venit din armata (graniceri)
Aici am fost déménageur, sofer de taxi, manoeuvre pe santier, sofer de camion, sofer de camion semi remorque ADR, sofer la éboueurs, iar acum, dupa ce am mai facut niste studii, sunt conseiller en prévention, responsable qualité si coordinateur environnement. ( din ianuarie 2007)
Era sa uit: in primii ani am facut curatenie prin cafenele (asta in plus de ceea ce faceam atunci) impreuna cu sotia, si chiar daca nu am putut face aceeasi meserie ca in tara, nu m-am descurajat. Orice munca este buna si in nici un caz, injositoare. In viata trebuie sa faci sacrificii daca vrei sa ajungi undeva.
Ador muzica ( mai putin rap-ul vulgar si manelele) si sunt un om optimist.
Sper ca si pe acest site sa gasesc o ambianta placuta ca si pe Rombel. Dar sunt aproape sigur de asta, pt ca si aici sunt oameni de calitate.

Numai bine
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Ian 06, 2007 8:48 pm

Bine ai venit Mariane,
baiatul asta este unul din romanii cu care sunt mandru ca sunt roman! si îi urez din tot sufletul:
La multi ani! si multa sanatate! atit lui cat si familiei sale.

Ultima editare efectuata de catre in Sam Ian 06, 2007 9:15 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.belgianul.com
cora
Staff Officer
Staff Officer
cora

feminin
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 47
Puncte : 6554
Data de inscriere : 13/12/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Ian 06, 2007 9:13 pm

Buna Marian si bine ai venit pe dirobenelu.com! Ma bucur mult sa te vad si aici Smile !
Sus In jos
Badea
Senior
Senior
Badea

Numarul mesajelor : 231
Varsta : 53
Puncte : 6570
Data de inscriere : 27/11/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Ian 06, 2007 10:14 pm

salut Mariane, bine ai venit!
intradevar suntem oameni de calitate, acum este Oufti din... LIEGE Thhapphour2 cu ce te servim?
Sus In jos
Core
Senior
Senior
Core

masculin
Numarul mesajelor : 276
Varsta : 73
Puncte : 6572
Data de inscriere : 25/11/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Ian 06, 2007 10:50 pm

Domnule Marian, fi bine venit!
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

Numarul mesajelor : 615
Varsta : 117
Puncte : 6586

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Ian 06, 2007 11:18 pm

Oufti din... LIEGE Uuukf7
Sus In jos
mishulyna
Junior
Junior
mishulyna

feminin
Numarul mesajelor : 65
Varsta : 62
Puncte : 6539

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeDum Ian 07, 2007 8:36 am

Iupiiiiii... Lume cunoscuta, ce bine! Te salut Marian!
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeDum Ian 07, 2007 9:15 am

Bun venit printre noi, Mariane! flower cheers
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
marianliege
Bleu
Bleu
marianliege

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 55
Emploi : Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement
Loisirs : Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie...
Puncte : 6530

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeDum Ian 07, 2007 11:10 am

Multumesc tuturor pentru aceasta primire pe site.
Citat :
Bine ai venit Mariane,
baiatul asta este unul din romanii cu care sunt mandru ca sunt roman!

Vreau sa spun ca aceasta fraza chiar m-a emotionat. Ma bucur sa aud asa ceva, stiind mai ales ca aceste vorbe sunt sincere si vin din inima.

Citat :
bine ai venit Mariane, sper sa fi pofticios si sa te vad in bucataria mea cat mai des

Multumesc de invitatie Ely, dar sa sti ca eu stau deja in bucataria sotiei in care sunt "super servit" . Dar nu se stie niciodata, vreo idee (reteta) noua care poate fi incercata acasa. Ca doar oameni suntem si invatam unii de la altii pana in ultima clipa a vietii.

Multumesc mult si celorlalti si va urez la toti un an nou fericit plin de bucurii.

