dana(slatina) Bleu
Numarul mesajelor : 10 Reputatie : 0 Puncte : 5491 Data de inscriere : 26/11/2009
| Subiect: credit Sam Feb 13, 2010 8:16 pm | |
| Buna, am si eu nevoie de o innformatie, poate ma poate ajuta vreunul dintre voi. In Romania, am un credit pentru care mai am de achitat 20 000 euro. Ar putea careva sa imi spuna, cam ce fel de dobanzi au bancile olandeze. M-ar interesa daca este avantajos sa mut acest credit la una din bancile de acolo.
Va multumesc! | |
|
OT Bleu
Numarul mesajelor : 11 Reputatie : 0 Puncte : 6204 Data de inscriere : 10/12/2007
| Subiect: Re: credit Lun Feb 15, 2010 10:14 pm | |
| Intre 1,70 si 2,10% de ex: http://www.abnamro.nl/en/prive/sparen/products.html | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: credit Mar Feb 16, 2010 7:48 am | |
| - OT a scris:
- Intre 1,70 si 2,10% de ex:
http://www.abnamro.nl/en/prive/sparen/products.html Nu stiu daca este corect dar nici intrebarea nu este foarte clara deoarece nu se specifica "ce fel de credit ?" In Belgia in afara creditului ipotecar care se invarte in jurul la 3-5% sau unele credite speciale pt auto noi (conditii speciale, salon, etc) orice credit ai vrea sa iei de la banca este considerat precum credit personal care are o rata a dobanzii f mare intre 15 si 18%. m-as mira ca in Olanda un credit personal sau chiar si cel ipotecar sa fie mai mic (si asta cu f mult). Cred ca pe situl bancilor olandeze se pot vedea ce credite au, problema este in cazul tau sa mai si accepte un transfer de credit din România in Olanda, in conditiile in care aici trebuie sa oferi garantii suficiente ca sa-ti acorde un credit. (in niciun caz nu se procedeaza ca in Ro unde la un moment dat se dadea credit daca te prezentai cu buletinul) | |
|
AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5971 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: credit Mar Feb 16, 2010 10:22 am | |
| se poate transfera un credit de la o banca romaneasca la una din strainatate???? Nu am auzit de asa ceva, dar in fine. Adminul are dreptate in privinta dobanzilor. Cel mai bun si ieftin e cel ipotecar- pana si asta se obtine greu in olanda. Pt cel personal te intoarce pe toate partile...in primul rand un fast contract e obligatoriu | |
|