DIROBENELU DIROBENELU |
|
| TROIENI care ataca TROIENE | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: TROIENI care ataca TROIENE Vin Ian 05, 2007 9:27 pm | |
| vreau sa adaug si eu ceva: dupa ce am sters trojanul din lap, mi-am instalat siteadvisor gratis de la Mcafee. Acest siteadvisor iti da o indicatie la fiecare site de pe google; rosu nu-i bine, verde e ok uitati linkul: http://www.siteadvisor.com/download/iemedia.html?cid=26035 | |
| | | Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: TROIENI care ataca TROIENE Vin Ian 05, 2007 11:14 pm | |
| si pt Dirobenelu ce da makafeu sau :alien: | |
| | | Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: TROIENI care ataca TROIENE Sam Ian 06, 2007 11:12 pm | |
| - Alex a scris:
- si pt Dirobenelu ce da makafeu sau :alien:
dirobenelu este verde de verde - ELY a scris:
- Sfanto am instalat linkul dar e in olandeza...:|
ma rog, urmez si eu semaforul: daca-i rosu stau pe loc, daca-i verde intru...numai ca nu stiu ce comentarii da mcafee acolo... daca pui cursorul pe sageata adaugata de mcafee, se deschide o casuta unde iti spune unde te 'trimite' site-ul respectiv adica daca te 'trimite' la site-uri 'verzi' sau 'rosii', asta este important! un site care are culoarea verde, poate in casuta sa arate ca te trimite la un site rosu, deci si acolo cu grija. | |
| | | Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: TROIENI care ataca TROIENE Sam Ian 06, 2007 11:15 pm | |
| eu mai am o problema, daca au technicieni printre noi vreo ideie... deci cand mi s-a intamplat sa iau troianul, aveam camera bagata in lap, ca tocmai descarcasem niste poze. Acum nu mai merge camera, mi-a intrat armasarul si in camera? sau a facut un shok ceva?...:roll: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TROIENI care ataca TROIENE | |
| |
| | | | TROIENI care ataca TROIENE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|