Numai bine si......noroc beri
Sus In jos
carmen
Senior
Senior
carmen

Numarul mesajelor : 124
Varsta : 52
Puncte : 6570
Data de inscriere : 27/11/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeLun Ian 08, 2007 6:03 am

Bine ai venit Marian!
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert
Neptuna

feminin
Numarul mesajelor : 568
Varsta : 47
Emploi : comunicare
Loisirs : viata
Puncte : 6572
Data de inscriere : 26/11/2006

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeLun Ian 08, 2007 10:59 pm

Bun venit Marian Very Happy . Si sa iti traiasca copila!
Sus In jos
zappempire

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 48
Puncte : 6380
Data de inscriere : 05/06/2007

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeMar Iun 05, 2007 11:53 pm

servus,marian!

am citit cu atentie viata ta.

felicitari pt tot ce ai realizat.poate cea mai mare realizare este chiar fetita ta.

iata ce te rog,prieteneste,sa faci pentru mine:

de curand,o prietena de-a mea a plecat in belgia( chiar la liege) si,dupa o promisiune ferma de angajare din partea unei persoane de nationalitate belgiana,lucrurile s-au complicat in sensul ca fostul prieten nu a ingaduit ca ea sa lucreze acolo;s-a infuriat,a spart geamurile unei cafenele...
fostul ei prieten este belgian de origine turca(musulman) si a insistat ca ea sa nu mai lucreze in speranta ca o va lua de sotie.
in sfarsit,lucrurile nu au mers bine dupa ce a revenit in belgia(a mai lucrat 2 ani inainte).

marian,daca esti amabil sa o ajuti pe fata asta,ai face un gest nobil pentru un compatriot.

se numeste dora si are tel:487208025

multumesc foarte mult.

radu zapca
romania
Sus In jos
sherlock
Senior
Senior
sherlock

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 43
Reputatie : 3
Puncte : 6657

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Iun 16, 2007 6:12 am

Mda,am ajutat si io o ,,fatuca'' de-asta cu probleme,am luat-o din drum cum ar veni si primul lucru pe care mi l-a spus cand a intrat in casa mea a fost sa stau linistita ca nu se va culca cu sotul meu caci ma considera prietena...
Dar a doua zi de dimineata nimic n-a oprit-o sa vina la cafea in pijama sexi,neagra ,lucioasa si sa stea asa pret de 3 ore in fata barbatului meu...
Sotul meu ma iubeste mult de tot dar daca ar fi fost un fustangiu iaca poate ramaneam io pe drumuri...

Asa ca eu nu am incredere in fetele astea care umbla brambura cu unii si cu altii prin strainataturi...
Sus In jos
muccelmic
Senior
Senior
muccelmic

masculin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 61
Emploi : transporturi/logistica
Loisirs : navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie
Puncte : 6500
Data de inscriere : 05/02/2007

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Iun 16, 2007 10:17 am

pace "...stul ei prieten este belgian de origine turca(musulman)" pai asta "esplica" totul! + geamuri sparte si ambianta de bairam! Profil clasic de EVITAT... pentru linistea noastra aplauze :bleh: king
Sus In jos
sherlock
Senior
Senior
sherlock

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 43
Reputatie : 3
Puncte : 6657

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitimeSam Iun 16, 2007 4:38 pm

Ca bine zici...
Sa-si faca omul probleme cu toti musulmanii din belgia numa' de dragul de a ajuta o compatrioata,una care isi face de cap si nu stie decat sa distruga in juru-i...

As ajuta-o io la facut bagajelul inspre Romanica...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Oufti din... LIEGE Empty
MesajSubiect: Re: Oufti din... LIEGE   Oufti din... LIEGE Icon_minitime

Sus In jos

Oufti din... LIEGE
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» !!! NOU !!! Restaurant Romanesc la Liege
» Pastele la Restaurant Bucarest - Liege
» Restaurant Le Bucarest Liege deschis de Craciun
» Caut expert contabil roman-Liege
» Liege - Roman acuzat de rapire si sechestrare de pers

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: CATALOGUL-
Mergi direct la:  
|
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente