| Oufti din... LIEGE | |
|
+9carmen sanziana mishulyna Sfinta Vineri Core Badea cora Admin marianliege 13 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
marianliege Bleu
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 55 Localisation : LIEGE - BELGIA Emploi : Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement Loisirs : Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie... Reputatie : 0 Puncte : 6530 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Oufti din... LIEGE Sam Ian 06, 2007 5:58 pm | |
| Eu sunt Marian, si dupa cum cred ca v-ati dat seama, sunt din LIEGE. M-am nascut pe 16 februarie 1969 in Bucuresti, unde am si locuit pana in 1993 (pe strada Mamulari, in spatele magazinului Unirea ) cand am venit aici. Pe 31 iulie 2007 se vor implini 14 ani de cand am ajuns in Belgia (31 iulie 1993, ziua in care a decedat fostul rege Baudoin-sper ca nu eu am adus eu ghinionul) Am dubla nationalitate, sunt casatorit si am o fata de 11 ani (aproape 12) In Romania am lucrat la IML Bucuresti, ca autopsier dupa ce am venit din armata (graniceri) Aici am fost déménageur, sofer de taxi, manoeuvre pe santier, sofer de camion, sofer de camion semi remorque ADR, sofer la éboueurs, iar acum, dupa ce am mai facut niste studii, sunt conseiller en prévention, responsable qualité si coordinateur environnement. ( din ianuarie 2007) Era sa uit: in primii ani am facut curatenie prin cafenele (asta in plus de ceea ce faceam atunci) impreuna cu sotia, si chiar daca nu am putut face aceeasi meserie ca in tara, nu m-am descurajat. Orice munca este buna si in nici un caz, injositoare. In viata trebuie sa faci sacrificii daca vrei sa ajungi undeva. Ador muzica ( mai putin rap-ul vulgar si manelele) si sunt un om optimist. Sper ca si pe acest site sa gasesc o ambianta placuta ca si pe Rombel. Dar sunt aproape sigur de asta, pt ca si aici sunt oameni de calitate.
Numai bine | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Ian 06, 2007 8:48 pm | |
| Bine ai venit Mariane, baiatul asta este unul din romanii cu care sunt mandru ca sunt roman! si îi urez din tot sufletul: La multi ani! si multa sanatate! atit lui cat si familiei sale.
Ultima editare efectuata de catre in Sam Ian 06, 2007 9:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
cora Staff Officer
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 47 Reputatie : 0 Puncte : 6554 Data de inscriere : 13/12/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Ian 06, 2007 9:13 pm | |
| Buna Marian si bine ai venit pe dirobenelu.com! Ma bucur mult sa te vad si aici ! | |
|
| |
Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Ian 06, 2007 10:14 pm | |
| salut Mariane, bine ai venit! intradevar suntem oameni de calitate, acum este cu ce te servim? | |
|
| |
Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Ian 06, 2007 10:50 pm | |
| Domnule Marian, fi bine venit! | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Ian 06, 2007 11:18 pm | |
| | |
|
| |
mishulyna Junior
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 62 Reputatie : 0 Puncte : 6539 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Dum Ian 07, 2007 8:36 am | |
| Iupiiiiii... Lume cunoscuta, ce bine! Te salut Marian! | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| |
| |
marianliege Bleu
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 55 Localisation : LIEGE - BELGIA Emploi : Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement Loisirs : Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie... Reputatie : 0 Puncte : 6530 Data de inscriere : 06/01/2007
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Dum Ian 07, 2007 11:10 am | |
| Multumesc tuturor pentru aceasta primire pe site. - Citat :
- Bine ai venit Mariane,
baiatul asta este unul din romanii cu care sunt mandru ca sunt roman! Vreau sa spun ca aceasta fraza chiar m-a emotionat. Ma bucur sa aud asa ceva, stiind mai ales ca aceste vorbe sunt sincere si vin din inima. - Citat :
- bine ai venit Mariane, sper sa fi pofticios si sa te vad in bucataria mea cat mai des
Multumesc de invitatie Ely, dar sa sti ca eu stau deja in bucataria sotiei in care sunt "super servit" . Dar nu se stie niciodata, vreo idee (reteta) noua care poate fi incercata acasa. Ca doar oameni suntem si invatam unii de la altii pana in ultima clipa a vietii. Multumesc mult si celorlalti si va urez la toti un an nou fericit plin de bucurii. Numai bine si......noroc | |
|
| |
carmen Senior
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 52 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Lun Ian 08, 2007 6:03 am | |
| | |
|
| |
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Lun Ian 08, 2007 10:59 pm | |
| Bun venit Marian . Si sa iti traiasca copila! | |
|
| |
zappempire
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 48 Reputatie : 0 Puncte : 6380 Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Mar Iun 05, 2007 11:53 pm | |
| servus,marian! am citit cu atentie viata ta. felicitari pt tot ce ai realizat.poate cea mai mare realizare este chiar fetita ta. iata ce te rog,prieteneste,sa faci pentru mine: de curand,o prietena de-a mea a plecat in belgia( chiar la liege) si,dupa o promisiune ferma de angajare din partea unei persoane de nationalitate belgiana,lucrurile s-au complicat in sensul ca fostul prieten nu a ingaduit ca ea sa lucreze acolo;s-a infuriat,a spart geamurile unei cafenele... fostul ei prieten este belgian de origine turca(musulman) si a insistat ca ea sa nu mai lucreze in speranta ca o va lua de sotie. in sfarsit,lucrurile nu au mers bine dupa ce a revenit in belgia(a mai lucrat 2 ani inainte). marian,daca esti amabil sa o ajuti pe fata asta,ai face un gest nobil pentru un compatriot. se numeste dora si are tel:487208025 multumesc foarte mult. radu zapca romania | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Iun 16, 2007 6:12 am | |
| Mda,am ajutat si io o ,,fatuca'' de-asta cu probleme,am luat-o din drum cum ar veni si primul lucru pe care mi l-a spus cand a intrat in casa mea a fost sa stau linistita ca nu se va culca cu sotul meu caci ma considera prietena... Dar a doua zi de dimineata nimic n-a oprit-o sa vina la cafea in pijama sexi,neagra ,lucioasa si sa stea asa pret de 3 ore in fata barbatului meu... Sotul meu ma iubeste mult de tot dar daca ar fi fost un fustangiu iaca poate ramaneam io pe drumuri... Asa ca eu nu am incredere in fetele astea care umbla brambura cu unii si cu altii prin strainataturi... | |
|
| |
muccelmic Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 61 Localisation : Uccle Emploi : transporturi/logistica Loisirs : navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie Reputatie : 0 Puncte : 6500 Data de inscriere : 05/02/2007
| |
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE Sam Iun 16, 2007 4:38 pm | |
| Ca bine zici... Sa-si faca omul probleme cu toti musulmanii din belgia numa' de dragul de a ajuta o compatrioata,una care isi face de cap si nu stie decat sa distruga in juru-i...
As ajuta-o io la facut bagajelul inspre Romanica... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oufti din... LIEGE | |
| |
|
| |
| Oufti din... LIEGE | |
|