sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: literatura Dum Noi 26, 2006 10:43 am | |
| Cine a citit Codul lui Da Vinci? Am auzit atatea cuvinte elogioase la adresa filmului, pe care nu l-am vazut,dar daca este precum cartea, nu cred ca ma duc sa-l vad! Probabil ca nu este genul meu, dar am fost dezamagita si m-am intrebat de ce atatea laude? In general cartea este mai buna decat filmul, dar poate aici va fi o exceptie, nu stiu ce sa zic, am citit carti incomparabil mai bune, bineinteles alt gen, dar totusi! | |
|
IonCuVaca Bleu
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 44 Reputatie : 0 Puncte : 6571 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: literatura Dum Noi 26, 2006 11:42 pm | |
| citira si vaca mea buchile lu dan brown aiesta si vazu si filmu cu flacaul tom hanks dar zisash mie sa-ti transmit ca ceaslovul lui dan brown ii mult mai ghine realizat decat filmu , si ca insasi ideea carti este draguta si merita o sfanta vineri pierduta pentru carte. | |
|
Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: literatura Lun Noi 27, 2006 1:28 am | |
| Am vazut filmul si mi-a lasat un gust amar.O blasfemie la adresa Domnului Isus si a crestinismului in general. | |
|
IonCuVaca Bleu
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 44 Reputatie : 0 Puncte : 6571 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: literatura Lun Noi 27, 2006 7:14 am | |
| bre core da mneatale nu consideri ca biserica catolica in istorie chiar a calcato di multi ori in ciaunu la vaca mea ? ce zici mneatale de adunarea de la Niceea undi s-au fabricat o gramada de lucraturi ? | |
|
shirkka Bleu
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 45 Reputatie : 0 Puncte : 6570 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: literatura Mier Dec 06, 2006 3:11 pm | |
| De cand a aparut cartea, am tot vrut sa pun mana pe ea sa o citesc, dar nu am reusit, asa ca pana la urma am vazut filmul, acum pot chiar sa cumpar si cartea, dar nu are rost, am fost tare dezamagita de film. Ceea ce ma uimeste este ca foarte multa lume care deja a citit cartea a fost impresionata pozitiv si chiar crede ce e in carte...unii inteleg mai greu ca este doar fictiune... | |
|
Neptuna Expert
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 47 Emploi : comunicare Loisirs : viata Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 26/11/2006
| Subiect: Re: literatura Joi Dec 07, 2006 8:32 pm | |
| Cartea se citeste usor si are suspans, dar nu e deloc o capodopare. Cat despre continut, nu stiu de ce atata vanva, teoriile acelea sunt de mult cunoscute...dar probabil ca plebsul habar nu are ceva istorie a religiei si a simbolicii din arta. | |
|