DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

echivalare diploma

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
iuli

Numarul mesajelor : 7
Reputatie : 0
Puncte : 5690
Data de inscriere : 06/05/2009

echivalare diploma Empty
MesajSubiect: echivalare diploma   echivalare diploma Icon_minitimeSam Oct 24, 2009 11:38 am

Salutare tuturor revin si eu cu o intrebare.Si-a echivalat cineva diploma de bac? Ce documente i-au trebuit ca am inteles ceva de foaia matricola asi ar fii destul de complicat sa fac rost de ea dat fiind faptul ca am terminat liceul de vreo 8 ani.
Multumesc
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

echivalare diploma Empty
MesajSubiect: Re: echivalare diploma   echivalare diploma Icon_minitimeSam Oct 24, 2009 4:45 pm

iuli a scris:
Salutare tuturor revin si eu cu o intrebare.Si-a echivalat cineva diploma de bac? Ce documente i-au trebuit ca am inteles ceva de foaia matricola asi ar fii destul de complicat sa fac rost de ea dat fiind faptul ca am terminat liceul de vreo 8 ani.
Multumesc
Nu trebuie foaia matricola pentru bac dar trebuie pentru echivalarea unei diplome universitare
Sus In jos
http://www.belgianul.com
iuli

Numarul mesajelor : 7
Reputatie : 0
Puncte : 5690
Data de inscriere : 06/05/2009

echivalare diploma Empty
MesajSubiect: Re: echivalare diploma   echivalare diploma Icon_minitimeSam Oct 24, 2009 7:16 pm

Merci Admin as vrea sa-mi echivalez diploma universitara dar pare destul de complicat.Eu am terminat in 2008 si o data cu diploma mi s-a eliberat si un supliment de diploma care ma gandeam eu ca va inlocui programa analitica pe cei 4 ani de studiu dar se pare ca nu-i asa, drept pt care o echivalez doar pe cea de bac intai si mai vad cu cea universitara.
Sus In jos
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

echivalare diploma Empty
MesajSubiect: Re: echivalare diploma   echivalare diploma Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 9:23 am

Pentru echivalari vezi pe situl www.belgianul.com la rubrica Anunturi - Institutii ( http://www.belgianul.com/roman/INSTITUTII/INSTITUTII/ ) la adresa Echivalari Diplome
succes
ps (cam dureaza echivalatul)
Sus In jos
http://www.belgianul.com
Continut sponsorizat

echivalare diploma Empty
MesajSubiect: Re: echivalare diploma   echivalare diploma Icon_minitime

Sus In jos

echivalare diploma
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nou! Diploma de infirmier valabila in Europa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: INFORMATII UTILE-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | Arta, Cultura si Timp liber | Diverse.. | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente